12

Анонимен

преди 5 години

С този глупав манталитет какво ще кажат хората, тихо никой да не чуе, не говори мълчи. Кога ще се научите да говорите за нещата с истинските имена и да премълчавате факти и действия? От такива като вас нея я няма. Позор!

11

Анонимен

преди 5 години

В белите държави има специални стени със снимки на подобни на нея случаи. Всеки вижда запознава се и коментира. А не вечно да се премълчава и крие. По голяма гласност повече проценти откриваемост. С подмолна действия и укрити действия и факти хората няма как да помогнат.

10

Анонимен

преди 5 години

И как да я открият? И ти ръсиш "мозък".

9

Анонимен

преди 5 години

Долната челюст на момичето от лявата страна е леко издадена. Тя има неправилна захапка. Момичето от лявата страна е с правилна захапка. Така и лицето и се изменя видимо. Но имат прилика.

8

Анонимен

преди 5 години

Момичето от лявата страна прилича на момичето от дясната страна. Но са две различни момичета. Ако от лявата страна е 1,78 см., то момичето от дясната страна е поне с 10 см., по-висока и повече.

7

cky2kbg

преди 5 години

Силвия е 18 годишна ! Не е задължена да се отчита къде ходи, с кого си ляга.....

6

Анонимен

преди 5 години

Някои родители се държат с децата си като с вещи, всякакви играничения и реален тормоз и след като децата решат да изчезнат и да се освободят от родителския терор и се започва едно издирванееее. А относно издирването, просто нямам думи за работата на най-скъпо платената институция - мвр!

5

boto

преди 5 години

****я български народ може много лесно да се види лесно в коментарите. Има родители, има баби и дядовци, има приятели!!!Те отчаяно търсят информация и си представям ако влязат тук как ще се чувствам. Дано детето е добре и се появи скоро. Надявам се следващата новина свързана с нея да не е, че е някъде намерена в канавка.Успех и кураж на семейство!

4

Повечето коментари

преди 5 години

... то бива бива про*тотия ама като нашата българската никъде я няма! Срам!

3

Шам

преди 5 години

Охоо започнала е се.кс и не иска техните да разберат. Ще се прибере доволна. Спомням си аз как се прибрах след първият път. Дано да си носи 2-ри чифт га.щи.

2

До коментар 1

преди 5 години

Бива ли да си толкова ***?! Хората, търсят дъщеря си, приятелката си, близката си... Коментарът ти е уникално про*т, а ти си прос*так!

1

До 1

преди 5 години

Мега ***!!!