31

Анонимен

преди 5 години

Блато да се изтегли от изконната православна земя - Косово, да си напуска заграбената база Бондстийл и мините Йезерина. Суверенния собственик според ООН на тази земя Сърбия да влиза в нейното владение. Край на завоеванията с НЕКОНТРОЛИРУЕМ РАЗПЛОД И АГРЕСОРСКИ ПОСТАНОВКИ.

30

баба мара

преди 5 години

не искаме нато искаме на балканите да живеем в мир и дружба военни сьюзи не нитрябват ние против русия няма да излезем защото сме тук от векове за вековесащ да се изтеглят от балканите и черно море и да не мьтят главите на хората

29

Петърчо

преди 5 години

Йенс Столтенберг каза "Нас не ни интересуват ваще закони, отдавна планираме всичко това и вашия ид.иотски народ успя да провали всичко. А да бяхте слушали сега щяхте да смените всичко дето може да се смени но пък за това щяхте да бъдете в НАТО. Е няма да ви кажа че това което ви интересува а именно да се подсигурите срещу апетитите на албанците не може и свети НАТО да го направи. Ваши войници и без това рискуват живота си в мисии които нямат нищо общо с тях но щяхте да сте в НАТО! и.диоти!"

28

Анонимен

преди 5 години

тУРЦИЯ 9 МЕСЕЦА НЕ МОЖЕ ДА ПРЕВЗЕМЕ ДВА СИРИЙСКИ ГРАДА, ОТДАВНА СРИНАТИ ДО ОСНОВИ, АРМИЯТА ИМ Е БИТА КАРТА.

27

Анонимен

преди 5 години

ВЛЕЗНЕ ЛИ бЛАТО ТАМ, ЩЕ РАБОТИ ЗА КОСОВСКО-АЛБАНСКИЯ СЦЕНАРИЙ.

26

АЛЧНОСТ

преди 5 години

НАТО са готови да окупират Македония, и нямат никакви претенции какво ще им е името - даже да е Република К.Р за НАТО.

25

Анонимен

преди 5 години

Македония иска.Да си остане името и! Да бъде приета в ЕС! Но не желае в Американското фашистко НАТО! Толкова ли е сложно да се разбере?

24

Анонимен

преди 5 години

Само дето Сърбия вече не пее в хора.

23

Анонимен

преди 5 години

Вижте, има простичко обяснение.Ако искаха да са независими и да са СУБЕКТ на геополитиката, щяха да се натискат да си вдигнат рейтинга и цената, участвайки в съюз от държави. Провинциалната дивотия и стокхолмския синдром ги карат да стоят пасивно и да си чакат Сърбия да се съвземе и да ги оноди отново.

22

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Тоя Столтенберг или е пълен *** и не схваща резутата от референдума или е ***-мазохист, на когото македонците плюят в лицето, той вика дъжд вали.

21

F

преди 5 години

Където е НАТО, там иде войната! А американските оръжейни корпорации потриват ръце! А тук ние с гайдите само духаме супата и викаме по площадите който не скача е червен ! А наздраве!

20

СПАРТАК

преди 5 години

Докога гърците ще крадат история и територии от съседите си, г-н Столтенберг?Македония каза НЕ на тези престъпни практики. Какво не ви е ясно?

19

Анонимен

преди 5 години

Военни съюзи , военни доктрини , военни действия ...... обезумяла *** ! Много мъка за война .

18

Анонимен

преди 5 години

Международният фактор недооцени, че хората в Скопие си държат на добавката "Бивша Югославска". Все пак при референдума им за независимост въпроса е бил: "Искате ли обявяване на независима Република Македония с възможност за включване в една нова Югославия". Иначе е нямало да гласуват "За".

17

Анонимен

преди 5 години

Ще ги дърпат с въже и остен ще ги ръчкат отзад, през пустата врата!

16

УМЕН

преди 5 години

"Вратата на НАТО е отворена, но трябва да бъдат изпълнени всички национални процедури", заяви Столтенберг, цитиран от БТА."Не знаех че прекръстването се казва национална процедура. Най-важната национална процедура е да се озаптят бесните гръцки национализъм и шовинизъм и да се затворят наглите усти на маляяките, крадци на чужда история.

15

Юрюш

преди 5 години

Предстои референдум по тоз проблем и в братска Турция! Наш Торбалан ще заяви, че ако си върнат името Османска империя Герп ще ги подкрепи! ОП ще се въздържат на първо четене и ако случайно ДПС спят, на второ ще подкрепят!

14

активен

преди 5 години

На НАТО им трябва територията. Хич не ги интересува населението. Впрочем както и България.

13

Анонимен

преди 5 години

И ЗА КАКВО ТРЯБВА ДА СА В НАТО!!!!!!!МОЖЕ ДА СА В ЕС НО ЗА КАКВО ИМ Е ДА СА В НАТО!1САМО НАТО ДА ГЪЛТА ПАРИЧКИ!!!

12

Анонимен

преди 5 години

" Ако от изборите зависеше нещо щяха да ги забранят" Те просто отварят вратат, за да намъкнат гадините, никой не ви е казал, че може да ги спрете с избори.Напротив, изборите са за да ги приемете, въпреки, че не ги искатеDDКакво още трябва да стане, за да схватнете тази простичка идея?