96

до икономист

преди 5 години

Знам бе, знам!Не съм като вас дъртите *** да пиша волни съчинения.Ти защо не знаеш, а пишеш глупости?Като прочете, че съм от Средногорието не ти ли светна, че може да си попаднал на неудобен събеседник, който има допир с големите заводи и рудника в района?

95

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА !!ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА !

94

BGN

преди 5 години

Хъм вместо да намалят ддс на хранителните продукти, уговарят веригите да се откажат от печалбата си. Тва е няква странна българска пазарна икономика. А за капак държавата не се отказва от нейната чрез намаляване на ддс

93

Анонимен

преди 5 години

Смешно и много глупаво е министър да обсъжда цената на свободно търгувана стока. Тази статия е като изреска от вестник Работническо дело от 1961.

92

Анонимен

преди 5 години

Във фалирала Гърция повишиха заплатите.В Румъния повишиха заплатите.Обаче тая информация не я отразихте.На нас ни обещаха 5,7% увеличение на пенсиите ДРУГОТО ЛЯТО и увеличение на доходите В КРАЯ НА МАНДАТА.ДРУГАДЕ ДОХОДИТЕ РАСТАТ< НА НАС НИ ОБЕЩАВАТ.Безумие!

91

Анонимен

преди 5 години

Глупости! Сега ще обещаят, ще месец- два ще го вдигнат още повече. Какви са тия безумия да не се вдига цената на хляба, след като десетки пъти увеличиха цените на всички хранителни стоки от началото на годината? Цените растат, растат, растат, а МРЗ 400лв, пенсиите ги увеличиха с 10лв. Това е имитиране на загриженост, докато напрежението се разсее. Отвратително е.

90

икономист

преди 5 години

До до бай ТошоА ти откъде знаеш, че капацитета на рудника е толкова, откъде прочете тази информация? Кой е изготвил тези анализи? Откъде знаеш колко злато добиват "Дънди" от тон руда? Мислиш ли, че това, което е официално оповестено от компанията, е самата истина, и защо по дяволите да казват истината? Има ли кой да упражни контрол над данните изнасяни от тях? Освен злато, те добиват и други метали, които също струват не малко пари!

89

Анонимен

преди 5 години

Резултати...,подарихте ТЕЦ Варна на Ахмед Доган,плащайте му за студен резерв без да работи централата му въобще

88

Анонимен

преди 5 години

Ясно, Бай Тошо, не ядеш банани.Е, поне за теб нищо не се е променило - и преди не си ял банани, и сега не ядеш.

87

Анонимен

преди 5 години

А цените на пастите господин министър ?

86

Анонимен

преди 5 години

Колко си беше хубаво когато се пишеше че турската лира пада, ами то и нашия хляб бил на мушка.

85

бай Тошо

преди 5 години

Ти защо постоянно за бананите питаш, няматате ли пари за банани, яжте банани, сега навсякъде има банани, защо ме ядете банани, в Африка хората само банани ядат.

84

Невеж

преди 5 години

Какъв ПРАГ щяла да покрива цената? Нещо като такса "задължения към обществото", която беше в сметката за тока ли?

83

Анонимен

преди 5 години

Веригите магазини са по големите градове . ние на село нямаме такова нещо или най близко на 50 - 60 км. за нас това не се отнася май .Тогава ние в България ли сме.

82

Анонимен

преди 5 години

Не пиши анонимно бе, Бай Тошо, кажи си - банани ядеш ли? Само за банани пишеш, явно много ги искаш.

81

Анонимен

преди 5 години

На бай Тошо банани вече не му трябват, ама вие хляба го гледате през витрината и ви е скъп, а какво остава за банани...

80

Анонимен

преди 5 години

Тошо, а ти ядеш ли банани, или ги гледаш през витрината?

79

Edirli

преди 5 години

Bulgarite sa minali samo na morkovi otdavna....konete im sa izmreli, a nema koi da im iade bg morkovkite...

78

бай Тошо

преди 5 години

Орбан беше вчера при Путин и договори Росатом да строи два нови реактора в Унгария, пък вие бройте стотинките за хляба и плащайте скъп ток на американските централи (които били руски оффшорки) и за банани стотинки не ви остават, ще ги гледате през витрината бананите, иначе африканците ядат банани на корем.

77

до бай Тошо

преди 5 години

Бай Тошо, понеже повдигаш въпроса за Дънди, ще ти кажа, че както за Американските централи така и за Дънди се говори, че е руска офшорка.Доган оня ден като купи ТЕЦ Варна, да не е негов?Не, и той е на братска Русия.И честито ти братско увеличение на газта!