5

х

преди 5 години

До АнонименАз живея в САЩ ! Не ми обяснявай каква е здравната помош тук !ПРИМЕР:исках да си купя антисептичен крем. Оказа се че ми трябва рецепта - т.е. преглед от доктор. След 4.5 часа чакане платих 60$ за прегледа (нищо че плащам 12 000$ застраховка) и 39$ за 30 грама крем с 2% антибиотик !!!!ЕТО ТОВА Е ГРАБЕЖ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 5 години

До 2 и 3Пишете пълни небивалици за САЩ! Там има контрол и много силни контролни органи! Но наистина в България ще има още повече кражби защото българина е *** и няма да се осети за пореден път! Това е самата истина! в България всеки от БКП (няма други реални партий) си смуче а *** дъвче биберона и го мисли за салам!

3

й

преди 5 години

на наивните ни и алчни докторя искам да кажа:некадърни, мързеливи и корумпирани знахари,евреите ви ЛЪЖАТ, че след приватизацията на Здравната Каса ще започнете да получавате 5 цифрени заплати !В САЩ лекарите гърбят по 60-70 часа седмично и получават малко повече от полицайте ! Ще плащате цял живот смазващи студенски заеми и ще ви взимат 25-30% от заплатата за застраховка - в случай че някой ви съди!

2

х

преди 5 години

В момента зад гърба на Българския народ се готви приватизация на здравната каса !!!Българина вече научи че "приватизация" означава грабеж !Ще навлезнат еврейските застрахователни компаний и ще стане като в САЩ, където хората плащат по 12 000 $ здравни застраховки и не получават нищо !Здравната помощ и медикаментите ще поскъпнат чудовищно !ето това ни чака !

1

Анонимен

преди 5 години

Елате в Турция Тайпи ще ви излекува всички ще направи за вас това което Европа не можа.