21

А

преди 5 години

До юбералесПоводът за Британското нападение над Германия е колониалната политика на Германия към Полша.Колониална политика ли? Най-колониалната държава- Англия! За данцигски коридор да си чувал?

20

юбералес

преди 5 години

До АнонименПоводът за Британското нападение над Германия е колониалната политика на Германия към Полша. След което Британия построи хиляда кораба, десетки хиляди самолети, танкове, оръдия и прочие военна техника, мобилизира и прехвърли в Белгия милиони войници. И всичко това за шест месеца.

19

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКак по точно Британия нападна Германия, по какъв повод? И къде влязоха британските войски в Германия когато я нападнаха, има ли някаква информация по този въпрос?Кой обявява война - Англиа на Германия или Германия на Англия?

18

юбералес

преди 5 години

До До юбщЗагиналите поляци срещу Германия са 59 хил. души. Тези хора тежат на душата на Хитлер. За всички други изброени от теб държави отговорност носят Франция и Британия, които бяха обявили война на Германия. Във Вермахта имаше около милион доброволци-граждани на европейски държави. Колко бяха доброволците в Червената армия от Европа - около нула. Е, кой е психаря?

17

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСССР никога не е възнамерявал да налага болшевизма в Европа.Само тук не си прав. Искал е, но първо да създаде достатъчно силна държава. И я създава- за няма и 20 год. Цената е без значение...

16

Неандерталец Русофил

преди 5 години

Умпа! Расссия валикая умпа!Путин е моя тотем и му се кланям на него

15

Анонимен

преди 5 години

Цялата работа е била врътка на американски банкери и политици.Планът е бил следният-ще подкрепят всички враждуващу едновременно за да могат да се избиват колкото се може повече.Ако отбор ягодка първи достигне столицата на отбор черешка то тогава те ще подкрепят отбор черешка за да убие отбор ягодка като до самият край наливат пари и в "ягодките".Дали са го изпълнили ли? Първо подкрепят Хитлер после руснците след тва отново се обръщат срещу руснаците..Всички са били пионки в една игра.

14

юбералес

преди 5 години

ВСВ беше започната на 03. 09. 1939г. от Британия, която нападна Германия. След като британската армия изяде шамарите в Белгия, Чърчил привлече САЩ и СССР за война срещу Европа. Всичко останало е следствие.

13

Д

преди 5 години

Човек ше рече, че Съветския съюз е нападнал Германия, превзел Прусия и оставил клетата германка без роднини. Да, драма е, ама пропускаме причината и прескачаме на следствието, щото така ни е удобно. Срам и позор за тези опити на дойче веле да принизят вината на Германия в разрушаването на Европа преди 70 години

12

ВЪПРОС

преди 5 години

Демек тази Жена иска Прусия да е в Германия ?Не можах да схвана Носталгията ?

11

юбералес

преди 5 години

Войната срещу СССР беше необходима, след като Сталин и Чърчил през юли 1940г. се разбраха за общи военни действия срещу Европа. Европейския водач Хитлер, удари превантивно СССР и освободи народите от източна Европа от болшевизма. За жалост Чърчил привлече и САЩ в пъкления си план за унищожението на обединена Европа и така силите станаха неравностойни.

10

ТHE Патриот

преди 5 години

Знаем със сигурност вече какво се е случило с последователите на Гьобелс,основали са DW :)

9

Анонимен

преди 5 години

Малко късно са се сетили дойчовците да търсят съжаление. Нацистките им предшественици са избили 20 милиона души на СССР. Няма как да очакват снизхождение, когато съветските войници стъпват на тяхна територия.

8

Анонимен

преди 5 години

Русия ще върне Калининград, когато САЩ върне Аляска.

7

Аксиома

преди 5 години

Който води война на чужда територия трябва да е готов да загуби своя територия. Нито една война не е обявена с референдум.

6

Анонимен

преди 5 години

От другата страна са загубили над 20 милиона души. Да се радва, че се е разминала само със смяна на паспорта. Ако държавата ми изгуби толкова народ, ще изсипя ада върху извършителя и държавата му.

5

Анонимен

преди 5 години

Сещам се за над 20 милиона руски, украински, литовски, латвийски, естонски, беларуски, туркменски, узбекски, арменски, грузински, азербайджански, казахстански, киргизстански и таджикистански съдби на мъже, жени, деца и бебет, на фона на които тази "драма" е меко казано нищожна.

4

Анонимен

преди 5 години

Нещо са се опитали да си изсмучат от пръстите срещу Русия, но от статията изобщо не става ясно точно какво искат да кажат.

3

Край

преди 5 години

Германците като видят руснак - краката да му целуват. Защото след бедите които причиниха на Русия - днес в Германия няма нито един руски войник. Пълно е обаче с воиници в страна на които германците не са воювали. Американските бази са в Германия да я "пазят". Както ВИС 2 пазеше кафенета и магазинчета през 90те години.

2

БЪЛГАРИН

преди 5 години

ИСКАМЕ СКАНДИНАВСКИ РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ ДА РАЗСЛЕДВА СЛУЧАЯ С УБИЙСТВОТО НА ВОДЕЩАТА ОТ РУСЕ!