45

Анонимен

преди 5 години

Омраза няма. Има безкрайна арогантност и дебелоочие от така наречените гейове, или хомо или както искат да се наричат. Опищяха държавата, че някой ги мрази, понеже искат да се целуват и оправят по улиците. Иначе сме лоши и сме ги били мразели.

44

Анонимен

преди 5 години

То и аз искам да хвъркам като птиче, ама Бог не ми е дал крилца. На кого да се оплача?

43

Анонимен

преди 5 години

Нямам нищо против, джендърите да си осиновяват деца, стига те да са родени от други ***. Мисля, че така е справедливо

42

До анонимен 34

преди 5 години

На български език се казва: мнозинство.На ушаанския ти език има странни думи: болшинство

41

Анонимен

преди 5 години

Браво на румънците! Цивилизовани хора

40

ДЖЕНДЪР :D

преди 5 години

До ФактНЯМА КАК ДА СТАНЕ НА КОМУНИСТИТЕ НЕ ВЯРВАМ ИЗОБЩО , ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ САМО ПО-ВЕДНЪЖ!А АЗ ПЪК МОГА ДА ГО ФАЛШИФИЦИРАМ С БЕЗБРОЙ ГЛАСА :DТОВА Е ЗАДЪНЕНА УЛИЦА!!ТРЕБЕ СИ РЕФЕРЕНДУМ ИСТИНСКИ :D

39

Факт

преди 5 години

Ами да направим леко преброяване тук:"+"-нормална ориентация,"-"-гей/лесбо

38

реалност

преди 5 години

Хората са бойкотирали референдума. Писна ми от двойните стандарти на ЕС! Както беше бойкотиран този в ЕС, така бе и този в Румъния, а не че не е минал!

37

ДЖЕНДЪР :(

преди 5 години

БСП И ПРЕЗИДЕНТА ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НЕ СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонименреферендумът не е минал поради ниска активност,хората го казаха - имат да си берат лозята и нямат време за проруски прoстoтии.

35

до ватниците

преди 5 години

До до ЖендъритеСами ли си внушавате, че сте нормални същества.а вас *** ли да смятаме за нормални?

34

Анонимен

преди 5 години

Кво се радват тези - референдумът не е минал поради ниска активност, а не поради това, че болшинството ги подкрепя

33

Анонимен

преди 5 години

Резултатът щеше да е същият и ако въпросът беше зададен по другия начин. Просто и там като тук реват за демократичното си право, ама като имат възможност да променят нещо - пасуват и ходят за гъби

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30Не, не е.Семейството е съвкупност от взаимоотношения между двама и повече от двама човека.Това, че си женен/омъжен за някой от противоположния пол и имате деца, не ви прави семейство.Взаимното уважение между партньорите е в основата на една връзка, а за това няма значение дали си обратен или не.Има много повече нещастни хетеро двойки, отколкото гей такива.

31

Анонимен

преди 5 години

Ако такъв глуповат референдум се проведеше в България със сигурност щеше да набере над 30% участие. Тука гламарите са много повече отколкото в Румъния и доближават процента на гламарите във велика русия.

30

Анонимен

преди 5 години

Коментарите показват колко неадекватни за западните "***"изатори. Този референдум беше на практика вот на недоверие към румънската клептокрация, която вместо да решава проблемите на държавата, се занимава с глупости за отвличане на вниманието и трупане на евтина популярност. Изобщо на никой не му пука за медалите и другите ***, защото в края на краищата бандитите са на друго място.

29

ДЖЕНДЪР :D

преди 5 години

ОЩЕ ВЕДНЪЖ БРАВО НА РУМЪНЦИТЕ!!СЛЕД ПРОВАЛА НА ГЕЙОМРАЗЦИТЕ ДА НЯМА ГЕЙ БРАКОВЕ В РУМЪНИЯ СЕГА ТЕ ЩЕ БЪДАТ ПРИЕТИ И ТО С ПРАВОТО ДА ОСИНОВЯВАТ ДЕЦА!!!НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е РУМЪНИЯ ТЕ ВИНАГИ СА ПО-НАПРЕД ОТ НАС!!!

28

Анонимен

преди 5 години

Семейството е между мъж и жена, а другото е съжителство, съюз и прочие и там може да се предвидят правни последици като брак, но не е брак и не е редно да осиновяват деца. Абе някакви граници не може ли да има? Какво е следващото? Всяка ли болна фантазия трябва да се допуска и да има търпимост? Къде е тая граница?

27

ДЖЕНДЪР :D

преди 5 години

ГЕЙ БРАКОВЕТЕ СА САМО НАЧАЛОТО!!!СЛЕД ТЯХ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕМ ПОЛИГАМНИТЕ БИСЕКСУАЛНИ БРАКОВЕ НАЙ-МАЛКО ОТ 3-*** ПАРТНЬОРИ! ДВЕ ЖЕНИ И ЕДИН МЪЖ ! ИЛИ ДВАМА МЪЖЕ И ЕДНА ЖЕНА ПО ТЯХНО ЖЕЛАНИЕ ДАЛИ ЩЕ СА БИСЕКС ИЛИ НЕ :D

26

ДЖЕНДЪР :D

преди 5 години

РЕФЕРЕНДУМ :D РЕФЕРЕНДУМ :D ДА СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ В БЪЛГАРИЯ!АКО НАСЕЛЕНИЕТО НЕ ЖЕЛАЕ ДА ИМА ГЕЙ БРАКОВЕ И РЕФЕРЕНДУМА ГО ПОКАЖЕ ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО СПИРАНЕ НА ГЕЙ ПАРАДИТЕ!!!РЕФЕРЕНДУМ :D РЕФЕРЕНДУМ :D