187

Che

преди 5 години

Добър вечер драги зрители спите ли ...

186

Анонимен

преди 5 години

Кутевската разбираческа сбирщина фантазира здраво...

185

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТО ПЪК В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ТЕ ЧАКАТ С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ !КОЛКОТО ТИ ЧАКАШ И ПРИВЕТСТВАШ "БЕЖАНЦИТЕ"...ЖИВЯЛА ЛИ СИ ВЪОБЩЕ В ЧУЖБИНА ???

184

КОЛКО ИЗВЪРШИТЕЛИ ?

преди 5 години

КОЛКО СА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ, ЕДИН ИЛИ ДВАМА ?ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО !ДА СЕ ПРОВЕРИ, КОЛКО СА ИЗНАСИЛВАЧИТЕ !ТЯ Е ПРОСЛЕДЕНА !!!ПОВЕДЕНИЕТО И Е НАБЛЮДАВАНО ОТ МЕСЕЦИ !!!

183

Анонимен

преди 5 години

До HеграмотенМоже и обратното да означава,че убиецае абсолютен ***,изпаднал в амок от омраза.

182

Hеграмотен

преди 5 години

Това,че има оставено много ДНК може да означава ,че убийството е извършено точно от професионйлист.Не изказвайте непрофесионални мнения!,

181

Анонимен

преди 5 години

До пътники 2 години пауза.

180

пътник

преди 5 години

Виктория от Русе - 2018 г. Вероника от Търново -2016г. . Грабеж, изнасилване, убийство, захвърлени в реката. Разлика 100 км.

179

Me

преди 5 години

Да пускаш неудобни репортажи не е здравословно занимание.

178

АнонимеН

преди 5 години

СТАВА ВСЕ ПО ЗАПЛЕТЕНО!!!РОМСКАТА МАХАЛА СЕЛЕМЕТИЯ ДО КВАРТАЛ ДРУЖБА 1 И 2 КОЯТО ПРЕДСТАВЛЯВА 90% ОТ РОМИТЕ В РУСЕ ИЛИ 1300 ДУШИ СЕ НАМИРА ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ГРАДА!

177

Анонимен

преди 5 години

"Известна българска журналистка"?! Тук е първия "фейк" от многото. Спрете да си показвате простотията и да нагнетявате напрежение! Да яхвате тежък криминален случай за политически цели. Поне малко уважение към жертвата! Преди година, ако не се лъжа изнасилиха съдийка насред Варна! Ако имате малко отговност, дайте си сметка за разни правозащитни организации, юристи и "професионалисти"психиатри, дето налагат "правата" на закоравели престъпници и откровенно луди да се "лекуват" сред обществото.

176

АнонимеН

преди 5 години

УБИТА Е ЗА ТОВА, ЧЕ ДАДЕ ТЕЛЕВИЗИОННА ГЛАСНОСТ НА АРЕСТУВАНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ОТ БИВОЛ КОИТО ИЗОБЛИЧИХА КРАЖБИТЕ С ЕВРОФОНДОВЕТЕ! ТОВА Е БИЛО ПРЕДАВАНЕТО И САМО СЕДМИЦА ПО РАНО!ОТ ПРОКУРАТУРАТА ОЩЕ ВЧЕРА СЪОБЩИХА , ЧЕ ТАЗИ ВЕРСИЯ ЩЕ ОТПАДНЕ!В ЖИВОТА СЪВПАДЕНИЯ НЯМА !

175

Анонимен

преди 5 години

По какво работеше Викториядо бруталното убийство?#ДжиПиГейт: Гранд корупция с еврофондове и обществени поръчки през консултантски фирми#ДжиПиГейт: Kеш, офшорки, ДПС, руски олигарси и жената на Таки

174

Анонимен

преди 5 години

не бе, честно, разкажете малко повече за тези задържани журналисти?

173

Анонимен

преди 5 години

До профайлъраДа бе, в Америка щото веднага ги хващат. Чувал ли си например за Зодиака - дето дори до ден днешен не е намерен. Да чукнем на дърво, че в Бг няма такива опасни умове, че тогава ще стане страшно. Не можем да гадаем - може да е някой от събратята, но може и да е някой пекан, който извършва побой и други гаври с цел да заблуди. Господ да пази!

172

Анонимен

преди 5 години

Учудващо МВР не работят по версия за самоубийство (засега).

171

профайлър

преди 5 години

Убийството е импулсивно и непланирано. Скоро ще бъде разкрито. Съществата незаслужено наричани хора, които вършат такива чудовищни деяния нямат интелекта да прикриват следите си. Полицията макар и по конюктурно-политически причини да е обезкървена от към професионалисти, все пак има минималния експертен потенциал да се справи със случая

170

АнонимеН

преди 5 години

НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ОБВИНЯТ НЯКОЙ САМОУБИЛ СЕ ПРЕД 3 ДНИ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ :D

169

Или

преди 5 години

"Виктория Маринова - убита заради нейно разследване, или... от ярост",или:Виктория Маринова - убита с ярост заради нейно разследване ...Плащаш на някой яростен психар да го направи "яростно", после - психаря в Дунава заедно с ДНК-то му и си гледаш раб..., пардон - сеира.Например ...

168

Анонимен

преди 5 години

Направено е така, че да хванат някой друг!