70

Анонимен

преди 5 години

Аха, ще има студ ама ядрен. Света крачи бързо към ядрената зима. И ние не оставяме назад с ф-16 годни да носят атомни бомби B-61-12.

69

Опечален

преди 5 години

Че и виното кът тая година. Няма да стигне при тия прогнози.

68

Политически пророк

преди 5 години

Когато се задава икономическа криза,винаги пускат по някоя страховита партенка,като голям студ,глобално затопляне,озонова дупка,астероид,който ще погуби Земята,силна радиация от слънцето,водата ще изчезне и т.н.

67

Анонимен

преди 5 години

М..да , 68 и 69 съвсем се оплетоха, та да дам подсказка. Кое топли земята и кое я охлажда. Каквато и изолация да си сложиш на къщата, няма да я стоплиш, ако няма източник. И той трябва да е от правилната страна на изолацията.

66

!!!

преди 5 години

След утрешния ден.Велик филм!

65

Анонимен

преди 5 години

Реално какво правят хората ограничавайки емисиите на СО 2 - самоунищожават се.Това може да е хубаво за градовете но не и за планетата.Всъщност трябва да мислим как да внесем повече СО 2 защото това ще предотврати ледников период.Тогава защо всички тръбят обратното- не знам ило са невежи или искат съзнателно да унищожат човечеството и ако е последното явно имат план в които никой от нас го няма.

64

Анонимен

преди 5 години

Всъщност за населението няма значение дали ще умре потно от глад, или замръзващо. И до колкото сегашните населяващи няма да доживеят, до този момент, май основната цел е да се всява паника. Сегашната цивилизация е неспособна на организирани действия по каквато и да е глобална тема. Значи няма да си издържи урока, освен ако вече не ни е писана двойка и да ни връщат в предучилищна за да си повторим урока. Вероятно без биологичния вид човек, или поне с други ментални параметри. т.н

63

Анонимен

преди 5 години

Тогава кое причинило истиндкия ледников период- водата вследствие на повишена слънчева активност се изпарява повече вода тя предизвиква 7 пъти по- мощен парников ефект от СО 2 и започва верижна реакция температурата расте и изпаряването на водни пари с нея.След това идва фаза 2 водните пари отразяват повечето слънчева светлина превръщайки се е лед в горните слоеве на атмосферата и реагират с озоновия слой.Накрая имаме ледников период с повишено ниво на радиация.

62

Анонимен

преди 5 години

Всъщност се оказа че въглеродния диоксид не лошия газ а добрия.Ролята му в глобалното затопляне е под 9 процента освен това именно той държи атмосферата топла и предотвратява вечен ледников период.Съшо така през карбонската ера вследствие на повишена вулканична активност е имало глобално затопляне причинено от СО 2 и познай озоновия слой е седял непокътнат а земята се покрила с топли тропически гори и приличала на рай.Ето тива е глобално затопляне от СО 2.

61

Анонимен

преди 5 години

До 65 прав си това е пазарна стратегия и е жалко че НАСА участва в нея но не забравяй президента им е бизнес дърт меринджей всъщност след изказването че е влюбен в ким чен Ун може и да е Мери Джейн но все тая, това са си лично негови извращения.Сега нещо важно което е научно доказано но Бог знае защо не го казват в медиите.Доказа се че не въглеродния диоксид а други газове които нямат връзка с човека са причина и за ледникови периоди и за глобални затопляния.

60

пецата

преди 5 години

всяка година по това време когато застудява и хората си седят по къщите и седят основно в нета се почват статии за глобални катаклизми и края на света, то не бяха 3ти световни, календари на маите,апокалипсиси, метеорити които ще направят ядерна зима,Y2К и отдвна се знае че има несъзнателен ефект новините за някакво унищожително събитие изкарва хората да пазаруват,даже по нейшънъл географик го бяха казали че по времето на панамската криза са се строили много молове и са се вземали кредити

59

АнонимеН

преди 5 години

НАСА СА ОТЯВЛЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!!!ГЛАВНАТА ИМ ЗАДАЧА Е, ДА СЛЕДЯТ ЗА АСТЕРОИДИ И ИМАТ ПРОГРАМА С КОЯТО ТОВА СТАВА НО НЕ ДАВАТ ДОСТАТЪЧНО ПАРИ ЗА ТАЗИ ЦЕЛ И СИГУРНО НЯМА И 10% СЛЕДЕНЕ НА НЕБЕТО!!!НО ДАВАТ МИЛИАРДИ ЗА ДА ИЗСЛЕДВАТ ГАЛАКТИКИ НА 300 МИЛИАРДА ГОДИНИ ОТ ЗЕМЯТА ПОЛЗАТА ОТ ТАКИВА ИЗСЛЕДВАНИЯ Е 0000000000000000000000000000000 ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО! НАСА СА ПРЕСТЪПНИЦИ И СЛУГИ НА ПРЕЗИДЕНТА ЛЪЖАТ ПО НЕГОВА ПОРЪЧКА ВИНАГИ И МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРА!

58

преди 5 години

Добре де в този случай глобалното затопляне не е ли нещо хубаво ?То не задържаще ли повече топлина в атмосферата ?

57

Тото

преди 5 години

И крайно време е оня с ГЛАВНИТЕ БУКВИ да си извади телескопа от *** си и да започне да го използва по предназначение.

56

Тото

преди 5 години

Е като не вярвате на НАСА, вярвайте на НИМХ и да видим докъде ще стигнете, ще се наложи да познавате времето по облаците.

55

Анонимен

преди 5 години

Причината да бъде създаденанаса е да лъже авторитетно ида заблуждава целенасочено .На въдицата се хващат полуграмотникато българското герберюшкоправителство .

54

11

преди 5 години

До пехотинецМдаа, има и вазелин за нахални пехотинци, дето ги сърби отходната тръба.

53

АнонимеН

преди 5 години

ОТКЛОНЯВАМЕ СЕ ОТ ТЕМАТА!!!!!А ТЕМАТА Е: ПРЕСТЪПНИЦИ И ИЗМАМНИЦИ ЛИ СА НАСА И ОТГОВОРА Е ДА!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА КОЕТО СА ОБЯВИЛИ Е ПЪЛНА ИЗМИШЛЬОТИНА!!!ЗЕМАТА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО СЛЪНЦЕТО ОТ МИЛИАРДИ ГОДИНИ ДОРИ НЯКОГА ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА КОЕТО КАЗВАТ ТО ЩЕ Е СЛЕД СТОТИЦИ СТОТИЦИ ГОДИНИ!!!!НАСА СА ПРЕСТЪПНИЦИ И ИЗМАМНИЦИ ТАКИВА СА БИЛИ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНАТ МАША НА ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ КОЙТО ИМ ПОДПИСВА БЮДЖЕТА И АКО НЕ СЛУШКАТ НЕ ИМ ГО ПОДПИСВА!!!

52

Слънчарски

преди 5 години

До АнонимеН 50Уж нищо не си разбрал, после нещо, дето уж си бил разбрал, те дразнело. Достигаш нови низини на тролската интелигентност.

51

пехотинец

преди 5 години

На извънредна среща в Кремъл Путин видимо притесненот новината, заповяда на подчинените да се удвои производството на лосион за вана в Рассия!