56

до ХА-ХА-ХА

преди 5 години

По-добре умни втагове, отколкото прости съюзници...Дали им ракета - те им свалили самолета.

55

минисъър Каракачанов

преди 5 години

Поредното доказателство, че руските ракети могат да свалят не само пътнически малайзиски самолет, но и военен

54

Анонимен

преди 5 години

Не били виновни е медиен блъф. Проблема е, че ще плащат. Нали никой не си мисли, че такива действия ще останат без реакция. Досега Русия, сравнително толерантно се отнасяше към Израелските претенции в конфликта в Сирия. От тук насетне Израелската авиация, ще си вземе отпуска. С 200 беше сравнително преодолим проблем. Все пак системата е стара. очаквам като нови пво системи, така и корабно базирани, да придобие САА. Това се прави за да се надъхат големите играчи, но страха е огромен.

53

;-)

преди 5 години

На кривите руски ракети Израел им е виновен!

52

ХА ХА ХА ХА

преди 5 години

Хаха сега вече унижението е планетарно, да не кажа вселенско. Излиза, че БЕЗаналоговите системи на алкашите не различават свои от чужди. Чудно кой ли би си платил с конвертируема валута за подобно 'приложение'?!

51

ХА-ХА-ХА

преди 5 години

Резултатите от грандиозните учения "Восток-2018" ... не закъсняха

50

Анонимен

преди 5 години

Евреите защитават нацииналните си интереси по начин, по който дори американците и руснаците не смеят да сторят.Но, един ден ще прекрачат прага на допустимото и ще се окажат съвсем сами срещу ордите на арабите.Това ще е цената за самоувереноста и безпринципноста им.

49

до Ей,богу

преди 5 години

Рано е! Още не са ги получили.Въпроса е - дали като ги получат няма да "споделят" документацията на С-400 с американците (въпреки,эче характеристиките им ще са снижени, но все пак...) , и няма ли в такъв случай това да се окаже хитра игра на турските и американскете спец служби.Просто, като хипотеза...

48

Анонимен

преди 5 години

Въздушно-космическите сили на Русия в целия им блясък!

47

Хм

преди 5 години

Ев.реите търсят нещо,ама като го намерят,да не станат пишман....Май е време за още 2000години без еврейска държава.Тия са гонени от десетки държави,заради поразиите извършвани там,сега най-добре да бъдат изгонени от Земята.

46

шматка

преди 5 години

До МдаГовори ми на опашката

45

Ей,богу

преди 5 години

Това е малък кахър,ами ако Ердоган започне да върти С-400,тъй както се въртят топките от нашия тотализатор?

44

ЗК Олимпик

преди 5 години

Тотал щета

43

Мда

преди 5 години

В края на краищата тая война трябва да приключва,както и Световната,подхваната от САЩ през 2001г,когато си взривиха сами кулите.Взе да ни омръзва.Да литват балистичните ракети и да се свършва.Поне Баба Ванга ще излезе напълно права-все е нещо.А ако ние си налягаме парцалите,радиацията у нас няма да е по-голяма от Чернобилската-издържа се.

42

Анонимен

преди 5 години

Пак ще повтря - вината е коплексна и изцяло лежи на руските ВКС и сирийското ПВО, което е стреляло безразборно без дори да се интересува омало ли е руски самолети във въздуха в този момент и в този район!!!!!!"Вари го - печи го, пак сурово", с една дума - арабска му работа, по сложна техника от автомат не умеят да използват, а когато се паникьосат става страшно и за врагове, и за съюзници едновремено.Жалко за загиналите момчета и близките им, особено при подобни нелепи инциденти.

41

ЕМ

преди 5 години

Първо-С200 не е зяплаха за Израелските ВВС. Няма нужда да се крият зад някого. Второ-Израел и Русия пологат огромни усилия да избягнат конфликт. Такава "провокация" е изключително против интересите на Израел.Трето-Сирийските военни не са ли знаели за руския самолет? Той е трябвало да бъде на техните екрани много по дълго и ярко от Ф16. Защо са стреляли?! Тъпота и некъдърност (*** с граната) или умишлена провокация с цел да скарат Израел и Русия?

40

А бе

преди 5 години

Като му разправях на Путин,че тая работа по мирен път няма да се оправи,той-не,ще се стремим да запазим Света!Хак му е сега!Трябваше още в началото да ги удари тотално-САЩ,Великобритания,Израел и Турция,па после каквото сабя покаже(и честта,майко,юнашка).То Злото от мирни приказки не разбира....

39

Анонимен

преди 5 години

Бъдете сигурни, че евреите не биха се поколебали да се прикрият и зад съюзнически за тях самолет, ако това ще им помогне да си спасят кожите... Това е най-подлият народ откак свят светува!

38

Анонимен

преди 5 години

Никога не си купувайте руска техника. Нямат аналог, не различават свой от чужд.

37

Анонимен

преди 5 години

То следващият път като летят над Сирия да бомбардират, да не се окаже, че някое по-съвременно ПВО ги свали "погрешка" и после да им кажат на тях как съжаляват, ама не били виновни...