12

Анонимен

преди 5 години

И турските полицаи ги залавят на изхода а не на входа също като българските им колеги.Явно и Бългаия и Турция не си пазят добре границите щом са нахлули нелегални и са минали през цялата територия на държавите.Само миниране ще спрат нашествениците.

11

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е Ердоган да депортира всички нелегални които се намират в Турция.Без това турците не ги искат но се страхуват да кажат това на глас,защото следва затвор.

10

Анонимен

преди 5 години

В интерес на България е стабилна и светска Турция в НАТО. Напоследък много клонят към Русия за съжаление.

9

Анонимен

преди 5 години

Значи афганистанци,пакистанци и всякаква *** си миткосва спокойно из цяла Турция.Уж били по лагери,уж ги хранел Ердоган за което ЕС му дава пари а те се предвижват както си искат към Европа.Турция широко е отворила границите с Иран и Ирак за да нахлуват всякави пущиняци и да ги препраща към нас.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Както винаги гай *** нищо не знае, но се изказва авторитаторно по темата. Афганистанците и пакистанците преминават пеша през границата с Иран и мноооооооооого малка част идват със самальоти, бай балкански ***.А Ердоан оти ги възпира хората да си одят де душа им сака ми не е ясно. Требе да засили половината имигранти към Юроп и да разтури този сфинарник моменталически.

7

Анонимен

преди 5 години

Ердоган губи авторитет но турските сили са на ниво. Миналата седмица са убити 50 терористи от ПКК. Заловиха и ислямистка група проникнала от Сирия която е имала планове да взриви метрото.

6

Kurdistan forever!

преди 5 години

Крайно време е за децентрализация на турция и автономия на Кюрдистан!

5

Анонимен

преди 5 години

Ами Турците да въведат визи за афганци пакистанци ....африканци и т.н..За Сирия е ясно.Те нямат визово ограничение с никой.Афганците не тътрят пеша до Турция,ами хващат самолета и така идват.Турците ореваха орталъка за големият наплив но на практика го стимулират.

4

Ердо до шоп

преди 5 години

Дааа,аркадаш - позна - не си ли получа ТРАНШОВЕТЕ и ги пускам на север - а кой и как ще ме спре да го направя?!

3

шоп

преди 5 години

Ердоган вдига пушилка. Сигурно е време да получи следващия транш от милиардите, иначе ги пропуска безпроблемно към България и Гърция.

2

нема страшно

преди 5 години

Не ги сметнах колко са общо, но не прочетох за нито един сириец. Афганците и пакистанците са свирепи и отмъстителни. Като се заселят в Европа и родят по 5-6 деца, след 20 години ще ни изколат тотално

1

Анонимен

преди 5 години

Живи ще ви изядат само да додрапат до Европа,инвазията е тотална по всички фронтове.Няма да ви има след 10 години.