15

...

преди 5 години

Първо от десетки години насам здравните ни министри са нямали НИЩО ОБЩО със здравната професия! Е да може и да са гледали спешно отделение! Второ има хора дето си плащат здравни осигуровки, от десетки години не са и посещавали личния си лекар и накрая като идат и им се казва абе то направление НЯМА! Трето ВИНАГИ до сега когато и да било като идеш на лекар и му се дават я пари я подаръци я почерпки! Еми ЗАЩО тогава плащам Здравни осигуровки!? За да могат отделни хора да си купят вили по света ли?

14

Из "Народна мъд

преди 5 години

Човек и здрав да живее, може да попадне в българска болница!!!

13

Татко

преди 5 години

Не само доплащаме, а и подаръци сме длъжни да им даваме. Значи жена ми роди платихме си за екип и после цялото ми семейство ме натискаха да купя подаръци на екипа, защото така било редно да се прави по традиция ? Е добре де годишно само от моята заплата се внасят 2500 лева здравни осигуровки, плащам потребителска такса, ами че и подаръци трябва да им купувам, защото ако пак се наложи да ходиш при този специалист, ще те запомни, че не си му купил ? Страхотно здравеопазване имаме, няма що !

12

zas

преди 5 години

колок от Вас са ползвали здравна осигуровка чрез застрахователна полица?Аз съм ползвал няколко пъти и всеки път се заричам да не го правя повече.всъщност частната здравна застраховка, респективно застрахователите са по-зле дори от държавната здравна каса.

11

Анонимен

преди 5 години

AZ MOGE DA SAM ZLE,NO VAGNO BOIKO BALGAROUBIEZA DA E DOBRE.

10

Я

преди 5 години

Най-високо доплащане за здравеопазване, най-висок ДДС на основни стоки , най-крадливи управляващи ... - в мутренските територии е така ...

9

Анонимен

преди 5 години

Българските болници са Ад, човек може да си изкупи всички грехове там!

8

Анонимен

преди 5 години

Болниците са опасни за вашия живот. Избягвайте ги, освен когато сте в бесъзнание. Като се освестите се измъкнете тихо! Ако лежите повече от месец, риска от скок от висок етаж, рязко нараства!

7

Киро Скалата

преди 5 години

Винаги има изход.. Терминал 2

6

Анонимен

преди 5 години

НЕ СМЕ СВИКНАЛИ, А НИ ПРИНУЖДАВАТ НАСИЛА ДА ГИ ПЛАЩАМЕ!!!!

5

Анонимен

преди 5 години

БЛАГОДАРЕТЕ НА ЕЛЕКТОРАТА НА БУДА ВТОРИЯ И ТРЕТИЯ МУ МАНДАТ!!!ОЩЕ ПРЕЗ ПЪРВИЯ МАНДАТ ВКАРА ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ И САМО МАЛКА ЧАСТ ОТ ТЯХ СЕ ВЪРНАХА ЗА ЗДРАВЕ!! ФАЛИРА 16 БОЛНИЦИ СПРЯ ДА СЕ РАЗПЛАЩА С ТЯХ И САМО ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ Е ДАВАЛ!ЗЛОТО В БЪЛГАРИЯ Е ЕЛЕКТОРАТА НА БУДА И ЧАК НА ВТОРО МЯСТО ЕЛЕКТОРАТА НА БСП! ВСЕ ЕЛЕКТОРАТИ НА БКП СА!

4

Анонимен

преди 5 години

Не сме хора, а сме пътеки! Болен доктор носи!

3

Анонимен

преди 5 години

Кога държавата ще ме запознае с онези 2-3ма роми на които плащам здравното обслужване? Вземат ми парите, а дори не ги познавам хорицата...

2

zeus

преди 5 години

Плащаме най-много за да получим най-високата смъртност в Света. Извода е много ***, краде се като за световно...

1

Лекар-националист

преди 5 години

Предвид корупционните практики в българските болници, това е изцяло в ущърб на народа. Първо трябва да има железен ред и дисциплина в здравеопазването, и тогава да се мисли за увеличаване на здравните осигуровки. Второ здравната осигуровка трябва да е индивидуална като банкова сметка и всеки човек сам да си я управлява, а не както е сега, общ кюп от който правителството и ци-га-ни-те крадат здраво.