18

Анонимен

преди 5 години

Абе голямо реване.Ами що не ревете срещу ония които режат уши и опашки?Предполагам повече страдат отколкото ако го боядисаш.Лицемерна работа.

17

АнонимеН

преди 5 години

ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА Е В НАРУШЕНИЕ!!!ПО ЗАКОН Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ БОЯДИСВАТ ЖИВОТНИТЕ В НЕЕСТЕСТВЕНИ ЦВЕТОВЕ ЗА ТЯХ !!НО ЧЕРВЕНИЯ ЦВЯТ Е ЕСТЕСТВЕН И ИМА КУЧЕТА С ЧЕРВЕНА КОЗИНА!

16

Ха-ха-ха!

преди 5 години

Може пък от боята да са му паднали бълхите и детето всъщност да му е направило услуга на кучето.

15

Хм

преди 5 години

Всъщност кучето изглежда много симпатично с този червен цвят.А кога се очаква "залавянето" на този дето се гаври с цял народ???Оня самовлюбен нарцис, простия дето се разбира с прокти.

14

Анонимен

преди 5 години

Къносайте го и него и го пуснете да си ходи.

13

Към Боряна Павлова

преди 5 години

Как можахте такава груба граматическа грешка да допуснете, и то в заглавието! "Момче... боядисаЛ"?... Кой е майчиният Ви език? "Момче" е дума в среден род, а "боядисал" - в мъжки! Само в турския думите нямат род и следователно няма нужда да се съгласуват!

12

Анонимен

преди 5 години

По-долу някакъв кучезащитник призовава за физическа саморазправа с детето.

11

А бе

преди 5 години

Голяма патардия и изненадващо бързи действия за едно куче,а да се намерят и накажат адекватно виновните за избитите ,пребити и ограбени хиляди старци по селата(и не само) явно липсва желание...Ама електорат на ГЕРБ,какво да ги правиш,VIP-персони.А пенсионерите само подяждат на Вожда бюджета,значи трябва да бъдат ликвидирани...

10

Анонимен

преди 5 години

И какво толкова е станало, мамка му?

9

Анонимен

преди 5 години

Стига с тия кучета бе!Колко хора мизерстват ,ама кучета та кучета!!!!!!!!!!!!

8

АпартаментенКучемраз

преди 5 години

Пак червеното куче!?Абе голяма работа. С боя за коса, а тя е безвредна и за хора и за __и и за кучета. Сигурно чето си е боядисало косата със същата боя и му е останала.Вчера един болен умрял щото се счупил някакъв апарат в болницата и немало пари за ремонт, а в същото време апартаментните "защитници" на животните събират дарения за червеното куче (които после сигурно ще разпределят помежду си) и искат наказания. За какво бе? Наранени са чувствата му че цвета не е подходящ?

7

анонимен

преди 5 години

Този да го набият едно хубаво и да му кажат,че следващия път боя ще е повече.Такива *** само бой ги превъзпитава.

6

Д-р Дулитъл

преди 5 години

Я направо го вкарайте в затвора за 15 години. Ще трябва и всички които остригват домашните си кучета без тяхно съгласие да бъдат подведени под съдебна отговорност.Както и тези които подрязват крилата на кокошките.За цирковите дресьори които обличат животните в унижаващи тяхното достойнство дрехи, да се предвидят концентрационни лагери !

5

Анонимен

преди 5 години

Всички серийни убийци са започвали "кариерите" си с изтезаване на животинки. Този има блестящо бъдеще пред себе си.

4

Анонимен

преди 5 години

Сега за още по-голямо забавление да му плати сметката при ветеринарите плюс ваксини, обезпаразитяване за година напред. Откъде е имал боя че и знае как се работи с нея? Горкото куче, както са с чувствителни носове се е отровило докато го боядиса цялото. Калпаво с-е-м-е, няма да стане нормален човек от това съшество

3

некъфф

преди 5 години

До Анонимен 1.Възпитавайте децата си в човечност , простотията и идиотизма се прихваща лесно после от улицата...но първо , да са хора ...

2

преди 5 години

И сега к'во ?

1

Врачанин

преди 5 години

Аз да боядисам майка му на това ***.че...