32

OMG_Lucker

преди 5 години

Те не крадат.. БЕРАТ си пясък.

31

Срама нямате ей

преди 5 години

Окрадохте си родината.

30

Асан Кьоравио

преди 5 години

Па това не са думи,а песок от морето Песок е без пари. Поразчистихме около брега ..

29

varg

преди 5 години

По бай Тошево време ромите се казваха по друг начин и ядяха доста бой от нардоната милиция за такива прояви.

28

Анонимен

преди 5 години

опозицията ;d

27

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК.

преди 5 години

Вече тотално могат да ни наричат като Африканска държава в Европа.

26

Професор Ганьо

преди 5 години

Ако не се случи някой световен катаклизъм след 10-20 години в България основната обществена маса ще са пенсионерите и путюфилите, ***, турците и драскащите във форумите.

25

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

На Бойко избирателите.

24

Загрижен

преди 5 години

До Анонимен Грешиш, специално за нас вече има друга категория Четвърти свят !!!

23

Аааа

преди 5 години

Гледах репортажа.Няправо строши дебиломерът.Този унищожител с 20 чувала пасък.Цялата сценка се разиграва на фона на идиотдките бетони комплекси в Поморие.Същите за които говорим че превърнаха българското чернжморие в бетоно гето.

22

Анонимен

преди 5 години

Кой човек с акъла си ще си сложи морски пясък в собствената сграда? .Строителят строи и продава. Него го интересува само строителството да му излезе колкото се може по-тънко.

21

Анонимен

преди 5 години

България влезе в третия свят с пълна сила! Може да ни прехвърлят официално към Африка, и ще бъдем първата африканска република на европейска територия. Заплатите са африкански, корупцията, престъпността, несигурността, и най вече цвета! След няколко години *** ще са мнозинство. Неграмотността ще е тотална. Може богати европейци да плащат и да идват на сафарита в новата република! Това с пясъка е същото като с дървесината, кражбите, с купените гласове и с помощите! Нищо ново

20

Анонимен

преди 5 години

А дали е по поръчка на строител? Кой човек с акъла си ще си сложи морски пясък в собствената сграда? По-логичното е недобросъвестна търговия с такъв.

19

Анонимен

преди 5 години

Този дето ги е пратил да му вземат пясък мисли ли с главата или с краката. Този пясък ако го ползва за строителство такава постройка ще построи че бетона който отлее ще се напука нацепи и ще се срути. Така строеха в турция и всичи сгради сами си падаха. Солта в пясъка не се долюбват с цимента и немогат да се споят.

18

Анонимен

преди 5 години

Крадат пясък от дюните... Да вземат и малко вода от морето да откраднат...

17

защо

преди 5 години

ЗАЩО НИКОЙ НЕ КАЗВА ПОРЪЧИТЕЛЯ И КАКВО СТРОИ ? САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ БЕТОН СЪС СОЛЕН ПЯСЪК. НАПРАВО Е ЗА ПРОКУРАТУРАТА.

16

П.Петров

преди 5 години

Морският пясък за строителство не става, защото има много сол, която прави бетона ронлив!При цялото беззаконие в държавата на всички нива за милиони и милиарди, при бетонираните планини и плаж как очаквате точно ц. да спазват някакви закони!?АКО В ДЪРЖАВАТА ИМА ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА И РАБОТЕЩИ ИНСТИТУЦИИ Ц. НЯМАШЕ ДА СИ ПОМИСЛЯТ ДА "БЕРАТ"!

15

Въпроска ?

преди 5 години

Да се ползва морски пясък е нещо, което се прави от години. Ромите вадят пари от тази дейност, която е по поръчка на някой НЕ ром ,строител в Поморие. Много удобно за всички- едните ще спечелят някой лев, другите също.Ами с какъв пясък се построиха големите сгради в квартал" Малката Москва" ? Няма значение, че този пясък е НЕГОДЕН за строителство! Важно е далаверата !

14

Анонимен

преди 5 години

Тези дюни не попадали в защитената територия - що за държава е това да има такова изявление???

13

Анонимен

преди 5 години

Булгорсскка раабота, срам нямат. Еднни отнасят цели полуострови другии строят вьрху тези дюни