60

до До А вие спите ли

преди 5 години

Поредният форумен луд...

59

А вие спите ли?

преди 5 години

В момента над територията на България се провежда мащабно пръскане със аерозоли. България вече е включена във списъка на страните участващи във международната гоинженерна програма която има за цел да контролира климата на земята и в крайна сметка да намали населението!Сутринта небето беше чисто и синьо! Сега излезте и погледнете навън! Небето е ПОБЕЛЯЛО без да има нито един естествен облак нито пък прогноза за дъжд! Пръскащите самолети се движат основно в посока югоизток - северозапад.

58

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Пази Боже сляпо да пРогледа ..

57

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Пази Боже сляпо да погледа ...

56

Анонимен

преди 5 години

Каруцарски език.Ами щом е излишна опозицията, забранете я със закон, и върнете член първи от Коституцията, само заменете БКП и БЗНС с днешните управляващи партии. Забранете и изборите и референдумите щото нали да не се харчат пари.

55

АнонимеН

преди 5 години

ПАТЕРИЦИТЕ НА БУДА СА НАЙ-СМИСЛЕНИ ЯВНО :D ДА ПОДКРЕПИШ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФИНАНСОВ ИЗЕДНИК НА ДЪРЖАВАТА! ЧИСТИ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ!

54

Пръц

преди 5 години

Вярно е! - БКП/БСП и ДПС само лаят кое как трябвало да стане - пък като дойдат на власт само крадат (нагушват се с милиони) и разпиляват. Нищо градивно не могат да доведат - техните управления са доказано ялови. Това са партии вътрешно за себе си - "туморни образувания".

53

Дръндер

преди 5 години

Тоя е най-големият *** и клоун в държавата и тръгнал за циркаджилъци да ми говори.

52

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

До до 40 ,,Странджата,,Старият хъш СТРАНДЖАТА няма командири... - няма шефове, няма началници...

51

до 40 ,,Странджата,,

преди 5 години

Телефонен измамник е една професия с бъдеще защото на Странджата командирите скоро ще остареят и ще хвърлят много повече от балконите отколкото сегашните бабета.

50

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

До ,,,ИСТИНА,,,За един стар хъш е важна сентенцията:"Не щеме ний богатства... - не щеме ний пари, а искаме свобода - човешки правдини"...

49

,,,ИСТИНА,,,

преди 5 години

Да пишеш истината в кавички по сайтове за пари е много хубаво .

48

Гробокопач

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАТой прави това, което и Бойко прави. Но при Бойко не се вижда, щот е начело на държавата и той е Законът: 'Разпоредих проверка... "; "да се приложи законът с цялата му строгост". Той е Вся и Всьо!Твоят Бойко... Тъй, че, ако Кирчо носи куфарче, 1/3 от него е за Бойко!

47

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Наглостта на комуниста с типично "българско" име Юрий Асланов не познава граници... - в соц. проучване е дал само 0.5 процента преднина на ГЕРБ, което автоматично показва, че разликата между ГЕРБ и БСП е повече от 15 процента...

46

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

До ФутурологНесъмнено, голяма част от днешните политици имат комунистическо минало и произход... - но част от тях проумели и осъзнали престъпното минало на столетницата се оттеглиха от нея... - но друга голяма част - говоря за БСП продължава да членува в тая престъпна организация... - на всичко отгоре се бори и за власт и то с всички средства - законни и незаконни...

45

Мен

преди 5 години

До СтранджатаДа говориш истината е хубаво. Ти нея ли говориш?

44

Анонимен

преди 5 години

На работен обед бе колега на герман готвят хубаво се пак

43

Анонимен

преди 5 години

Колежке на герман с колежката на кафе ли сте че замина надолу злато или да обсъдите обедното меню

42

Анонимен

преди 5 години

Хубава работа! Цираджия да говори за циркаджилъци

41

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

До ГробокопачА не е ли парадоксално, не е ли кощунство... - Кирчо куфарчето/ куфарчетата/ да излиза и да се изказва антикорупционно... - бива, бива наглост, ама чак толкова не бива...