190

Анонимен

преди 5 години

Изобщо, за села не трябва да де учи. Наши сме православна държава? Защо подтиква е към грях и разврат?! А сега и това! Който го е написал, трябва да се застави, да се извини и да се покае...

189

Всички

преди 5 години

от БХК - *** , проклети да сте отреп-ки

188

отвратен от гейове

преди 5 години

Това да си обратен за мен Е РАВНОСИЛНО на психическо заболяване.До 10 годишен/на си знаеш,че си момче или момиче,а от 11-12 като тинейджър, се чувстваш от другия пол. Кой ги насажда тия глупости на малките деца? От Тъпите предавания тип Вип брадър,че чак до учебниците. Който е обратен да си знае,че е ЛУД и да се ЛЕКУВА.По-добре да си живее сам такъв индивид,отколкото публично да казва,че е обратен и да излага семейството и роднините си.

187

Тигър

преди 5 години

Същият Радослав Стоянов е организатор на гей парада в София от години наред. Ако той е част от тъй- наречения БХК, аз нямам какво повече да кажа!

186

Анонимен

преди 5 години

В Норвегия отнемат деца на нормални семейства само по донос,и ги дават на гей двойки!

185

Ти да видиш!

преди 5 години

Добре де кога протестираха пенсионерите за по големи пенсии, имало закони. Сега пък когато се пропагандира нещо незаконно, живота го налагал.

184

Анонимен

преди 5 години

Абе умници, в 9 клас "децата" са по-наясно от Вас къде да пипат и да се пипат :)))) И към какво могат да се привличат! Стегнете се, няма нищо скандално!

183

до хетерчо

преди 5 години

Наскоро гледах филм по канал Дискавъри посветен на този проблем.При тези дето имат влечение към същият пол има открита зона в мозъка по различна по размер от мозъците на хетеросексуалните хора.Замисли се ,че така природата изчиства грешката която е допуснала-нали те нямат потомство.Значи всичко си е наред-ако насилствено допуснем тази грешка да се разпространи тогава последствията ще са големи. Да не се бъркаме там където не знаем кое как работи!

182

90-те

преди 5 години

В началото на 90-те на ъгъла на ул Бачо Киро и бул Дондуков(под носа на управляващите) беше заведение за ***.. Още тогава се знаеше и чудно що ли, никой не правеше и казваше нищо.. Ана сегашните "столичани" какво знаят...

181

Анонимен

преди 5 години

КОЛКО СЛУЧАЯ ИМА НА ЗАБРЕМЕНЕЛИ И РОДИЛИ ОТ ЕДНОПОЛОВ КОНТАКТ ? (Без употреба на материал от противоположен пол)

180

Хетерчо

преди 5 години

От мен да знаете,че винаги когато човек върви срещу природата получава мощен удър от самата нея!Човек го има днес защото природата е създала мъж и жена и от тях да се продължи вида човек!Ако двама мъжа мислят ,че могат да се възпроизвеждат и създават поколение нека продължават с опитите....Ако успеят значи природата няма нищо против,ако не успеят природата ги заличава !

179

Чалгар

преди 5 години

Първия *** е създаден през 1986г.в клиника в град Винипег провинция Манитоба Канада по оперативен начин! А БХК яко лапат мъни мъни.......

178

Анонимен

преди 5 години

Българина за пореден път демонстра своята изостаналост. Да не би информацията в учебника да е лъже? Информацията е достоверна, но трябва да е подробна.

177

нотариално заверено

преди 5 години

Дали са включили като "болест" тия състояния в МКБ10 едва ли е толкова фундаментален аргумент. ..бездруго НЯМА лечение , нали така?!! Те и астрономите"" изключиха"" Плутон като планета - И к'во ??? По-малък ли стана ,или по-студен..или се премести по-далеч...........

176

рускиня до 190

преди 5 години

не съм много навътре в тези неща, и ще те повярвям като на специалист.

175

Анонимен

преди 5 години

До рускиня до *** в Русия като е забранено да се говори за гейове, какво няма ли ги ? напротив процентно са много повече от останалите страни, достатъчно е да пуснеш търсачката в мамба за мъж търси мъж, или жена търси жена, за да видиш потресаващите резултати, да не говорим за най известния гей, Брежнев, какви целувки едно време перкаше уста в уста с африкаците, не е истина, големи вицове имаше тогава :)

174

рускиня до джендър

преди 5 години

"..жените са с жени, а мъжете са с мъже"Мисля че време да осъдим *** в Страсбург за това,че натрапват своя начин на живот. Как така онеправдавате педофили, некрофили, зоофили. как така за тях да няма място под слънце. Ами и те имат предпочитания. И сега представям едни семейни двойки - зоо-хомо, или некро-зоо или педо-геронто. Уфффф! сложна работа - накрай няма да хванем края, кой кого.Само внимавай ,ако синът ти доведе геронтофил вкъщи - ти ще отнесеш

173

ВЪПРОС

преди 5 години

Тук нещата загрубяват - от времето на Соца в България се учи по Биология как се прави секс между мъж и жена , сега БХК иска да се учи как се прави секс между момче и момче . Отвратявам се от ТЯХ - БХК

172

анонимен

преди 5 години

Обществото ни все повече затъва в блатото на покварата! Поколенията ще се изродят и няма да знаят, кое е нормално и кое не!

171

Анонимен

преди 5 години

е то според умниците тук, трябва да пише че гейове в България няма, не е имало и никога няма да има, щото сме православна и християнска държава :))) ама сте смешни, естествено че трябва да го пише, щом съществува, трябва да го пише, още повече точно в тая възраст децата се интересуват от тия неща, откъде да ги научат, кой да им отговори на въпросите ?