28

Victimized

преди 5 години

В София има и доста голям наплив на дървеници, които са от същия вид, много по дразнещи и много трудни да се отървеш от тях, хапят като комари и умират трудно.

27

Анонимен

преди 5 години

Ей, тоя Боко ни съсипа!

26

Неграмотния

преди 5 години

Не не вонещица, а си е точно миризливка.Не си налагай местният диалект за книжовна норма, като гаднте софиянци с тяхното шопско "маслО", "мЕсо" и "млЕко", "одИл", "правИл"...

25

ПорЦелан

преди 5 години

Има едни пистолети/пушки/автомати с пластмасови съчми. Airsoft, в България се нарича страйкбол. Сина веднъж уцели една вонещица в полет. Трябва обаче да се купуват биоразградими съчми защото пластмасовите са много досадни.

24

Анонимен

преди 5 години

Има много миризливки на два крака. Не се морят с нищо и са пълна смрад. Миришат на *** и разлагаща се път. И са много нагли и досадни, държат се така все едно светът е създаден само за тях!

23

дайте акъл

преди 5 години

С какво се трепят тия гадини?

22

Неграмотен

преди 5 години

Не е миризливка, а вонещица! Не мога да разбера как в последно време се натрапват грешни наименования на животни и насекоми?! Съветвам авторите на статии да четат малко повече.

21

ПорЦелан

преди 5 години

Преди десетина години в Колорадо имаше нашествие от калинки. Като пътуваш от Форт Колинс до Денвър виждаш групи от по две/три дървета целите червени. Калинките, великденчета също са дървеници и са братчеди на вонещицата. Малко неща ги ядат, защото изпускат гадна на вкус течност.

20

Анонимен

преди 5 години

Тия гадове са много издържливи- обикновенна ***, като я напръскам с райд умира за 10тина секунди, а това мре след 2-3 минути...

19

Емил Дашин

преди 5 години

Пловдивските миризливки са пловдивските сотаджии с миризливи якета. В един миризлив форд.

18

Анонимен

преди 5 години

Тези бръмчалки обичат да стоят по прането на балкона. След това бръмчат из стаята и доста често се пребиват или в тв-то или в климатика.

17

до чушките 4 етаж

преди 5 години

АМи погледни да нямаш някакви други вредители, защото тези не ядат листа от чушки, въпреки, че там си правят гнезда.

16

Анонимен

преди 5 години

Тия гадове ми изядоха листата на чушлетата на балкона. На 4-тия етаж.

15

Анонимен

преди 5 години

Как не са се усетили още в китайските ресторанти, да ги събират."Печени миризливки на скара по шанхайски"

14

Анонимен

преди 5 години

Не е влагата, защото миналата година, когато в София лятото беше сухо и горещо имаше наплив от тези. На балкона на 8 етаж беше пълно с тях, ако отвориш вратата почват да летят вътре бзъъъъъ....

13

Гошо...Тъпото

преди 5 години

В Кривунделово миризливки няма,сигурно не са го намерили още,или не са се...изкачили до тук,защото сме на 1190 метра надморска височина.Така е казал един...поет за планината:Хладно,ама...гладно -Та и за това няма...миризливки;няма какво да ядат.Еее,ние които сме тук,все намираме по...нещо,за сега.

12

Анонимен

преди 5 години

Това бръмчи много страховито докато лети, като влезе в стаята и започне да се блъска насам-натам, може да ти изкара акъла, докато разбереш, че е безобидно.

11

Анонимен

преди 5 години

Когато са още много малки приличат на калинки тези зверчета.

10

Анонимен

преди 5 години

Не е само в Пловдив !Стара Загора също !

9

мдаа

преди 5 години

Нашествието на гларуси по градовете доведе до намаляване на врабчетата. Гларусите просто ги ядат.Те са отлични летци и летят и нощем ,когато врабчетата /и гълъбите/ стоят по клоните ,така че спокойно си ги хапват, както и яйцата им. Като няма врабчета всякакви насекоми се размножават .Гларус насекоми не яде -той е хищник и всеяд.