853

Анонимен

преди 5 години

АЗ СЪС ГЪБЯСАНИЯ МОЗЪК СЛЕД КАТО РАЗБРАХ, ЧЕ ГЕРБ РАЗБУТА ИЗТОЧНИЦИТЕ НА ФИНАНСИРАНЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ И ТЕ СИ КУПИХА ПРОТЕСТЪРИ, КВО ОСТАВА ЗА ВСИЧКИ УМНИ ДЕТО ПРОТЕСТИРАТЕ И ПИШЕТЕ ТУК.

852

Iceblast88

преди 5 години

До 880+881Първо - моля за превод на бръщолевенето на този промит и очевидно превърнат в гъба наркозависим мозък.Второ - Какво БСП пак те гони теб? Чети внимателно - ЗА НАС РАЗЛИКА МЕЖДУ БСП И ГЕРБ НЯМА, ЗАЩОТО И ДВЕТЕ СА БКП!!! И ДВЕТЕ СА ПЪЛНИ ДО ПРЪСКАНЕ С КОМУНИСТИ!!! НИЕ СМЕ ПРОТИВ КОМУНИСТИТЕ (Какъвто си и ти ако си гербер)!!! Няма как по просто да ти го кажа!!! Не е в моите способности да го кажа на първобитен език!!! ПП: Първо се научи да пишеш и тогава коментираш политика!

851

waffen

преди 5 години

Който ми дава минус да му умре цялото семейство гадни еврео булшевищки мръсни ще умрете .Идва деня в който всички националисти ще разцепим земята а всички предате ли ще умрете

850

Анонимен

преди 5 години

АС СЪМ СБЪРКАНЯКА- МЪ КАК НЯМА ДА СЪ ОБЪРКАШ- Я ОТВОРИ УСТАВА НА БСП ОТ 2.2017Г- "...ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА"- СИГЪ ШАЛИ ГО ПРЕОДОЛЯВАТ И ГЪРМЯТ БАНКИ ЗА ПАРТИЗАНСКИ ОТРЯДИ ИЛ КВО- ПИТАМ ВЕ, МОЖЕ ДА СЪМ МЕНТАЛЪ АМА ОБИЧАМ ДА ПИТАМ

849

Анонимен

преди 5 години

879- НИА СЪС ЗАУЧЕНИ ЦИТАТИ, ТИ БЕЗ ЗАУЧЕНИ ЦИТАТИ- И ЩО ДИРИШ В ТОЯ ФОРУМ ГДЕ СИНЦА СМЕ УЧЕНОЛЮБИВИ, А ТИ НЕ. АЗ ПЪК СИ ИСКАМ ГОЛЕМИТЕ БУКВИ И ДО КА PR НЕ СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ СТОТИЦИ ПЪТИ ЕДНО И СЪЩО, АЗ ЩЕ ВИ ОТГОВАРЯМ С МЕНТАЛНО ОБЪРКАНИ СЪОВЕТСТВАЩИ БУКВЕНИ ЗНАЦИ.

848

Iceblast88

преди 5 години

До 878Аз искам да гласувам за личности, а не за партия която после така да си подреди листата, че най големите некадърници да са в парламента! Искаме личности, а не партии! Защото в момента и да искаш, няма как да гласуваш за човек и съответно няма как да изискваш персонална отговорност! Докато се гласува за партии, то поемане на лична отговорност в политиката ни няма да има никога!

847

Iceblast88

преди 5 години

До 878Какъв ти соц пък на теб комунистически некадърник. МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ, а не някакви *** спуснати от партията! Къде видя СОЦ в цялата тази история? То верно герберите ви подбират с тест по олигофренизъм. Колкото по ***, толкова по годен за гербер!

