358

Анонимен

преди 5 години

Не сте съвсем прави за руското влияние у нас. Никой до сега не ни е навредил така както ние сами на себе си! Не съм русофил но съм съгласен с мнението на Путин че бългаското правителство не защитава националните ни интереси. Ами личи ни от далече! Този паметник е символ на една отминала епоха но по страшното в случая е българския парламент. Там трябва да се шари, там трябва да се изтърже всичко де що е пряко или косвено свързано с БКП! Путин, Тръмп, Тереза и оня в ишиаса не са ни виновни.Ние сме

357

boooo!

преди 5 години

Всичко в тази страна продължава да е под руско влияние. Докога?!! Махнете го този позорен паметник. Паметник на Съветската армия, а тук е България......Тази армия силово е наложила комунизма !Иначе на управляващите не им пречи да ходят и в Европарламента и да се представят за големи демократи. + Не знам за другите, но аз имам подчерано негативни впечатлениея от руснаци с които съм общувала. Системата ги е направила озлобени и лоши хора.

356

КР

преди 5 години

Ами има "слънчев лъч"...по улица ,,георг вашингтон" и право в Административния съд на София -град за жалба.Бе!

355

Анонимен

преди 5 години

Какво ми сравняват София с Виена, бе !Центъра на София е заприличал на московско предградие бе !Я се разходи само да видиш, че всяка втора улица, черква, булевард, паметник е руски бе !А и Премиер, Президент и Парламент се водят на руски адрес бе !А най-сетне се осъзнай Юроде, бе ! И ако сте българи, махнете този паметник, който позори България !

354

Handel

преди 5 години

Къде тука точно е позора? Все едно е насред Софията да издигнем паметник на Сюлейман Великолепни.

353

Анонимен

преди 5 години

Историята си е история...........................трябва да се пази................всичко друго е вандализъм.Полицията да си свърши работата и наркоманите, драскали паметника.................в затвора!!

352

Анонимен

преди 5 години

Освободвили са ни от фашистките у р о д и - да ги изброявам ли принц Кирил Комарджийски, от детото царофашист, от фашистката му прислуга, от фашиската държавна сигурност, от фашистките концлагери, от фашистките организации Легиони, Брарници и т.н, от фашистките насилствени покръстващи и преименуващи българите в Родопите. От главорезите на Стамболийски от разстрелвачите на Вапцаров и децата в село Ястребино. Да продължавам ли фашистка слуго?От доносниците срещу банкира Буров...и тн и тн и тн

351

Комисар Рекс

преди 5 години

В центъра на Виена има паметник на Съветската Армия и никой не си позволява да го скверни!!!

350

figueredo

преди 5 години

Хулиганите са си хулигани. Нека да почистват 30 дена в хосписи

349

един от Германия

преди 5 години

Хора, българи защо драскате паметници?Това е проява на лош вкус В Германия, не съм видял такова нещо:вандалско е да се драска обществена сграда,да се чупят монументи, да се драскат паметници.Според мен паметникът олицетворява историята,историята можете ли да я изтриете? Не,тя показва събития,които са се случили и отминали. И да ви кажа тук в Германия,където е пълно с чужденци от унгарци до нигерийци,сирийци и всякакви, ако щете вярвайте добрини са ми правили само руснаци.Ирония ли е???

348

Анонимен

преди 5 години

Немската армия се изтегля от България на 2 септември 1944 г. От кой всъщност са ни освободили????

347

???

преди 5 години

Това е паметник на окупаторска армия от държава, самата окупирана от чуждо болшевишко правителство, избило цвета на нацията си + милиони руснаци! Той е по-висок от истинския паметник посветен на Русия - този на Император Александър II, паметник който българите уважават и ценят! Това чудо е по-високо е и от българсия парламент който е наблизо, което е НАГЛОСТ!Какво още не ви е ясно българофоби/не, не сте русофили/ ?

346

Руския

преди 5 години

Да сложат камери и охрана на паметника.Признателните българи се гордеят с него, но вина ги щи има продажна иззмет, която да скверни светинята!

345

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли че през 1942 година цар Борис сменя имената на турци и п о м а ци - защо не се споменава този възродителен процес като престъпление на фашистката власт? Съветската армия е премахнала и това насилие, освободила е евреите от концлагерите на царя фашист.

344

Анонимен

преди 5 години

Тия които цапат паметника само правят русофобията да изглежда още по-долно, безродно, неблагодарно долно и жалко движение. Пълно с малокултурие.

343

Анонимен

преди 5 години

Последни напъни на едни реакционисти, които историята изхвърли на бунището. Но това е само началото. България и Русия имат вековна връзка в ценности които надхвърлят различните политически проекти. Паметниците са, за да се помни. Някой много иска да забравим за да ни вкара в старите схеми. Що ли? Щото не може да живее в новите. А те идват, и не от запад.

342

Анонимен

преди 5 години

От Кремъл забравиха да ни напомнят, че съвецката армия е спасила българските евреи турско робство, а и евреите не искат да се обидят, че цапат паметника посветен на тях, без да са знаели преди това !

341

Анонимен

преди 5 години

Русофили, каузата е загубена.Затова, търсете някакъв заден двор за този кютук на унизителното раболепие на продажната русофилска пета колона на Кремъл !

340

Анонимен

преди 5 години

На Армията Освободителка - Слава! Слава! Слава!

339

Анонимен

преди 5 години

Да го махат тоя нужник че вони покрай него и само грози хубавия парк.