11

Пенсионер

преди 5 години

До Елемаг 1 Служителите в офиса нямат никакво вина. Те работят за минимална заплата и така са инструктирани от ръководството да мамят. Многократно ми се обаждат от А 1 да ми вземат парите с всякакви подлости. Щом ги видя и си затварям телефона. Разговора не може да се затвори от червения буто. Само изключване на телефона помага.

10

Анонимен

преди 5 години

"Ако се направят на интересни поискайте им писмен отказ и отидете при защита на потребителите те ще им покажат къде зимуват раците."КЗП не върши никаква работа, дори и в очеизвадни случаи, където всичко е документирано с обаждания, със записи и с видео от камерите. Казвам го от опит.

9

Чиновник

преди 5 години

До ЕлемагАбе на приказки всичките сте големи играчи, но в истинския живот сте объркани, неграмотни и пръскащи се от завист и злоба мишоци. Ако започнете да си четете договорите ПРЕДИ да ги подпишете, а не след това, ще имате много по- малко поводи да мрънкате и да правите ексцесии.

8

Анонимен

преди 5 години

Купувам си предплатена карта на Виваком, 10-те лева свършват след няколко позвънявания по 2-3 секунди и точно когато ми трябва. Виваком отчитал 2-те секунди за 3 минути разговор, затова свършили парите. А познайте като си купувате картата някой ще ви информира ли за това или ще го видите някъде написано.

7

Анонимен

преди 5 години

Ментел.

6

Анонимен

преди 5 години

Нищо учудващо. Но вместо да си трови нервите да беше прекратил договора. От 25 май влезна в сила новата наредба за прекъсване на договорните отношения с доставчиците на нет телевизия и телефони. Без да се плаща неустойка. Ако се направят на интересни поискайте им писмен отказ и отидете при защита на потребителите те ще им покажат къде зимуват раците.

5

Анонимен

преди 5 години

Според мен служителите на мобилния са виновни.

4

Анонимен

преди 5 години

Ми в който от офисите им да влезеш и на трите се държат арогантно, долно и само гледат да те прецакат.Пък не дай си боже да ти писне и да решиш да се махнеш от тях са готови да те набият.

3

Анонимен

преди 5 години

В кой оператор? На Ер малък?

2

MaйMyнaтa

преди 5 години

Писнало му е на човекот, да го бият у сметката

1

Елемаг

преди 5 години

Извинявайте за въпроса но:В офиса на кой от трите оператора не заслужават, да се влезе с истинско огнестрелно(задължително автоматично) и да не се изпразнят една сумка от 4 пълнителя по всичките служители там?И така докато не се затрие всичко заедно с ръководствата им?