846

Де били

преди 5 години

човекът ви написа по-долу, искаме да вървим напред, стига с този соц, в тиквите ви само соц и герб ли съществуват бе льольовци

845

Iceblast88

преди 5 години

До ДичоПърво в момента няма нито една личност, а само комунистически ***.Второ трябват личности които са от сферата, а не парашутни политици. За здравеопазването трябва да е доктор излъчен от самите доктори (а не от организация), за транспорта да е от браншовия съюз, за образованието да е учител. Да са все хора които са се сблъсквали ежедневно с проблемите в системата, а не някой които през живота си не е имал досег с тази система. И стига с това заучено - ала бала цитат на Бай Тиквонии!

844

Анонимен

преди 5 години

ДА СМЕНИМ СИСТЕМАТА И ДА ВЪРНЕМ СОЦА- ТАКА ЛИ

843

Дичо

преди 5 години

Стига с тия заучени фрази, искали личности, системата ги убива, откраднали им милиардите трилионите... Ставате смешни! В момента има достатъчно личности и професионалисти, които управляват. Айде като много знаеш, покажи една личност, в която си сигурен, че е кадърен! Ама без Славито, Пилота и Барекоф, че на нищо не прилича с такива комици!!

842

Зозо

преди 5 години

увцете на крака им идват да ги оправят и те пак се дърпат...ликвидирай всичко в тази робска страна, да идват следващите заселници

841

Анонимен

преди 5 години

На някой друг да му прилича Емо Русанов на Николай Русинов - Чеци?

840

Искаме си промяната

преди 5 години

Да се връща Пеевчо , за това са протестите. Без него не можем

839

Зозо

преди 5 години

Някъв *** пак е писал от мое име преди около час :))))))))))))))))))))))))))))Само лабут за ***!!!

838

Iceblast88

преди 5 години

До ГражданинВ България няма нито 1 осъден държавен служител или министър за това, че е приел обект в които са вложени пари на данъкоплатците след като качеството не е отговаряло на заданието! Когато видим осъден държавен служител или политик тогава можем да повярваме, че нещо става! Няма я личната отговорност (оставка и обратно в парламента не е поемане на отговорност! Явяване в съда като обвиняем в съучастие по престъпна немарливост е поемане на отговорност!).

837

Iceblast88

преди 5 години

До ГражданинИ на тези които толкова им е тъжно за министрите ще кажа така - в частния сектор има едно нещо което никога не го е имало в държавния и това е ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ! Като си станал министър, то ти носиш отговорност за подчинените си и какво те надробяват. Този път е приет от лице Х при положение, че е изпълнен некачествено! Защо не е подсъдим държавен служител Х които се е разписал, че приема дадения обект? Ако това стане, тогава бих се съгласил, че министрите стават!

836

Зозо

преди 5 години

Жалки кремълски оттрепки!!! Същите като Солун и Скопие. Последните издихания на КГБ на Балканите.

835

Iceblast88

преди 5 години

До ГражданинТези ваши комунистически лозунги ги разправяйте на колегите си от БКП! Хората имаме очи и виждаме, че цялата държава е толкова прогнила, че един ритник и всичко ще се срути. 1 нещо няма направено като хората последните 29 години. Нито от БСП, нито от ГЕРБ! И знаеш ли защо? Защото и двете партии са все БКП! Затова! Защото 1989 не се разстреля всичко с червена книжка публично по телевизията! Затова сме зле. И докато има комунисти като теб да гласуват за БКП никога няма да се оправим!

834

Iceblast88

преди 5 години

До ГражданинВиж сега - аз съм от Русе-като изключим факта, че целия град е разкопан уж за да се прави ремонт и, че още преди да се пусне обект в употреба, вече му се прави ремонт. Като се изключи тоталната липса на организация в ремонтите (всичко се разкопава на един дъх и после стой и чака да наближат изборите за да се проведе ПР акция).Като се изключи и факта, че дадоха 20 000 лева за едни букви на центъра (туристическа атракция) които на 13-тия ден почнаха да ръждясват.Та какво точно правят?