15

Анонимен

преди 5 години

За какви заводи и какви фабрики! Такова количество може да се изпълни от фирми в Германия. Частните фирми си работят . От МНО дават заявка договор и получават

14

Уууу!

преди 5 години

Пак с трици маймуни искат да ловят.Нищо не е мръднало в МО.Социализма си продължава в това ведомство и седят едни несменяеми кияци на държавна заплата-фабрики за фекалии.Как ни търпят изобщо в НАТО?!

13

Анонимен

преди 5 години

да идвайте, дават по 700кинта да си рамбо айдеее чакаме ви, ама па ще стес кубинки за 300кинта

12

Анонимен

преди 5 години

,,Рамбовци е доста несериозно. Едни от малкото мъже, които могат да се опитат да защитят България. Отвратително заглавие и не подхожда. Филмът за Дж. Рамбо има съвсем друг смисъл и ми е непонятно как може да правите подобни паралели. Явно и журналистиката изчезва тук. Несериозни сте.

11

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

алтъне, кв е тоо "читалище" -н чепик дето си написал за заглавие? а виетнамки освен кубинки ще внесеме ли?

10

Анонимен

преди 5 години

Наемници ли търсят или васали.

9

Анонимен

преди 5 години

До хoйчo:Проблемът е в това, че армията на САЩ (пък и в цял свят, не само там) разпродават на търгове излишъци само тогава когато има риск за стоката (от повреждане, от срок на годност, ако е втора употреба, втора употреба с износване но все още годно и др.). Ако решиш да си поръчаш изработка на войнишки обувки директно от завода в САЩ, няма да ти излезе никак евтино. Може да се пробва със заводи в Индия, Виетнам, Китай, Русия. Но пак няма да е като от търговете.

8

дърт

преди 5 години

До Анонимен 1Ма нали трябва да има и за поръчващите, бе!

7

Анонимен

преди 5 години

Не трябва ли държавата да ги направи Рамбовци или те търсят готови обучени наемници да им слугуват срещу 600 лв заплата и чифт кубинки за 400 лв купени от Китай за 60 лв.

6

:):)

преди 5 години

какви общ поръчки бе, това е армия не е ТКЗС, с евтинджаци *** ли ще я снабдяваме, не разбрахте ли че няма евтино и хубаво, стига с тоз кауфландски лаф....

5

хойчо

преди 5 години

САЩ всяка година разпродават от резерва си, български фирми изкупуват на безценица и после продават тук на държавата на 10 пъти по-висока цена. А какво пречи да купим директно от американците? Или от руснациге, или от която и да е друга армиа?

4

Анонимен

преди 5 години

статията цели да прикрие с някаква глупост една обществена поръчка... Някъде в заглавието да видяхте за нея? Има я забита на никъде в статията.

3

Тоягата

преди 5 години

Даже не ще и да гледам Кой е писал статията. Стилът на писане напомня махленска Седянка. Рамбовци търсил армията Тъпчо Тъпчо Тъпчо какви рамбовци бе *** това някаква характеристика ли е или герои от измислени филми? рамбовци му се върти в главата ти да видиш мераклии май няма нищо щом сме стигнали до обяви за късаме смее Явно едно време се влизаше с връзки в тия места

2

гого

преди 5 години

абе с 700 лв къв рамбо бе, при мутрягите ще взима поне 1700

1

Анонимен

преди 5 години

Чудно 270лв с ДДС за обикновен войник и466.6 за летец - отново с ДДС! С тия обществени поръчки не трябва ли да се търси цена по ниска от тази в магазина за най- маркови обувки, поради голямото количество или?!?