80

гербав ремонт...

преди 5 години

С пьтищата си и с ремонтите ни обраха и избиха.....всичко което правят е бутафорно с цел показване на лентореза...

79

гербав ремонт...

преди 5 години

Гледам Фандъкова --виждам Боко !

78

наблюдаващотдалеч

преди 5 години

Oсновната вина за сриването на България, имат шопиянци! Те довлякоха във властта мутрата и фандъка. А фъндъка влезе в политиката, когато бе по-млада. благодарение на утка та си.

77

Анонимен

преди 5 години

ALOOOU SOFIQNCITE AMI IMAITE MOZYK IZBERETE SI KORENQK SOFIQNIC SPECIALIST CHOVEK AKO MOJE ARXITEKT UMEN DOKAZAN A NE MAGARICA BORISOVA EEEI KVI XORA STE BE???????

76

До Анонимен 83

преди 5 години

Не се излагай какви протестиращи *** ти се привиждат? Отвори си очите и виж грозотията, кича и долното качество за милиони. Ако Някой капитализира на партийна основа, точно такива като тебе му помагат. Има нещо наречено ИСТИНА и хората трябва да се обединяват около нея ако искат нормален живот а не да си затварят очите задари идеологически пристрастия.

75

Анонимен

преди 5 години

DOFIQ STANA NA FANDYCI BE EEEI

74

Анонимен

преди 5 години

На последните избори за фандъкова гласуваха 238500 човека от общо гласували 412341 чояека при 1054231 гласоподаватели. С други думи за фандъкова са гласували 22,6% от хората в Спфия имащи право на глас.

73

Анонимен

преди 5 години

Основния проблем е че са дадени 22 милиона за ремонт който не струва и 2 милиона лева . По 2000 лева на квадратен метър .

72

Анонимен

преди 5 години

Тези сега, които протестират са точно джендърите. Защитниците на истамбулската конвенция, организаторите на гей парадите, подръжници на деконструктивния реформаторски блок, на ДАй България, активисти на хелзинкския комитет, радетели и любовници на всякакви чуждокултурни мигранти и навлеци. Абе с една дума, за каквото и да протестират, винаги са неправи и аз никога няма да бъда с тях. Джендари сър...

71

Анонимен

преди 5 години

Искаме Бенчо за кмет !!!!

70

Анонимен

преди 5 години

От общината отново признаха, че имат забележки към фирмата-изпълнител на ремонтите, но не и за качеството и организацията на работа.-------- С ЕДНА ДУМА - ПЛАНИРАЛИ СА ГО ЕВТИНО И ГРОЗНО С КАКВОТО Е ОСТАНАЛО ОТ ПАРИТЕ ЗА РЕМОНТА СЛЕД ВСИЧКИ ВРЪТКИ И КОМИСИОННИ ПО ВЕРИГАТА. ФЪДУЛКОВА ЧАКАМЕ ОСТАВКАТА ТИ!

69

Анонимен

преди 5 години

полицаите трябваше да изплющят по 2-3 шамара на мекокитковците от младежкото бсп

68

Анонимен

преди 5 години

До гжа 74 с розАви гащиТова е нашият ЕЛИТ !!!знаем го вашия елит - селянката от Крушовица, клепоухия ***, Р.Овч. кметове-педофили, Бенчовци .....

67

Анонимен

преди 5 години

Какво друго може да се очаква от тъпият самоковски ком пир Фандъкова. Малоу мнице,ти и другите сел янд ури от герб,начело с дебе логъ зия бандит от Банкя ,незабавно се махайте от София,това не е вашият град.

66

Анонимен

преди 5 години

Кво искате от селската даскалица бе,нали всички Вия си я избрахте?Най -добре Фандупкова да иде да си лекува психиката някъде,а тоя джендер- коафьора -дето си е купил дипломата за архитект, да си я завре сещате се къде ,но преди това да я навие на руло -да не му убива .Тия какъф кен еф са сътворили неам думи.Да взимат парите и да си е.т майта ,само и само нищо да не правят.

65

пешев до тонката

преди 5 години

Боко, я обади кой взриви Цеца Секса, докато ти го играеше генерал? Защо не ни разкажеш за трагичния си дядо, първи отечественофронтовски кмет в родното ти село, убит с юмруци и ритници насред мегдана от демобилизираните войници на генерал Стойчев, защото давал държавните дажби брашно, газ, ориз, боб, сол, захар, мас и олио на войнишките жени, ако му пуснат? Разкажи ни как беше бедно детенце, с тате капитан от милицията и мама учителка, и как ядеше по дванайсет яйчица на ден. Разкажи ни как беше неприет в Първи факултет (ДС) поради три двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Т

64

Анонимен

преди 5 години

Малко ви е на вас шопите,трябва на мястото на София нашта столица -град държава да ви фукнат един МОЛ в цял ръст,да хваща и 4-ти километър,всичките да живеете в него,дружно и да не излизате оттам,освен на Хелуин с по една Тиква на главата.

63

Анонимен

преди 5 години

Комунисти хейтъри. Клатят стабилността.

62

гжа 74 с розАви гащи

преди 5 години

*** мноо са прoсти тва камунетата ей! Всичко, което се случва е нормално !!! Мин.председател-пожарникар, член на БКП, клел се във вярност на Компартията, заместник - завършил помощно училище с баща дясна ръка на сатрапа Шопов, станалата за смях партийна секретарка и РАБФАКАДЖИЙКАТА Цеца, партизанската внучка дебелото Лили, партия ГЕРБ пълна с комунисти и доносници!! Това е нашият ЕЛИТ !!!

61

Анонимен

преди 5 години

другарите пак ги разконспирираха :)*** мноо са прoсти тва камунетата ей!