109

Да бе, ама...

преди 5 години

Как де единиш хора и зеленчуци , например - хора и тикви? Това ще е някакво ГМО! А гемео-тата са вредни-и...

108

Браво!

преди 5 години

Браво! Умен и достоен президент имаме. При всяко негово изказване, тиквите вият, *** и се плезят, досущ, като тяхната баш Тиква.

107

да

преди 5 години

Целият български народ подкрепя президентът Румен Радев !!!?ама той се снимал по джапанки - ами така сме ние обикновените българи. .не всички сме милиардери от групировката СИК, като някои пожарникари

106

Единение,

преди 5 години

г-н Президент, искаме всички; в името на свободата, членството ни в ЕС! Но не и да слушаме всекидневните КАВГАДЖИЙСКИ ЗАЯЖДАНИЯ и ИЗЛИЯНИЯ на БСП членовете."Изтърваха" се да кажат, че ДЕМОКРАЦИЯТА ни отне МНОГО"... А днешното изказване на К.Нинова е терористично: ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ И ПРИЗИВИ ЗА ПОДМЯНА И СВАЛЯНЕ на Правителството-ТОВА Е ПРОФИЛ НАПОЛИТИЧЕСКИ ТЕРОРИСТ.Какво единение? Нека БСП покаже, че е градивно, а не онова от годините на Св.Неделя, Г.Димитров, "народната власт", СССР.

105

Чистач

преди 5 години

До АнонименКакъв Шенген бе,другарю? Та цел свят знае Кире-Контрабандисто ,дето изнасяше народната пара с куфари и ги носеше във Виена. Как да ни пуснат в Шенген? Там хората не крадат народа си,а го обгрижват! За какво да пускат Кире-Контрабандисто с куфарите да им взема паричките?

104

Православен

преди 5 години

Браво!

103

Така е

преди 5 години

Единение може и да има, когато се потърси съдебна отговорност от тези, които, в последните почти десет години, изведоха България на първо място по корупция и кражби.

102

Апетит

преди 5 години

Ами опитахме се да се натегнем за рубли,но джуджи ни сиктердоса.Лошото е,че и тръмп не ме бръсне за слива.Надупих се да му цуна ръка,но той ме отсвири любезно.Лошо...Пък и Магнитски ако задейства....мани мани.Отидоха ми доларете и имотите.

101

Анонимен

преди 5 години

Услаждат ли му се рублите.

100

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 100Вожда ти е доста по-дърт.Цяла петилетка по комунистическия календар.

99

нема начин

преди 5 години

Няма как да се обединят крадци и окрадени.

98

румелията

преди 5 години

независимост и спазване на берлинския

97

президента

преди 5 години

До РаЧоКойми *** в гащите?

96

комунисти

преди 5 години

До РаЧоТой и неговата партия ни разединиха на партийни и безпартийни а сега ни обединяват.С магаретата и каруците дойдоха от селата в София и станаха столичени! Другото западна

95

Анонимен

преди 5 години

Боже до къде я докарахме тоя дърт комунист да ни обединява ???

94

Активист на БКП

преди 5 години

Другарят Радев ВИНАГИ е бил и ще бъде обединител на българите! За разлика от един ,който стича докато чете в ООН!

93

РаЧо

преди 5 години

да се обединим зове разединител 1

92

Анонимен

преди 5 години

Леле мъ те се сетиха.Сега ако се сетят и че политика се прави с мислене а не с викове псувни и емоционални афекти и ще имаме колосален напредък но едва ли.Защото затриха образованието и произведоха народ подобен на римската тълпа който иска само хляб и зрелища и все се пита защо ли няма промяна, ми защото нямате свое мислене, вместо това чакате месии и силни лидери но тия месии обикновено са още по-прости и от тълпата дето ги е избрала и не могат да спасят себе си, да не говорим вас.

91

Спокойно!

преди 5 години

За наша всеобща радост БКП/БСП все повече се топи по 2 причини:1. Естествена физиология2. Отдавна се води сериозна вътрешна война - милионерите срещу милиардерите. Те, всички са там, в тази честна и социална партия. Не става дума за пари, а за много, много ограбени пари от България.А кой ще гласува за тях? Естествено роднините им, неграмотните на село и братята от боята.Децата им ще гласуват в чужбина, където живеят - Европа, САЩ, в екзотични страни.Алтернативата им е да управляват с ДПС

90

Solar Power

преди 5 години

а плевнята на беше пудел на герб и *** на Боцо, посмешище за наши и чужди айде стига с това разединение. С крадливи тикви няма как да има единение