64

БАБА КУНА

преди 5 години

ЗАЩО СЕ УЧУДВАТЕ, ТОВА ПРОСТО СИ Е ПОРЕДНАТА ГЕРБАДЖИЙСКА ДАЛАВЕРА !!!

63

eder

преди 5 години

Sadebnoto ministerstvo den i nost kior kutuk piano li....?!

62

Анонимен

преди 5 години

В един сайт писаха как същият този строител реализира 400 % печалба при изпълнение на подобни обекти. По спецификация и цени трябва да доставят египетски мрамор, ама те лекинко го заменят с македонски базалт! По грозни плочки не съм виждал скоро. На всичкото отгоре брутално подтискащите сиви нюанси на плочките се сливат със сивите грозни околни фасади на сградите и цялата градинка на Св. Седмочисленици заприлича на карето на голям концентрационен лагер! Пълен ***!

61

Непозната

преди 5 години

Те плочките, че са грозни, грозни са, но най-лошото би било, ако се окаже при първия есенен дъжд, че се и пързалят, когато се намокрят. Както между впрочем плочките в голяма част от центъра на София.

60

До Комунягите -млъкн

преди 5 години

Кои софиянци са доволни!

59

:))

преди 5 години

"Въпрос на лично възприятие е дали на някого му харесват паветата или не. Нашата основна цел е тези павета, каквито и да са те, да бъдат положени по най-качествения начин"--------------Просташко изказване като че става дума за личния двор и платено от личният джоб на Евгени Крусев! Може би ланшафт архитекта искал точно това усещане да постигне на открит обществен омазан/нечист/ градски клозет !

58

вв

преди 5 години

ГЕРБ са крадливи мошенници

57

Браво ГЕРБ!

преди 5 години

Браво! Действайте! Всичко става много хубаво! Не обръщайте внимание на червените хейтъри и не четете глупостите им. Важно е, че плочите са бетонни и много здрави. Важното е, че са противохлъзгащи (антислип настилка). Четох тук коментари за някакви мраморни плочи, хлъзгащи се хора през зимата, басейн в градинката (естествено това е колаж, направен от ***) и куп други глупости. Кой се връзва на щуротиите им, които пишат? Естествено - големите глу.паци и мразещите ГЕРБ.

56

Анонимен

преди 5 години

Не знам колко истински софиянец си но такива като теб твърдят,че на Славейков винаги е имало клошари книжари.Е не,нямаше клошари на Славейков.София беше чист град.Сега от ГЕРБ откраднаха паветата,разкопаха всичко и направиха такива ремонти дето дати се изправи косата.Ако ти харесва ремонта на Графа или си с увреден мозък или ти плащат от ГЕРБ.А кметицата не трябва да се показва пред хората от срам ако въобще има съвест и срам.Лошото е че техните деца и внуци ще заминат в чужбина.

55

Jo6

преди 5 години

*** СА БОРИСОВ, ЦАЧЕВА И ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ

54

Анонимен

преди 5 години

Типично по български започвате да плюене срещу ония от спаси София.Истината е,че няма нито един ремонт,който да е качествен.А Графа надмина всички.Лошото е че, на милионите селяни дошли в София не им пука за Графа,Витошка или бул България.те са само консуматори дето си плащат данъка на село,но искат детето му в софийска детска градина и училище.Мразят София но не искат у дома на село.На нас ни пука кой и как ремонтира улиците по които сме израснали.

53

Комунягите -млъкнете

преди 5 години

И да плюете и да не плюете всяко хубаво нещо, което се прави в София, то никой не ви обръща никакво внимание. Плюят комунистите и селяните налазили София. Каквато и отрова да бълвате, както и да настройвате общественото мнение, каквито и глупости да пишете в социалните мрежи, все ни е тая. Плюете преди да видите крайния резултат. Важното е да правите непрекъснато скандали и да отричате абсолютно всичко!!!Ние, истинските софиянци сме доволни! Точка по въпроса!

52

До 47 -

преди 5 години

Спаси (Затрий) София = Зелените = Веганите. Открийте приликите!!!Едни добре платени и вредни организации, които не правят нищо полезно. Плаща им се да вдигат шум, да правят скандали, да се гледат по TV и да имитират дейност!!! Естествено никой не иска да ги слуша и не им вярва, но те са нагли, нахални и безкрайно досадни. Двуличници! Слугуват на чужди интереси. Даже знаем кой им плаща!!!Абсолютни лешояди, дебнещи какво се прави в София, за да започнат да плюят и да настройват хората.

51

Ужас е това

преди 5 години

Любима улица Графа и любима градинка на всички!!!! Какво направихте с тия павета и плочки???

50

Анонимен

преди 5 години

"Само в Зона 2, която обхваща ул. Граф Игнатиев, ул. Солунска, ул Иван Шишман и ул. 6-септември се сменят 50 хил. кв. м павенца 10 X 10 см - може да си представите какъв труд е".А бе, Аланкоолу, за тая цел има и машини. 21 -век сме, нали? или от комисионни пари не остават за качество. Оставка!

49

Знаещ

преди 5 години

Аман от некомпетентност.Плочите действително са бетонови и не китайски, но не са и македонски. На Земелрок са. Некачествени и в пъти по-скъпи от нормалното. Те са следствие на корупцията сред архитектите и обществените поръчки.А иначе има и македонски плочи, но не мраморни, не и бетонови, а гранитни. Отново ***.

48

Анонимен

преди 5 години

До Проектантее ...Ами 'оди си в Холандия, бе. Никой не те държи насила тук. Тъкмо може и нещо друго да видиш там, че явно си много любознателен. Maлoyмик пpocт.

47

Проектантее ...

преди 5 години

В Апелдорн, Холандия гледах подмяна на настилката на пешеходна зона с плочки, представляващи 30 см дебели каменни блокчета. Не съм виждал в Холандия, пък и другаде на запад, напукани и разкъртени "плочки".А в пешеходните зони трябва да се предвижда и движение на пожарни коли, линейки, полиция, жандармерия - не само на пешеходци.

46

Анонимен

преди 5 години

С тия шарки по какво личи,че са македонски,а ако са случайно македонски то те са за площад Македонски.

45

Анонимен

преди 5 години

Аз предлагам жендърите от спаси София да довършат ремонта.