227

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 222'На запад мизерстване повече от България, но ви е срам да си признаете'Точно това е най-голямата лъжа! На запад всички живеят добре, и богати и бедни! Системата го е създала и подържа. Най простите, неграмотни и загубени българи също живеят много добре било то на помощи или с ниски доходи. Западно европейската социална систена не позволява хората да попаднат в мизерия и за това е изграден минимален стандарт необходим за нормален живот. Не се притесняваш за парно, за храна/дрехи

226

Харалампи

преди 5 години

От много чат на смартфона омекват китките, пичове.

225

Дядо от село

преди 5 години

Бабо, тук останаха само "***" с претенции и липса на всякакви умения,търсещи работа ,на която ,ако може и да има време ,да си рови фейсбука!Това е истината ,проумей го ! Няма от къде да дойде високата заплата, ако не се хване най-накрая държавата и стопира теча на помощи за " безработни"

224

Баба от село

преди 5 години

Стига сте мрънкали, бре! С хленчене и упреци нищо не се постига. България била зле, западнала и оглозгана. Я да спрете, че май ви трябва по една сопа за гърбовете! Мързеливци и готованци. На нищо ли не са ви научили родителите ви? Като емигрирате да не мислите, че ще цъфнете и вържете? Ще се спуквате от работа, мизерия и унижения. От личен опит го говоря. Залягайте и работете за Родината. Тука и земята помага.

223

Анонимен

преди 5 години

Да разбирам ли от заглавието че 3/4 ти от хората остават тука защото са над 3000лв.

222

Джак

преди 5 години

Има българи и на Таймс скуер в Ню Йорк. Познават се по това че мърморят "Тва Ню Йорк е егати селото. Не ми покрива високите изисквания."

221

Дедо Ванго

преди 5 години

Чужбината най-много я любят тези дето не са я виждали.

220

jxkjnkxzj

преди 5 години

Много хора са без умения. Не знаят чужди езици, не умеят да общуват на професионално ниво, нямат полезен опит. Такива най-много да свършат като работници във фабрика или берачи на нещо, като българската агенция им е прибрала личните карти. И събратята им в България ще ги сочат с пръст и ще се успокояват, че онези са "миячи на чинии".Как така "не знаят чужд език"?! В училище не е ли задължително да се учи? Хора, развивайте се и се учете! Тоя живот затова ни е даден.

219

Анонимен

преди 5 години

Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш. Хайтов!

218

Анунимен

преди 5 години

Може да се научи езика без да го знаеш прав си. Ако всеки ден се шляеш с чужденци ще им научиш езика. Прав си. Ромите как са научили български. Абе направо без да знаеш езика заминавай. Моя приятел не знаеше езика и го виж как го е научил. Същото се отнася и в секса нямаш опит никога не си го правил и една две три четири каки те оправят и вече си секс машина. Същото и за да вършиш работа. Смахнат си в началото майстори ти показват как да държиш и използваш инструмент и вече си про майстор.

217

коце

преди 5 години

До Анонимен 219 всеки в България трябва да взима по 8000лв.заплата,но на година.

216

История учете се

преди 5 години

Ромите и те бягат , бежанците и те бягат , сирийците и те бягат , джихадистите и те бягат , терористите и те бягат. То всички бягат от България смятай колко е лоша България. Никой не ще да остава. Ако Левски , Ботев , Вазов , Калофер бяха живи в 2018 и те щяха да избягат. А само Хан Аспарух би останал с неговия меч да сече главите на бандитите. Ама те ще го напуцат с олово и чак тогава трябва да се върнем и го убием в името на Хан Аспарух откривателя на България.

215

Анонимен

преди 5 години

Те и руснаците бягат.

214

Анонимен

преди 5 години

Език се учи. Може и там на място.

213

Руския президент

преди 5 години

Путин го каза точно и ясно. Нашите управляващи са знак за слабост. Слабо управляващи. Па се пишат на голямата работа нашите. Па виж на какво положение е България.

212

Анонимен

преди 5 години

Има ли нещо нормално в тая държава?

211

Анонимен

преди 5 години

България посткомунистически кoптор - оглозган от комунистите и унуките им!Най - бедната в ЕС, с най - висока смъртност...с най - висока корупция ... с най - неработещи здравна, и съдебна система.Ширещо се беззаконие в което цъфтят само Бенчовци, Миньовци, и Ветковци...и други куфарни милионери , които ката ден палят свещичка под лика на др.Луканов.

210

Анонимен

преди 5 години

На запад мизерстване повече от България, но ви е срам да си признаете

209

Анонимен

преди 5 години

Всъщност 90% от хората искат да емигрират !

208

Анонимен

преди 5 години

Герб гони българите по нареждане на Ердоган за да засели България с турци