27

хей

преди 5 години

господин Миков виж някой от Герб оплаква ли се от вожда си.Какво си седнал до ревеш против Нинов .Управлявала еднолично партията . Борисов управлява цялата държава еднолично ни само партията си ама някой да е казал нещо против него като теб за Нинова . некадърник.

26

Анонимен

преди 5 години

До #25 Кака Ренета може повече ракия да изпие от другаря Миков.

25

Шефа

преди 5 години

Вие Миков управлявахте БСП от кръчмата , нали?Колективно с пияндетата , нали?И говорихте завалено , нали? Хората мислеха , че имате говорен дефект , а то било от пиене!

24

Димо Падалски 2

преди 5 години

..... Ренета Инджова беше БРУТАЛНО ТОЧНА И ЕКСПЕРТНА в оценката си за Икономическото и политическото положение в България. А особено ми хареса и частта за Националната Статистика ха ха ха ... че тия там НЕ стават дори за "УКРАШЕНИЯ" и НИКОЙ НЕ ИМ ВЯРВА. :). Права сте , Госпожо Инджова. Така си е. :). Но не само там. А в почти цялата Държавна Администрация е така. НЕ ЧЕ НА НЯКОЙ МУ ПУКА ДЕ ... И някой ще направи дори и бегъл опит за промяна. ВАЖНОТО Е ДА ВЪРВИ ... "УСВОЯВАНЕТО" !!!!! ...

23

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Ето че Иво Христов е прав, че за гроп гласуват само ... такива като теб. Интеуекти. Умни и красиви.Ти па отде видя, че съм "...и красив", почна да виждаш и през смартфон-а си! Комунистическите заложби, граници нямат!

22

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitЕто че Иво Христов е прав, че за гроп гласуват само ... такива като теб. Интеуекти. Умни и красиви.

21

Миков

преди 5 години

Не харесвам нито Миков, нито Нинова! Те не защитават интересите на мнозинството, а собствените си! Ако бяха истинска опозиция, отдавна да са напуснали НС. Това е май единствения начин на се махне това правителство по законен начин! Ако не го използват, значи управляващите БСП защитават това правителство и техните интереси! А предложението на Ананиев противоречи на Конституцията!!!!!!!!!!! Итрябва да се сезира Конституционния съд! В Европа май ще сме първите с такова здравеопазване! 100% платено!

20

Димо Падалски

преди 5 години

... НИКОГА вече НЕ бих гласувал за тази или онази "партия" , където всичко е с размити и НЕясни отговорности !!! Може би и затова НЕ гласувам вече от десетина години ... Бих гласувал за ЛИЧНОСТИ , които застават с името си и убежденията си. Примерно една такава ЛИЧНОСТ е ... РЕНЕТА ИНДЖОВА. Която вчера в "120 минути" беше БРУТАЛНО ТОЧНА , ЯСНА И ЕКСПЕРТНА за положението в България , и то само за десет минути медийно време !!! Чудно ми е как е "допуснаха" изобщо да се изкаже .......

19

Анонимен

преди 5 години

То и червените и сините либерали файда никаква. България не е колонизирала Африка и Азия, не е избивала местното население, не е обирала народите там, затова и няма за какво да им се реваншираме, който е грабил да си предаде съответните части от заграбеното на поробените народи.

18

Анонимен

преди 5 години

До истината еТака е ама сега троловете на днешната БКП в момента на власт сега ще ти включат програмата за цъкане на минуси.

17

истината е

преди 5 години

Най-успешния мандат от целия преход е на Станишев. Растеж 6-7 процента, недостигнат от никой друг, ръст на доходите, стопирана инфлация, приемане в ЕС. Нинова едва ли ще и е трудно да постигне повече успехи от днешните. Малко да се напъне и готово.

16

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Михов е, ако може така да се каже, червен либерал. Той и за това не успя с ръководството на БСП-то, защото идейно се разминаваше с болшинството комунисти. Докато *** си е чист авторитарен тип ръководител. Изобщо и не искам да си помисля, какво би станало ако тя дори за десет дена вземе властта....!

15

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Абе катастрофи, черен пиар. Нямало нужда от опозиция. Що ГЕРБ как се управлява не еднолично а двулично.

14

Анонимен

преди 5 години

Наздраве! Не ставаш за лидер.

13

До 9

преди 5 години

Пишат защото целта на Герб е да ги поддържат и да плашат хората, че могат пак да дойдат на власт и да съсипят и малкото което те правят.

12

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Шиитт, Михов ти в ред ли си? Не може, така да се говори, за червената кремльовска ударничка. Това разкол, разединение, разцепление е непознато за столетницата. Тук са само цветя и рози...то СПА, то четири звездни хотели, а и много работа- среща с цели 5000 избиратели. Ха ами, туй не е шега работа, като в парламента! Защо да седим там и без друго се чешим по м..ите, ай сиктир!***, ***....

11

Анонимен

преди 5 години

Червените ***, лаят и Миков, обучила ги е Нинова.

10

Анонимен

преди 5 години

тоя фъфльо за нищо не става

9

Анонимен

преди 5 години

Тия още ли мърдат. Защо изобщо пишете за умрялата мафиотска партия..

8

Гочоулу

преди 5 години

Мише,хептен си се спиртосъл!Как еднолично,пък твоето предложение е прието!?Убаво е да се изокаш,ама мисли бе холън!Така правиш услуга на Импексова!