35

До 36

преди 5 години

99% от "джурналята" са едни папагали, каквото им подадеш това к'рякат, проблема са такива псевдо "експерти" като Нейков и сие!

34

За едно е прав

преди 5 години

Сами си го набутахме.От 97ма до 2001а имахме уникалния шанс да създадем силна и голяма средна класа , която да направлява държавата в обществен интерес.Но не си повярвахме и лесно ни излъгаха , помните ли 800 дни.

33

БАБА КУНА

преди 5 години

СЛЕД КАТО ГЕРБ КРАДАТ БЕЗОБРАЗНО НА ХОРАТА НЕ ИМ ОСТАВА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ДА СЕ СПАСЯВАТ ЧРЕЗ СИВАТА ИКОНОМИКА !!!

32

реджеб иведик

преди 5 години

ехххххаааа друго си е да пишеш поръкови статии и дезинформация,няма разледваща журналистика няма отнемане на живот така като джурналист си живуркаш минимум 100 годинки с такъв тип статии!....тааа хората ви го казаха *** е на последно място по свобода на словото в европа!!! а вие внушавате че хората са виновни за това а не тези които крадат от евро фондове не са и тези назначени бизнесмени с измамите на точене на държавата с ддс те са честни обикновените хора са виновни нали?!?!?!

31

Анонимен

преди 5 години

Цялата икономика е сива само че бялата икономика пере парите от сивата в банки.

30

'Се 1 ме нема

преди 5 години

Съвсем скоро ще стане като по времето на Жан Виденов! Хората просто спряха да си плащат данъците и Държавата катастрофира! Тогава комунистите решиха, че могат да изгърбят хората до припадък, но не се получи... Герберите са в същата позиция...Вервайте ми! Доверието в държавата е нулева, а те седнали статистики да правят.

29

The Big Щепсел

преди 5 години

Кажете ми защо да остават тук младите, да учат, да работят, след като нямат достъп до обществения ресурс, който е потънал в частни сметки. Защо са ни физици, лекари, архитекти, след като не могат да направят животът ни по-добър, заради ограбеното и унищоженото! Средствата с които може да се оправи държавата не стигат до нея! И колкото повече пари се наливат, толкова повече усвоители се намират! Това е истината!

28

хей Харис

преди 5 години

Никъде не работя и не взимам помощи в най - бедната ,и корумпирана държава ,и интересното е ,че се чувствам много добре!Нали се сещате,че това е дъното на държавата България следва масова емиграция!

27

Неам нерви

преди 5 години

... Но и за милиони в кутии за обувки няма решение нали..!? Тях още по малко ги ловят закони. Ако може да се съберат половината от откраднатите пари, ние ще цъФтиме!Всичко, за което хората са внасяли пари с перспектива е източено, разграбено и унищожено. Стига сте ни вменявали вина... да се дрънкаме помежду си! Изчислете и преследвайте откраднатото! От там да започнат статистиците!

26

Еми...

преди 5 години

...и на мен ми се ще да работя в сивата и да не плащам нищо - съвсем откровено. В момента доста кожи ми свалят от данъци. Имам колежка, разболя се от тежка болест. Нито второто здравно осигуряване, нито луксозни пакети за болнична помощ и помагат - люта мизерия, а доста е плащала за всякакви осигуровки!

25

До 25

преди 5 години

Ако искаш да опиташ секс дай си кординатите знам,че не си пипана от мъж и се пазиш з абрака несе пази за брака и дай кординате да те пипне мъж

24

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на такива "експерти" като Нейков сме в това положение, да не забравяме че дълги години той беше зам. председател на КНСБ и министър на труда и социалната политика.

23

моделка-златотърсач

преди 5 години

още веднъж данък секс ли ще налагат, аз така се разплащам?!

22

Анонимен

преди 5 години

Ми правилно, така е най-добре, защо да се плащат данъци на тая държава?

21

моделка-златотърсач

преди 5 години

аз просто имам богато гадже, защо си мислят, че работя в сивата икономика, приятелят ми се грижи за мен с пари, а аз се грижа за него с тяло!

20

Анонимен

преди 5 години

Може би хората просто не искат да дават пари на държавните мутри!

19

Анонимен

преди 5 години

От всичките глупости на популиста Нейков разбрах, всъщност нищо не разбрах!

18

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

17

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

16

Тъпанар

преди 5 години

То това си е правителствена план-програма от 30 години. Естествено, че 95% от безработните не лежат в къщи, а работят нещо, за да се изхранват. Държавата услужливо си затваря очите, защото тия хора като станат на 65, няма да им се полага пенсия, нямат здравни, болнични. А тия хора със спечелените пари, които харчат по веригите магазини, пак си плащат данъците под формата на ДДС, а веригите магазини от техните пари плащат 10% данък печалба и 5% корпоративен данък. Или поне би трябвало.