46

Анонимен

преди 5 години

Защо говорят за нещо което ще се случи след 9 месеца!?А за увеличение на цените от Днес за утре

45

До 41 и подобни.

преди 5 години

Престанете да пишете небивалици бе деца.Хал хабер си нямате нито от заплати още по малко и от пенсии.Питайте,проверете и се спрете.Новите пенсии в някой случаи са по високи от някои заплатиЕдна БРУТНА заплата от 1300лв ти я осигурява.Аман от пубери-многознайковци..По 2007лв са пенсиите от 80те години.В Гърция всяка трета пенсия е под 400 евро.Но техните бяха такива и когато нашите бяха от 30 до 80 лв.Сега пенсиониране с 200 лева НЯМА!

44

opetkov

преди 5 години

До Анонимен Пенсиите не зависят толкова от ББ, а от нашите деца, работещи и криещи заплатите си и т.н. "български бизнесмени" (оксиморон), които мамят държавата и не плащат съответните социални и като резултат няма пари за пенсии.

43

opetkov

преди 5 години

До Анонимен Както се вижда "геноцидът" дава много добри резултати и пенсионерите ръсят десетки хиляди на телефонните измамници. От действията на мошениците може да се направи извода, че всеки български пенсионер има скътани поне 10 бонки за черни дни и само хленчи и се оплаква.

42

opetkov

преди 5 години

До До Ас Можеш ли да обясниш как точно щяха да влизат милиарди през ЮП, може би щяхме да станем собственици на газта ли или Газпром щеше да отпусне примката на врата ни и щеше да почне да плаща за преноса? Стига тролски лъжи. Освен това потока го спря Орешарски, ако не си чул или видял случайно как стоеше като нас*ран между тримата сенатори, дошли да му набиват канчето. Окончателен кръст му тури самият Путин, смешнико жалък.

41

Анонимен

преди 5 години

Докато медиите продължават да ни убеждават, че 5% са нянанъв скок, все ще сме най-бедната страна в ЕС според евростат!

40

Анонимен

преди 5 години

Правителството на ГЕРБ още от първия си мандат провежда политика на геноцид към българските пенсионери.При първия мандат Симеон Дянков опоска Пенсионния фонд, трябвал му за нещо друго. Но после не върна парите. През първия мандат на пенсионерите не вдигнаха пенсиите почти до края. Вдигнаха ги с по 2% февруари 2013-та, март Борисов подадае оставка.

39

Анонимен

преди 5 години

Гръцките са по 1000 евро минималните

38

Анонимен

преди 5 години

Какво им пречи от излишъка поне няколко стотин милиона или стотина милиона да го разпределят на пенсионерите и най малките пенсии да станат поне двойни тройни и тнт или поне 300 лв .Това увеличение от 5 лв не покрива скока на всички услуги.Излишъка е за да се харчи.Не за магистрали.

37

1

преди 5 години

за чантаджиите на бате слънце 10%,а за пенсионера бай Иван 5.7%,на сега ми кажете,как пенсионерите,ще гласуват за банкянското слънце НИКОГА,може да загинем от глад,но за него НИКОГА.

36

Анонимен

преди 5 години

Много странно, че всичко, което ББ прави все така се случва, та да е за лошо. Защо не вземе поне веднъж да направи нещо, та всички да кажат - БРАВО бе, Борисов!Всичките му решения са в ущърб на българския народ. Вече трети мандат.Сега щели да дигат пенсии след година.Да се смееш ли, да плачеш ли?

35

До 29

преди 5 години

За твое сведение,в Германия има една задължителна минимална ставка.И над нея всеки може да вдига заплатите както иска.Тук има мин.раб.заплата,колкото да не умреш от глад,а някъде и нея не я дават.Така че,свии малко защитата си за ББ,освен ако не си част от статуквото.

34

пенсионер

преди 5 години

Бате обеща да ни вдигне пенсиите ама друг път. Така и аз ще гласувам за тях ама като ми вдигнат пенсията. Пък и с едно вдигане искат два пъти да им гласувам за евродупетати и за кметове апа ши.

33

opetkov

преди 5 години

До Шопо Валери обеща в края на мандата. Не изопачавай думите му. Както вървят нещата обаче и това обещание ще се отече в канала. За да се изпълни, трябва минималните сегашни пенсии от 207лв да се увеличават с 15% годишно.

32

До Ас

преди 5 години

ББ КАТО НЕ МОЖЕ НИЩО ДА НАПРАВИ С ПЕНСИИТЕ ДА ВЗЕМЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ПО НЯКОЯ ОТ НЕГОВИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ И ДА ОБЯСНИ С ДУМИ ПРОСТИ/ЧЕ СЛОЖНИТЕ НЕ ГИ РАЗБИРА/ ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ СМЕ С НАЙ-НИСКИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ.Борисов не може да разпореди на твоя началник да ти вдигне заплатата, но МОЖЕ и е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да провежда такава икономическа политика, за повишевене на стандарта на живот. От първия ден той води само политика, която съсипва българската икономика. Ако днес имахме южен поток милиарди щяха да влизат в Б

31

Анонимен

преди 5 години

На това скок ли му викате?На баба ми от 200 лв.ще и стане 210 лв.Още сега инфлацията ги изяде.А до юли има още много време.

30

До Ас

преди 5 години

Като е за ломисионните на трейс гп груп и още 10 такива звъни звъни.... Като е за даване ходи по срещи в сащ са брюксел и на май ка си у п а... А пък като стане скандал или протести направо мигрира за 10 дни някъде

29

Шопо

преди 5 години

Он и Валери Балевски Симеонов преди изборите обещаваше 300 кинта минимална,ама като дойде на власт забрави...

28

Аз

преди 5 години

Имахте 10 г да качите базата.... Предстои герб да бъде изритан от първа база....

27

Ас

преди 5 години

Интересно колко много хора си мислят, че ББ може просто да махне с пръчка и да им вдигне заплатите. Представям си как ББ звъни на моя шеф и му нарежда да вдигне парите на всички във фирмата. Шефът ми ще се пукне от смях.