69

Fallschirmspringer

преди 5 години

Не го разбирам.Когато бях млад само веднъж ми се е случвало за една вечер да "сваля" жена,но трябва да призная,че някак си това остави чувство за празнина у мен.Винаги съм смятал,че секса е част от нещо по-голямо и дълбоко,няма да използувам силната дума любов,а нещо като силно привличане.Смятам,че човек само веднъж изпитва чувството "обич".Но може пък да съм стар и ортодоксален,или твърде много да харесвам умните, и високообразовани жените, и това да е причината

68

Анонимен

преди 5 години

Всеки си е башка луд.

67

УМЕН

преди 5 години

Тоя прилича на Rahan от PIF.

66

Секс, 27г, надарен

преди 5 години

Това е италианският Минко 63 годишен, ерген. А вече и пътник.

65

Анонимен

преди 5 години

И какму ги сметнахте ако не се лъже най много да сте били с няколко жени тук или с нито една до стари години тук всички се изкарват играчи ама са виждали жена само на картинка

64

До 86

преди 5 години

Не съм такъв просто всички са така

63

Анонимен

преди 5 години

Виагпата не прощава

62

Коментатор

преди 5 години

Също като Иван Вазов, но нашия на 71 г.

61

Анонимен

преди 5 години

Браво на него. Един живот, достоен за адмирации.

60

Засрамен на 50г.

преди 5 години

Заникъде не съм с моите 62 бройки...

59

Анонимен

преди 5 години

В тия статии пише някви цифри повечето бедни и безработни или н амалко заплата бг мъже на по 30 50 години и са виждали жена само в нета.И единствения начин да разберат какво е да си платят на някоя. Тия цифри може да са истини ако това му е била прехраната иначе едвали.

58

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да каже ако си средна или вече пенсионна възраст ако си безработен или на нормална заплата вс ене може да си намериш гадже и единственото ти гадже е било лявата или дясната ти ръка колко трябва да ти е заплатата за да ти обърне внимание някоя жена ако искаш някога да си намериш гадже и да я е.. и тнт.1000 1500 малко ли са или трябва да си известен богаташ за да стане и да докоснеш жена щот 99 % от бг мъжете не са такива и явно никога няма да докоснат жена.

57

бай ганю

преди 5 години

и аз така искам да умра

56

Наско Сираков П П

преди 5 години

Аз съм единственият българин с 4 имена

55

Анонимен

преди 5 години

А какво прави Ангелкова на снимката? ГЕРБ са по джендърската част.

54

браво

преди 5 години

Достойно е приключил! По-добре ли е да пипне склероза и Алцхаймер!? А другото са глупости дето пишете...

53

Анонимен

преди 5 години

До дедо ПешоРумънка е била бе, дедо! В други сайтове е уточнено.Тук, като гледам, некви гларуси обменят опит. Ама спомените им са от 60-те-70-те години. Значи от миналия век. това малко напомня на рибарските лакърдии, като седнат да си разправят един на друг колко голЕм шаран са уловили миналата година.

52

Анонимен

преди 5 години

до75 Не съм гларуса, но като спомена ученическите години една истинска история: Вуйчо ми тръгва за работа в 6 сутринта и решава да види кво прави 17 годишния му син в стаята му. Отваря врата и вижда как брачеда се надвесил над един леген покрай леглото докато е легнал и повръща в него.И вуйчо на диалект: Ъм тъй пий ли СА ВА Смок?))))

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Значи си бил гларуси половина. Само че, как те пускаха вашите, щом си бил все още ученик? Хем сам, хем без пари?После, когато се прибереш, каква версия им разказваше?

50

Анонимен

преди 5 години

До Много кока и бело от 17Не можеш, не можеш!Поздрави на г-жа Шепова, да ти е жива и здрава!И кифлето не ти отговаря. Сам си пишеш, сам се хвалиш и след като се самоизтъкваш, сигурно не е 18 см, а е 1.8 см. Но ти не се отчайвай. Нали вече правят бардаци с роботи? Там ще ти се зарадват.Хайде, лека нощ и да сънуваш, че наистина имаш 18 см, може и 28 см. Наслука и приятно прекарване!