17

Име

преди 5 години

простотията, неграмотността и селянията ще ви провали, другарки и другари! вижте каква дума цензурирате!

16

Име

преди 5 години

меркел е обтекаема, както винаги. като един тефонов нос на подводница. аз не бих поверил малолетния си син на (църквата на) баща и. меркел има страх от височините. интересно как е допълзяла, като *** до този си пост на бранител на летящите охлюви, около нея? замислете се само, къде е банкерът на меркел - акерман от дойче веле... кхъм, пърдон, бaнк сега?

15

Л.

преди 5 години

Германците бяха единствените западняци, които съм виждала и общувала преди 90-тте години, когато бях дете. По морето предимно, но имаше една група германски тинейджъри на лечение в детския балнеосанаториум за гастроентерология в Хисар. И на тях им даваха все специална и качествена храна. На българите-ориз и картофи всеки ден. Много културни и дисциплинирани, но и доста студени. А момчетата им бяха едни красиви блондини, големи кавалери (аз.даже се влюбих ) , но много страхливи! Та тогава за пръв път видях западни стоки и опитах западен шоколад като от кореком. Ние им давахме по 2-3 шокол

14

к0нсерва

преди 5 години

на всички им е ясно, че Изперкел е за затвора и според статият очевидно цял живот е била престъпник!

13

Анонимен

преди 5 години

" ...родена в Германската демократична република (ГДР)..."Грешна ви е информацията, родена е в Хамбург, но израства в ГДР.

12

Антимеркелист

преди 5 години

Тази изкуфаела бабушкера няма ли да я импийчнат накрая. ФДП искаше да я махнат тази седмица, но червените не ги подкрепиха. Нищо де, имаме търпение, затава пък накрая радостта ще бъде много по-голяма.

11

Данчо Н.

преди 5 години

Меркел идваше навремето на къмпингг Оазис, лично съм я виждал. Тогава беше млада, и скромна,поне такова впечатление създаваше. Имахме приятелско семейство от Потсдам, и с едното от децата им Уве си играехме точно до нейната палатка, те бяха около десет все германски... Виждал съм я с очите си някъде 81-83г. Но тогава никой нямаше как да знае че ще стане известна, можех да си направя снимка с нея и Уве ама ха де.... кой да знае.

10

Меркел Шмеркел

преди 5 години

Меркелица да разкаже за геноцидния проект под кодовото име ГЕРБ на фондацията й Ханс Зайдел и за обезлюдяването на българската територия и заселването й с още по-евтина работна ръка.

9

R1

преди 5 години

Не тя не е терорист а ненормална като всички германци.Те са откачени и психично болни.Но на всеки 40 50 години трябва да ядат бой и да им се чупят рогата за да им дойде поне малко акъл в ненормалните кратуни.И пак идва време да бъдат бити.

8

Анонимен

преди 5 години

Меркел е терорист приема и доставя терористи в цяла Европа.

7

haha

преди 5 години

Mi tia kat nash Boko be...te zatui sa drujki.

6

Аноонимен

преди 5 години

Щото сега не е хич, тая жаба баба, ще си плаща, ами то и там е като у нас, кой нормален гласува за нея, а и нея като Бойко я избират,

5

Анонимен

преди 5 години

Ако тогава е правила това, какви ли ги върши сега? Дали някой ден ще си каже сама или ще я накарат?

4

1948

преди 5 години

А оттук за екскурзия до ГДР се разрешаваха само 27,50 лева с декларация за обмен с печат..,независимо колко дни е екскурзията И на границата ни скъсваха от проверки.Бъркаха къде ли не,събличаха ни и не дай боже да видят че носиш някой лев повече-нямаше повече чужбина.Какво знаете вие деца,слободия е сега и само Бойко ви е в *** детски тикви.Късметлии сте но за съжаление и хленчещи лигльовци.Язък ви за свободата,малко са качествените младоци и те не са целодневно пред клавиатурата.

3

герб

преди 5 години

И какво ? Баце е чел също западни автори : Карл Май , "Винету" и е разнасял пожарникарски маркучи на сам , на там !

2

Анонимен

преди 5 години

Фрау Изперкел гледа от високо и се чувства като красива императрица, а нe като мазна разплута лоена топка А докато пътуваше клаха ли я ислямисти или само под нейно управение върлува тероризъм африканска ума и западнонилска треска из Европа. Сега що не тръгне с дна равица на гърба из Източна Европа

1

Анонимен

преди 5 години

Видна дисидентка ...Като наш плювню ... На гедерейците мозъците им бяха по промити и от нашите,по това време!