76

Анонимен

преди 5 години

Да бе хич няма значение масата :) вижте човката на поветкин и тая на Джошуа. Първият няма здраво място по лицето, а втория се едно не се е бил. А изяде доста джошуа. Разликата е че единия прави 5кг удар , другия 20кг :) Естествено никой не е казал, че ако си по-нисък неможеш да победиш ? Но при всички случаи си в по неизгодна ситуация.

75

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно как след мача коментиращите тук оправдават Поветкин заради възраст, разлика във височина и тн. Даже бил смел руснак само защото е излязъл да се бие, бил на косъм от победата и подобни глупости. Обратното за Джошуа бил по-висок, бил по-млад бил това бил онова, едва ли не късмета го е покрил. Да но при 22 победи не може само късмета да те покрива. Респект за Антъни Джошуа!

74

Бау

преди 5 години

До Лудия Припомни си дребния Тайсън и запази тишина, моля те. Разсъждаваш като селски бияч.

73

Лудия

преди 5 години

Нокаутирал бил баба си. То всеки може да нокаутира някой с 20 см по нисък и с 20 кг по лек. Да го видим срещу някой добър от неговата категория.

72

Бау

преди 5 години

Добре се би Поветкин, но възрастта си каза думата. Измори се бързо. Силата на AJ е, че е умен боксьор. Много бързо усети как да победи въпреки слабите първи два рунда.

71

Лудия

преди 5 години

Бавен е Джошуа. А и единственият му мач в който беше равностоен бе с Кличко . Но и там някак си с късмет спечели. Готвят му вече мярката, един по бърз в неговата категория и с Джошуа свършено.

70

Анонимен

преди 5 години

Набура пулев няма да изкара и три рунда

69

Анонимен

преди 5 години

Кажи на татко ти да гледа балет :) От бокс не разбира. Джошуа играе, колкото да падне противника, нито грам повече. Като паднел на сериозен противник ? Е къде го този сериозен противник? Дамо в ФБ са сериозни после им отиват човките в космоса.

68

Анонимен

преди 5 години

Поветкин е отличен боксьор! Не му достига физика за най добрите от тежките!

67

Анонимен

преди 5 години

В една категория са и двамата са животни. Тайсън е само 1 на този свят :) Повече няма да го има за жалост. Краля на ринга и шоуто беше той.

66

Анонимен

преди 5 години

До 67Е ти майтап ли си правиш ве :) Поветкинн беше 1 глава под Джошуа и 20см по къси ръце.4см не е много.

65

Анонимен

преди 5 години

Нама как стария руснак да свали краля :) Мача изкуствено св удължаваше, за да продължи повече. Когато Антони реши да свърши всипко просто му хвръкна човката на поветкинн.За мен в ерата джошуа само един мач ми е интересен с Дионтей :) В Америка знаят, как да св боксират и е същия габарит.

64

ДЖЕВИ

преди 5 години

ДО ВСИЧКИ: ОТ 1-61ДА ОСТАВИМ ПРИКАЗКИТЕ ЗА ШОУМЕНИТЕ, ЗАЩОТО БОКСА Е ШОУ, СКЪПО ШОУ И ДА СВЪРШИМ НЕЩО ПОЛЕЗНО ЗА НАС, ЗА ВАС И ЗА ДЪРЖАВАТА НА БОКО

63

Анонимен

преди 5 години

Много ме накефи руската песен която е фон при излизане на Поветкин на всеки мач снощи. Много надъхваща!

62

Анонимен

преди 5 години

до 61Стечението вече е течение при Пулев..в гащите

61

Анонимен

преди 5 години

Интересно ако случайно Джошуа предложи отново бой на Пулев, какво ще е "стечението на обстоятелствата"

60

ДЖЕВИ

преди 5 години

До АнонименМИШОК Е БАЩА ТИ, ТИ И ВСИЧКИ СЛЕД ТЕБЕ, ... А СЕГА ЗА ПУЛЕВ1. НЯМАМ ПРАВО ДА ИЗКАЗВАМ МНЕНИЕ ЗА НЕЩА КОИТО НЕ РАЗБИРАМ, КАТО ТРЕНИРОВКИ, РЕЖИМ, ПОДГОТОВКА НА ДВУБОИ И ДР. 2. ИМАМ ПРАВО ДА КАЖА МНЕНИЕ ПО ПОВЕДЕНИЕ НА НАС БЪЛГАРИТЕ И ВАС НЕБЪЛГАРИТЕ ЗА ДАДЕНО СЪБИТИЕ И ТО Е: МАЧОВЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КУПУВАТ И ПРОДАВАТ!!! ЗАЩОТО ПУЛЕВ МОЖЕШЕ ПОВЕЧЕ, НО СЕ СПРЯ! ЗАЩО! ВИЕ КАЖЕТЕ!!!

59

Анонимен

преди 5 години

до 56 А ти работиш за държавата си, а не за себе си? Браво- велика логика. Дай тогава недей гледай филми..понеже актьорите работят за себе си...или не слушай музика, щото певците работят за себе си. Баххти смешника ...))))

58

Анонимен

преди 5 години

Пулев е ВЕЛИК Българин, критикуващите го не са постигнали и една хилядна от това което той е постигнал, пред него вие сте едни жалки кирливи мишоци.

57

Анонимен

преди 5 години

до 56 Муахахаха...а не си ли виждал изненади в бокса? Хасим Рахман като нокаутира изненадващо в 5-я рунд великия Ленъкс Люис и стана световен шампион и той ли беше велик? След това на реванша Ленъкс го уби от бой, но важното е че оня стана световен шампион. Кой ти говори за величие при Поветкин...говоря ти за стечение на обстоятелствата, бе?