5

Констатиращ

преди 5 години

Има задръствания, значи има много коли, респективно високи нива на замърсен въздух, следователно горивата са евтини. Решението е повишаване на цените на горивата до 3 лв/ литър, двойно повишаване на цените на данъците, тройно поскъпване на винетката, ГО под 500 лева да няма, БЕЗ опция за разсрочено! Реултатът ще е намален брой катастрофи, по - малък брой убитии и осакатени, хората ще се движат повече , а оттам ще се подобри здравословният живот и ще намалеят сърдечно-съдовите заболявания!!!

4

Анонимен

преди 5 години

КОлко ли бързащи тарикат ана аварийки в този момент бурят през аварийна лента?И какъв кев ще е някой да е изсипал една торба си пирони през същата в участъка на тапата и играчорите да им се наложи наистина да ползват същата лента по предназначение...

3

Анонимен

преди 5 години

Значи хората казаха - шафьори така и така има ремонти изберете ако е възможно алтернативни пътища. Но нашичкия шафьор не мой да му казват какво да прави щото е единствен на света и велик и най-много убав и най-много умян или ако го казват то се отнася за всички останали но не и за него. Ами сега да се дръсти там. Ако ще и с дни. Изобщо ми не дреме.

2

Анонимен

преди 5 години

Нека се задръстват хората. Като са си задръстени нищо друго не остава.

1

Анонимен

преди 5 години

Ако можеше КАТ сега да запретне ръкави и да налага глобата от 1000 лв. за шофиране в аварийната ... ех мечти, мечти ... Да не разваляме празничното настроение на матряла.