17

Анонимен

преди 5 години

Атакуват ни по фланговете независимо от загубите,живота не е ценен когато става въпрос за инвазия със всички средства

16

cazzo duro

преди 5 години

До Анонимен 14Разбирам, че задачата ви е да дискредитирате всеки русофоб / а аз съм такъв в червата/ но това не променя доходите ми, боярищников:))) Да, така е , дневния ми е значително по-висок от твоя месечен:)

15

Мда

преди 5 години

Това не е голям ***,а голям Мюмюн.Кланящ се на педофила моамед.

14

Анонимен

преди 5 години

До Големия хълмИ си прав и не си. Едно е да търсиш по-добър живот спазвайки законите и порядките в страната в която си ги потърсил и съвсем друго е като варварин да нахлуеш и да си мислиш, е някой е длъжен да те храни.

13

Анонимен

преди 5 години

До cazzo duroкъде ги дават тези дневни на доматите ли?

12

До големия Ганьо

преди 5 години

До Големия хълмМи Голям *** , ти да не си нещо по-различно ? Вкарваш тук някакви твой си разсъждения и се мислиш за титан на мисълта .Я кажи , как е положението със законите ? Значи щом ми се живее по-добре , мога да ида нелегално в САЩ , или в С.Корея или в Япония и ще съм в правото си - според теб ?Да ама не - има си законни положения и трябва да се спазват от всички , най - вече от Големи *** , като теб !

11

дедо Пешо

преди 5 години

До Големия хълмКак пък гладуват само 15 - 25 годишни млади, здрави и друметрови маймуни от мъжки пол. Жените и децата вероятно са свикнали на глад?

10

cazzo duro

преди 5 години

До азМалките бакалийки в неделя не работят. Що се отнася до джоба моите "дневни" са твоите 'месечни".

9

Merkava

преди 5 години

Ние сме в Европа бе будала ние не ходим в Африка

8

Големия хълм

преди 5 години

Значи да обобощим. Бай *** става сутрин, иизпърдява се и решава, че ще ходи в Германия щото тука е недоотценен. А хората които гладуват и са жертви на насилие нямат право да потърсят по добър живот, така ли? И най-*** е че страната ни си спечели правото да е член на Европа и *** да може да пътува и работи свободно, но като излезне от тук се почва- България ***, дупка и т.н. Ти к'во нопрай бе *** , че да патуваш свободно? И защо съдиш други, които също искат да живеят нормално?

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен6Абе не знам какъв военен лагер е, ама явно излизат когато си поискат от военния лагер.

6

аз

преди 5 години

До cazzo duroходил си да пазаруваш в Еуроспина, затова.Я мини по малките бакалнички и месарници, там и кафе ще те почепят, ама за там се иска пълен джоб.

5

Анонимен

преди 5 години

А така пак в българските медии е пълно с фалшиви новини, каква изненада.А споменаха ли че потока през Мароко не е нищо ново и е така още от 50- те години на миналия век.А казаха ли че тук в Испания от началото на мигрантската криза всички бежанци са в затворени центрове и не могат да излизат от тях и единия от тия центрове е на 10 километра от там където живея и прилича на военна база.Това го изтърваха.

4

cazzo duro

преди 5 години

Ами ха дано, че не и тук не се издържа/в Италия/ от тези скакалци.Одеве минах да си напазарувам в един супермаркет. На касата бяхме аз, трима италианци и три "пингвинки" , две от които пак бременни.

3

Анонимен

преди 5 години

Гадове мръсни. Защо им е толкова лесно да акостират на бреговете и да се внедряват в обществата ни, не мога да разбера. Наистина ли никой не може да направи нищо? Това е потресаващо!!!

2

Анонимен

преди 5 години

некой много пара лапна от тия вигранти а краварите отслабиха европа с нашествието на същите това им беше целта

1

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!