18

Анонимен

преди 5 години

До Ментора бай Иван17 Мафията е в левия сектор.Вече започнаха арестите.

17

Анонимен

преди 5 години

Но не се отказват от депутатските си заплати?!

16

Ментора бай Иван

преди 5 години

И правилно!От това Правителство на Мафията нищо добро не излезе - пълен въздух под налягане!Обидно е да те управляват по-прости от тебе!Крадливите герберски калинки да отлитат , не ни трябват!

15

БСП Визия

преди 5 години

Пеевски шеф на ДАНС, и знам премиер. Жан Виденов премиер, Белене ще ла,па по милярд на година за консултанти.Доган отново да вземе министерствата на туризма, земеделието и непременно ДПС да поеме сметната палата, за да е ясно как сме с одитите. Там нихад Кабул и другите да си влизат по местата.Румен Овчаров разбира се енергетиката, той е подготвен кадър.Сергей Станишев може да вземе поста министър на икономиката. Масларова и тя ни липсва. И Бареков ще влезе като партньор и министър финанси

14

Анонимен

преди 5 години

*** са избрани от гласоподавателите за да ги представляват в парламента. Отказът от изпълняване на задълженията им би следвало да бъде санкциониран или да подадат оставки като депутати. Ако аз откажа на работното си място да изпълнявам задълженията си веднага следва уволнение. Тия да не са богоизбрани ?!

13

Анонимен

преди 5 години

- ТАТЕ, ЩЕ ЗАПОЧНА РАБОТА В ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ. - В ДЪРЖАВНАТА ИЛИ В ЧАСТНАТА?

12

Анонимен

преди 5 години

Заминавайте в ***. Веднага!!!!

11

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБЕРАСТИТЕ БИЛИ НА ЕКСКУРЗИИ В ЧУЖБИНА.ВЕРОЯТНО НА ПРАКТИЧЕСКИ ЗАНЯТИЯ ПО ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ.

10

Анонимен

преди 5 години

Личи си отдалече .че тоя е наистина ляв.

9

Анонимен

преди 5 години

Ало *** в БКП,на следващите избори прЕдставете си че вие победите с 3% и ГЕРБ каже-отказваме се от тоя парламент,искаме нови избори и тогава какво следва,не е като да ви е за първи път да ви гонят от парламента вас комунистите и да бягате през задниЯ вход нагляри мръсни!!ОСТАВЕТЕ ГО БОРИСОВ ДА СИ ИЗКАРА МАНДАТА КЬОП/ЕЦИ,ДОГОДИНА ИМА ЕВРОПЕЙСКИ и ОБЩИНСКИ ИЗБОРИ,ТОГАВА СЕ ВИЖТЕ ПЪК ПОСЛЕ ДРЪНКАЙТЕ ЗА ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ!!ВАЩА КОЖЕ БЕ...

8

Анонимен

преди 5 години

Като са се отказали, да си подадат оставките, като депутати и други хора от останалите партии ще ги заместят.

7

Пламен Василев

преди 5 години

Какви хора, ни управляват , когато им скимне работят, когато си решат, почиват. Що за Парламент е ,, Това да не е концерт по желание.

6

Анонимен

преди 5 години

Главното е, че на оная тетка Карянчева ще си получи парите и кюфтаците Eдни живеят за политиката други живеят от политиката и са я пренърнали в бащиния и средство за изкарване на доходи покрай една Тиква.

5

Atlia

преди 5 години

Auuuuu, mnogo patriot....iskam v parlamenta... ne iskam v parlamenta...pak iskam....pak ne iskam....de vajeta za sichkite...ama mnogo sa skapi....vajetata....

4

Анонимен

преди 5 години

Да,ам той е в парламента!:-) Па ти продължавай да си обясняваш...

3

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

тва не беше ли тоя дето беше омазал положението при вида на газов пистолет?

2

Дано да е истина!

преди 5 години

Ако вземат и да се изселят в матушката си банкет ще дадем!

1

Обяснявам

преди 5 години

Този Данчев от дете си беше малко така... особен. Трябваше му много повече време отколкото на другите деца, за да разбере нещата. И все така си беше. Гледам е сега, все такъв си е. Бавничко му работят невронните мрежи. По рождение е.