64

123

преди 5 години

Системата я уби. Системата на Боковата мафия.

63

Анонимен

преди 5 години

До БългаркаИзвинявай, но на мен не ми е ясно. Както с "претрепания" журналист от господарите, както с доктора от Пловдив, както с "битата" шафьорка от бивш военен в София, както с "нападната" кучкарка в магазинче в кв.Младост. Ясно ми е мнението на близките й. Сигурно и тях трябва да ги е срам. Видяхме нейни публични провокативни снимки. Имаше публикуван и пасаж от нейн чат. Беше "палав". Някои гамени разбират това поведение по друг начин. Иначе Сашо Диков и "биволите"отдавна да са гръмнати.

62

niki

преди 5 години

Хайде сега и клошар да намерите и всичко ще е решено?!? Самоубийство предполагам....Иначе това си е чисто и просто убийство заради работата и и е обезобразена така, че да се изкара че някой ненормалник го е направил.

61

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКО Е ПРЕМИСЛЕНО ДО НАЙ-МАЛКАТА ПОДРОБНОСТ. ДОРИ УЖАСЯВАЩАТА ЖЕСТОКОСТ Е ПЛАНИРАНА, ЗА ДА БЪДЕ ПО-ЛЕСНО ДА СЕ ПРЕХВЪРЛИ ВИНАТА НА НЯКОЙ КЛОШАР- ИЛИ ПСИХИЧНОБОЛЕН.

60

Waffen SS

преди 5 години

Винаги съм бил и продължавам да бъда горещ привърженик на смъртното наказание,като областта на неговото прилагане трябва максимално да се разшири .Според мен смъртното наказание,укрепва и демократизира една нация.Освен това в периода на първоначално натрупване на капитала,в какъвто се намира България,направо е наложително да има такова.През 18-ти век ,когато Англия е била в периода на първоначално натрупване,е имало за повече от 260 престъстъпления смъртно наказание.

59

Една Българка

преди 5 години

До Анонимен75Крайно време е да се събуди Българина. Този мафиот го извинете от властта. Той е поставено лице ,издигнат от подземния свят.Ще си осигури бъдещето с отпуснатите еврофондовете ,но България няма да я има .Събуди се България.

58

Анонимен

преди 5 години

Тия на снимката ако не са ПСИХИЧНО "десни"аС си *** глАвата,от миналата седмица са побеснели на тема плочките пред църквата и сега за жалост това брутално убийство.Непрекъснато повтарят че България била на някакво си 111 място по свобода на медиите,А ТЕ МЕДИИТЕ СОБСТВЕНОСТ НА ТИЯ КОИТО СЕ ОПЛАКВАТ ОТ ЛИПСА НА СВОБОД,ХА!!!Да не забравим и "бития"от Господарите алваджиянови,оня "бития"и той беше борец против мафията.Пенкилери....Млъкнете бе нещастници двупроцентови,заради самата жертва млъкнете.

57

п

преди 5 години

нормално ежедневие в държавата на трите угоени прасета - Цацата, Тиквата и Пеевки.

56

Анонимен

преди 5 години

Какво очаквате като държавата се управлява от Тиква - бивш член на престъпната групировка СИК, с бивша половинка, която незнайно как става собственичка на банка, през която малко след това започват да минават всички държавни плащания докато същата тази дебела тиква в главсек???

55

Същият

преди 5 години

Журналистииии ....спрете се бре,убиха ваша колежка поради професионализъм и съвест,а вие се мъчите да обръщате общественото мнение срещу ,,вятърни мелници''.Просто обществото вече не може да трае това,и малко по малко,хората се приготвят за излизане на улицата.Това е най-страшният момент в живота на един корумпиран политик,с *** съвест.А вие се опитвате да замазвате очите на народа с кал.Проявете съчуствие и колегиалност поне.

54

Анонимен

преди 5 години

Щом е взел ключът за колата,било е по инерция т.е.убиеца е шофьор.Вторият вариант е отпускар пандизчия.Нали Белене е наблизо.Третият вариант е нагъл ***.Експертизата на МВ Р ще изясни всичко,както и дали е алкохолик,наркоман,възраст,кръвна група,работник или чиновник с гладки розови ръчички! Убиеца в момента не спи,защото знае ,че в пандиза ще е "момата" и ще го яде напукан.

53

Анонимен

преди 5 години

До Ами...Точно системата я уби 'но народа продължава да търпи МАФИЯТА' Събудите се Българи Б:Борисов е издигнат от подземния свят Имитира дейност и манипулира хората:

52

кукла

преди 5 години

Ужасна и страшна новина. Като си помислиш какво е, не ти дава мира. Засега ми се иска просто да замълча и да почакам какво ще се разкрие. Може да стане като сестри Белнейски, много приказки и накрая някакъв неубедителен резултат. Но обнадеждава ме, че в България все още са останли хора. Спонтанно са се събрали, полицията се активизира. Само някои субекти искат да извлекат дивиденти. Надписи на английски на политически теми. Абе замълчете малко, не сте адекватни

51

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН 66Ще викаш, ако имаш възможност. Ако некой те тресне по главата изотзад без да го видиш, ако те събори и ти запуши остата, как ще бягаш и викаш? Много е лесно когато не ти се е случило

50

Ами...

преди 5 години

Носиш тениската "Системата ни убива" и системата те уби. Просто е...

49

АнонимеН

преди 5 години

ТОВА НЕЩО СЕ СЛУЧВА ВЪВ СЪБОТА!!!АЗ АКО МЕ НАПАДАТ ЩЕ ВИКАМ С ТАКАВА СИЛА, ЧЕ ДА МЕ ЧУЯТ И НА ДРУГИЯ БРЯГ НА ДУНАВ!!!!!!!!!!!ПОЧВА ДА БЯХА И ПИЩИ !!------------------БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ЩЕ НАТОПЯТ!!! УДАРА ПО ЖУРНАЛИСТИТЕ Е МНОГО СИЛЕН!

48

Анонимен

преди 5 години

Тиквата от днес е разследван от ЕК.

47

Корнелия

преди 5 години

А така, а така, оставкааааааИ искам още коментари и още по-гнусни. Кой не пише е от Герб.

46

Българка

преди 5 години

Камелия Цветанова (авторката на тази статия) -- ти като жена, работеща в тази сфера, как не те е срам да подхранваш иначе подкупените и корумпирани медии? Не те ли е срам? Пределно ясно е на всекиго, че тук става за УМИШЛЕНО престъпление. Цяла Европа говори, че става дума за корупция, а ти, поредната пешка, пишеш това, което ти нареждат от горе. И се наричате журналисти? ***!

45

корупция

преди 5 години

на герб всичко им е удобно, никой не може да ги обезпокои, дори да е американец. корупция имало, е и, на кого му пука, нещо ново ли се открива. на такова дебелокожо деяние не знам дали са способни тези тикви, сега световни медии да гърмят и да се чудят що за добитъци сме. по такъв начин не могат да се премахват журналисти, не се прави така, но тук всичко е възможно.