155

putyu

преди 5 години

Колко часа след настъпваването на смърта е открита и мястото на откриването на трупа и извършваването на деянието едно и също ли са? Щото в 9 сутринта в събота е имало пуснати на разходка там кучета и труп не е имало там.

154

Анонимен

преди 5 години

Е тъкмо слугуващото русофилство се надърви да плюе и маже по Украйна и ето че се оказа молдовец с румънски паспорт който се шляел без цел и посока, но за сметка на това живеел наблизо което достатъчно сериозно доказателство за вина.

153

Анонимен

преди 5 години

Мъжът се е разхождал в града без цел и посока от няколко дни..........................Значи, изнасилил и убил журналистката и след това вместо да изчезне, което е нормална реакция на всеки престъпник, той четири дена се разхождал без цел и посока.. По-голяма глупост не бях чел.

152

Анонимен

преди 5 години

Вече от улицата почнаха да ги хващат, е те това е полиция лови лошите като мухи във въздуха.

151

Анонимен

преди 5 години

Нали беше украинец бе?

150

Горан

преди 5 години

То крими контингент, че си има, това е ясно, но притеснителното наистина е, че: "крими контингента, способен да извърши подобно нещо" не се намира зад решетките... Егати полицията... Директно си признаха, че сред нас се разхождат такива...

149

Анонимен

преди 5 години

Според мен отново ни баламосват. То и затова Бойко отказа помощ от Сащ и ЕС. Само чрез тяхна помощ може да открием истината.

148

Я гледай....

преди 5 години

Не се разхождайте без цел и посока. Опасно е.

147

Горан

преди 5 години

Тия нашите въобще не пипат на сляпо... По тая логика следва да задържат поне още десетима, и да си водят беседи и с тях!

146

Анонимен

преди 5 години

"Браво на нашите ***. Водят беседи, открили човек, който се разхожда безцелно и живеел близо. Сигурно е и луд. Браво, да ги пращат в интерпол да разследват с такава прозорливост."---------Бате нали миналата седмица обявиха, че Цветан Цветанов ще стане шев след месец на Юропол европейската полиция, за какво си говорим ....

145

К'ви беседи вод

преди 5 години

Нали имаше "обилен" генетичен мат'рял?! Водели "беседи"...Пълен таш ак...

144

ГРОБ = ГЕНОЦИД

преди 5 години

Полицията беше принудена да задържи някой след като вече четвърти ден нямаше задържан.100% това не е убиецът.

143

asd

преди 5 години

БСП побързаха да яхнат и този случай.

142

Анонимен

преди 5 години

Болен Сидеривич току що даде изявления че Гандур е утрепал журналистката .Суданците от ИД могат да бъдат на няколко места едновременно !

141

Анонимен

преди 5 години

тая историвя с румънеца ... инспектор Стрезов ли я съчини ?

140

Анонимен

преди 5 години

да , да ... румънеца преплувал Дунава . Изнасилил и утрепал журналистката .И малко преди да скочи да преплува Дунава обратно , високоинтелигентната БГ полиция го заловила по бански и с плавници !Това е официалната версия на супер умните БГ криминалисти !

139

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 5 години

Аз познах, няма да изкара 6 месеца... Да си стяга куфарите час по рано.

138

Анонимен

преди 5 години

А защо са горели в пеща толкова книжа кат на това управленско ниво пещите са за горене на пратки наркотици и несътветстващи продукти по определени правила за унищожаване с цел контрол как се изразяват в управлението след кат не всичко се гори безопасно,а на директорско ниво в индустрията пещите са с производствено предназначение и трябва да има съответно постигнато съгласие за ползването и цел за изгаряне на предлаганите продукти как независимо производствено управление с собствена администрация

137

nina

преди 5 години

#1421.Убитата жена не е била "разследващ журналист" а водеща в предаването,което цитирате.2.Между поръчковите убиства,извършени от наемен убиец и сексуалните убийства,извършени от психопат,има разлики,и то големи.3.В България има изстни разследващи журналисти,заплашвани по някакъв начин,всички са живи.4.Извасилвания на жени,завършили със смърт има както и в България,така и по света-те не са политически убийства,колкото и да им се иска на някои да има голяма сензация. Нека почива в мир жената,много жалко,че оставя малко сираче :(

136

Гашо

преди 5 години

Браво на нашите ***. Водят беседи, открили човек, който се разхожда безцелно и живеел близо. Сигурно е и луд. Браво, да ги пращат в интерпол да разследват с такава прозорливост.