169

Анонимен

преди 5 години

Още дълго време ще се снима и Бойко и ГЕРБ! Защото сме мнозинство! Когато вашите станат мнозинство тогава ще се снимате в Москва,на Червения площад,пред мавзолея! Ама дотогава ние- в Америка!

168

Анонимен

преди 5 години

Джони,пишеш глупости! Май си пиян по това време! Твоите са прочетен вестник! Погледни оптимистично,България е друга! Излез, виж,бъдещето е на младите! Радвай се че твои земляци са приети,харесвани,изслушвани по света! Твоята партия е история! Айде по още едно за лека нощ!

167

Анонимен

преди 5 години

И сащ (т. е. пиндостан) и Русия саустановили контакти не с една а смножество извънземни хуманоидницивилизации . Повечето от тях живеятв строй подобен на социализъм .Пребиваването на човечеството вкапитализъм е пречка за обмен наинформация и технологии . Виевиждали ли сте гробище за новиавтомобили от заводите , подреденина открито поле до хоризонта .

166

Анонимен

преди 5 години

Поредната лъжа и манипулация на ГЕРБ и ББ...........................България си остава най-бедната и най-корумпираната държава, и не само в ЕС.София не е България, не може само с един ИТ-сектор.В България има много голямо социално неравенство, което се задълбочава!!!ГЕРБ и ББ да се махат..................те са вредни за България!!!

165

Анонимен

преди 5 години

Социализмът и комунизмът сабъдещето . Времето на капитализмаизтича -- защото ресурсите напланетата са ограничени изащото капитализмът като начин напроизводство е свързан с въглищапетрол , природен газ . Следващиятстрой социализмът е свързан с безплатна енергия от вакуума .Затова владеещите днес въглеводородитеса готови да убиват но да забавятмаксимално безплатното електричество .Проверете какво се случва с изобретателите .

164

Arsenal

преди 5 години

С какво се подобрява България,с мизерните доходи на хората,с корупцията,с болните и нещастни хора.По зле не може да бъде.Господа от София разберете едно: животът в столицата няма нищо общо с този в провинцията.Само в София се живее нормално,отчасти в Пловдив,Варна и Бургас.Останалата част от майка България е пълна разруха.Единствено властимащите се вихрят като селски кметове и никой не им държи сметка за нищо.Това не е държава.

163

Анонимен

преди 5 години

Най-добре е тези вашенци даси го задържат там щом толковаим харесва .На нас нито ни харесванито ни трябва .

162

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

Останали само двама герберунгели тук да поддържат фронта.Другите са на партийно събрание, след което ще раздават суджуците.

161

Анонимен

преди 5 години

АМЕРИКАНСКИЯТ ПОСЛАНИК ХОДИ В САРАИТЕ НА ДОГАН, НЕ СЕ ЗНАЕ ЗАЩО и КАКВО СА СИ ГОВОРИЛИ, АМА ДНЕС ВЕЧЕ ДПС ПРАВИ БОЙКОТ НА ПАРЛАМмЕНТА.ДАЛИ НЯМА НЯКАКВА ВРЪЗКА?

160

Челебиев

преди 5 години

Едни се снимат кеф, други за последно.Е аз не се снимам защото не искам. По всички ТВ едно и също.Кое е истина и кое лъжа.Облъчване, което надмина и Чернобил. Защото това облъчване ще унищожи България. Защото тук останаха роми, турци, пенсионери и такива пред пенсия.

159

Petar

преди 5 години

Страшно подобрение ,нямам думи,най-големия инвеститор в България гастарбайтерите

158

Асен

преди 5 години

Ех този Бойко...всички го харесват, ама никой не го ще у тях- Боко Кратуньо. Викат, "Браво, радваме се за вас, че се е оправила България. Ама ние ще си стоим тук" а той си мисли, че на сериозно му вЕрват :)

157

Анонимен

преди 5 години

За съжаление единственият начин да се отървеш от червената мафия е като избягаш.единственото хубаво нещо след 89 г. е че не се налага да бягаш през граница като мен.не си правете илюзии че нещо може да се оправи в б...я.няма как да стане.тия ни е...ха маиката след 44та та досега

156

Анонимен

преди 5 години

Изобилие от ромеии гледам в нашия град. Благодарение на ГЕРБ субекти живеят добре от помощи, а българите бухаме като кълвач на бетонен стълб. Благодарение на ГЕРБ затвориха поредното училище. Пак на тях благодаря за това, че децата ни аизбягаха в чужбина. Благодаря им и за ниската заплата от 630 лв, която ме кара да бъда жилав и устойчив и да не бъдаразглезен от разни гнусотийки. Благодаря им..

155

До 160 - ку-ку

преди 5 години

"Подобрява СЕ, да, затова от 8 мил. останахме 5." Хората бягат, защото в България ком.унизмът не свършва, както е в другите нормални бивши соц. държави. Най-дългото комунистическо робство (74 г.), начело с червените, саботиращи България!Всички сме зависими от тях, защото са се окопали навсякъде в икономиката, бизнеса, селското стопанство, но с крадените от нас пари. Като червени работодатели дават най-ниските заплати в ЕС и принуждават младите да бягат заради тях. А те са милиардери!

154

Браво ГЕРБ! Давайте!

преди 5 години

Тези от БКП/БСП умират и се пукат от яд, че навсякъде ГЕРБ жъне само успехи!Тях никой не ги знае кои са и не им обръща никакво внимание.Лаят като някакви злобни палета и плюят Цар Лъв, но никой не им обръща внимание.Само ЕС и НАТО - цивилизованият избор!Радвам се на отчаяните и безпомощни напъни на ***-*** да лъжат, плюят и да си повтарят до безкрайност опорните точки на леля Корни (г-жа дебела Лъжа).Щом толкова се вживяват и скачат, значи пътят е правилен. Браво ГЕРБ!!!

153

Анонимен

преди 5 години

Живея в ню йорк.от понедлник центъра на манхатън е затворен за движение заради сесиите на оон.кога бг емигрантите се надушиха с кратуната не знам.и тук е пълно с нашенци пренесли простотията си зад граница.интриги омраза и завист са нещата които ги държат заедно а и незнанието на езика.и понеже нямат акъл да измамят чуждите го практикуват при своите.само да ги видите как обичат да се праввт на успели.особено пре новодошлите.не ме учудва че целуват г.за на тиквата.то е генетично

152

Анонимен

преди 5 години

Изобилие от нови коли по нови пътища. Санирани жилища,детски площадки,препълнени магазини със стока и хора. Естествено благодарение на ГЕРБ. Изобилие И от търтеи в нета и по форумите. Е, ама с писане на глупости не се прави икономика драги ми тролчета. И за чeп не ставате дори и тук...

151

Партиен член

преди 5 години

Искам да видя репортаж от срещата. Срещата в Англия ми хареса. Дали няма после да отиде пак там. За един образ в огледалото се сещам.

150

Тончо

преди 5 години

Подобрява СЕ, да, затова от 8 мил. останахме 5.