83

Анонимен

преди 5 години

До kokoКолкото и да лаеш и ти ще си получиш заслуженото.

82

въй

преди 5 години

взеха да си правят гаргара с малкия вожд

81

Анонимен

преди 5 години

Когато сороснята стяга редиците и вие значи всичко е наред

80

Анонимен

преди 5 години

Сороснята нвщо се е активирала. Радва се на гибелта на руснаци.. ниски атрасти от долни хора.

79

Анонимен

преди 5 години

Освен засечени в радарната система на ПВО на Сириа и на военните бази-аеропорти за експлоатиране самолетите от двата типа както ги описват са засечени и от радарната система на гражданската авиация от близките аеропрти от територията на Сирия,що и съседните за контролиране и ръководене на полетите от съседните територи,които са тъй на близко,че се покриват както задължително и за сигнализиране за случаи,освен това,ако има непокрито пространство то се покрива от спътниковата система как за трафик

78

Боби

преди 5 години

До паниката е голямаУмнико само за последния месец при защитата на Хммемим руските ЗАРК и ЗРК са свалили 58 миниатюрни безпилотника/дрона(1*2м) снабдени с бойна част от примерно артилерийски снаряд пускани от въпросната провинциякак смяташ кое е по-лесно да се свали един реактивен самолет с размери 15*15м и отдавна познати характеристики и ограничения или дрон от съвременните ПВО комплекси?

77

Анонимен

преди 5 години

87 нещо не си в час. Всеки попрочел хваленето на Путин и проследил после случилото се, му е ясно че това е лаладжия, на който правят голям пиар! Този нищо не прави, само говори. А реално всеки го гаври вече.

76

не с рогата напред

преди 5 години

няма да е изненада и някой кораб от военния флот да му потопят за да разбере че са мишки

75

koko

преди 5 години

До УМЕНВ другият крачол ли ще си го премести?А?Неумен.Кремълският *** е наясно с бойните възможности на Израел и е крайно зависим от израелската електроника,комуникации и дронове.Които Расия купува на тройни цени от еврейте!Излезте от панелката и се огледайте..2018 е.И спрете да четете Правда от 1980 година.

74

УМЕН

преди 5 години

Доколкото познавам Путин - той никога не е оставил враждебно действие срещу Русия ненаказано и неовъзмездено. И сега няма да е различно. Ако ще и след 20 години виновният ще си го получи. Ама бил той евреин, джагатаец или какъвто и да било там. Ако ще и Яхве лично да е. Путин забавя, но не забравя. Прословутата еврейска отмъстителност е като репетиция в любителски театър в сравнение с тази на Господарят на Планетата. Той е много справедлив, но и още по-строг.

73

Иван

преди 5 години

руснаците си знаят - обикновено в такива случаи бива бомбардиран Воронеж...

72

koko

преди 5 години

Расия ше направи театър за пред ***,ще поскача .....и Израел свободно ще подминава С-200,300,400 както прави досега!Показвай всеки път среден пръст на савец...пардон руските разчети на ПВО в Сирия!За Кремъл остават само празните лозунги и хвалбите.И анимациите!

71

Анонимен

преди 5 години

На кой да отвърнат, ракетния комплекс е техен. За това, че не е сработила системата Свой-Чужд да търсят поредния пияница.

70

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯ

преди 5 години

Знаеш ми кабинета на 4-ти километър. Чакам те!

69

Asan

преди 5 години

Хаха кво друго да кажат Руските хазврчита

68

Пешо

преди 5 години

Джуджето няма да посмее да направи нищо, защото е до гушата в л.....та и с всяко помръдване потъва все повече.

67

RAZOR RAMON

преди 5 години

Майката на Адолф Шикелгрубер е 100 процента австрийка...Това че е имала незаконна връзка в еврейска къща е легенда...СЕГА ИСТИНАТА -- ДЯДОТО НА АДОЛФ ПО БАЩИНА ЛИНИЯ Е МОЖЕ БИ ПОЛОВИН ЕВРЕЙН, ТОВА Е НАУЧНО ПРЕТЪРСВАНО, и мисля че е доказано.....ТОЕСТ АДОЛФ ХИТЛЕР ПО ЕВРЕИСКИТЕ ЗАКОНИ НЕ Е ЕВРЕЙН, НО СПОРЕД КРЪВНИТЕ ЗАКОНИ Е -- НО САМО 25 ПРОЦЕНТА НАСЛЕДСТВЕН КРЪВЕН ЕВРЕЙН, ЗАРАДИ ДЯДО МУ ОТ БАЩИНА ЛИНИЯ, НО ТАКЪВ ЧОВЕК -- ХАРД ЕВРЕЙТЕ НЕ ГО ПРИЗНАВАТ за еврейн .

66

Petrov

преди 5 години

Абе ако нещата загрубеят НАТО ще изпрати двата български изтребителя в района. Те няма да долетят дотам, но само като чуят че поне единия е излетял , руснаците веднага ще ибягат от Сирия и ще я оставят на американците. Такава е славата на българската конница.

65

бангладеш с атом..

преди 5 години

Само едно не знам като чета ,че руснаците били готови да затворят средиземно море по всяко време тука в коментарите----ако им бъде даден един урок с конвенционални средства Путин готов ли е веднага да действа камикадзешката щото все с това плашат...Русия праща 20-гимии някъде по света и като види на хората техниката и като усети жегата веднага почват старата песен ще взривим света ,ако ни направите нещо... да ви пиша повече ,то няма смисъл,вие си знаете че АК-М е най --доброто и това е..

64

Анонимен

преди 5 години

Нали Путин, Шаломов е евреин. Нищо няма да направят а ще гледат като утки.