92

Анонимен

преди 5 години

Интересно дали колоездачът е карал колелото по зебрата или го е бутал като пешеходец Ако го е карал нали знаете че вече не е пешеходец а ППС и ако БМВ то е било на път с предимство , всичко е вече друго ...

91

Анонимен

преди 5 години

Евала на турците!По новините винаги престъпниците са снимани,с имена и всички подробности за престъплението,а не като нашите с качулки, името му: Б.б от гр. Б.Това е, защото престъпниците са оплетено с управляващи, МВР, прокуратура и най вече корумпираният съд.Пример, в едно друго днешно заглавие, братът на депутат,- престъпник, пуснат от ареста и духнал с милионите!Известните случаи са рядкост, които МВР не е успяло да скрие!ЕЙ за това умните бягат от този инкубатор за престъпност!От

90

Някой си

преди 5 години

Преди малко в сайта "Пловдив24" позовавайки се на "Варна24" писаха, че на 30,08,2018 г ПЕТЪР НИКОЛАЕВ ЗДРАВКОВ е закупил въпросното БМВ 318 И с рег. В 9113 РН.

89

Анонимен

преди 5 години

"25-годишният водач бил собственик на БВМ-то,""БВМ-то" ?

88

Анонимен

преди 5 години

Преди време 18г пикла с мерцедес не спира на СТОП и ме удря челно. С нея е майка й, която чупи пръсти и обяснява как преди 2 седмици била катастрофирала, била в болница и сега са я изписали. Родители, грижете се за децата си, но не им позволявайте да си правят каквото искат. Това не ви прави лоши, просто научете децата на отговорност,морал,честност. Помагайте им, но не им давайте всичко на готово. Важно е да знаят, че носят отговорност за делата си.

87

стефчо

преди 5 години

кодекса трябва да се промени драстично. Каране ебз книжка,алкохол или наркотици моментално да е в НК като предомишлен опит за убиство -от 20 до доживот, и моменталан конфискация на превозното средство!

86

Аз

преди 5 години

Защото тези с БМВ, Ауди, Мерцедес са с диагноза.

85

D

преди 5 години

Защо винаги, когато има инцидент, виновният е с БМВ или Ауди??? Дали е случайност, или.... ?

84

Анонимен

преди 5 години

Още ли си вярвате, че никой няма вина на пътя, че всички са чисти и неопетнени? Като този 25 - годишния има стотици на пътя и аз съм им яла попарата - нагли, нахални безотговорни. със сигурност много често пияни или дрогирани. Това е практика на пътя. Ето пак ми сервират новина че четирима младоци катастрофирали и се пребили някъде си. Ами сефте. Както и да звучи на мен ми писна. Всеки да си бере гайлето, не ми пука.

83

Перо

преди 5 години

Има съмнения в нет-а от варненци, че момчето без книжка, обявено за виновник, всъщност не е шофирало колата. С цел друг да поеме вината срещу солидно заплащане, истинският причинител бяга от местопроизшествието. С това се обяснява и появата на свидетел, който да потвърди самоличността на шофьора. Съседи и познати би трябвало да знаят кой шофира постоянно въпросното БМВ.

82

hah!

преди 5 години

абе как 25 годишен ще кара по стара кола от него бре !това позволено ли е?и защо бмв то няма м-броня ? аз мислих че така ги карат само...иначе не върви толкова бързо .но уви. на 25 години уби човек. какво бъдеще има ? карейте по-спокойно деца.. няма смисъл да бързате чак толкова.и гледайте напред като карате.. а не мацката която минава отсреща

81

Психодиспансер

преди 5 години

Защо другият в колата е свидетел ? Той е съучастник дори само затова, че след удара са избягали ! И двамата мал*умника в затвора за дълго време. Трябва да има край това безумие !

80

Анонимен

преди 5 години

Не е виновен той, а оная работа на майка му!

79

Анонимен

преди 5 години

До доктораПред закона - книжката кара колата, ако си толкова ***, че не можеш да вземеш книжка, вероятно не трябва и да се качваш в кола.

78

Антон

преди 5 години

Във Франция ако те хванат да караш без книжка, значи нямаш и застраховка, веднага ти конфискуват колата и отиваш на съд. Съдът решава за наказанието ти. Но ако и убиеш човек на пътя, отиваш директтно в затвора за дълги години.

77

Анонимен

преди 5 години

Това БМВ ми е познато. Този същия синковец прави дрифтове по всички кръгови във Варна и то не да е какъв дрифт, а по няколко минути - чакат го другите автомобили да се наиграе.

76

преди 5 години

До Анонимен 82При такива трагедии възмжно най- тъпо звучи ''на всеки може да се случи''...Кое? Да кара без книжка, с превишена скорост, да сгази човек и все едно е минал през кашон да избяга без да поглежда назад...да се укрива близо ден...колко жалко за Вас,че мислите,че ''на всеки може да се случи''...и още по-жалко е че много хора вярват и се осланят на това!

75

Анонимен

преди 5 години

Хахах. Л-екенцето от 8 години кара без книжка "на всеки може да се случи". "Факти по делото"....... Има свидетели, че същия шофьор километър по-долу от мястото на убийството е карал рисково, бяга от местопроизшествие, крие се, отива с адвокат в полицията. Да, наистина. На всеки може да се случи. Какво толкова.... някакъв п-ростак убива човек, еееееее, айде сега. Няма му гоним карез. Кой ше фърля салфетки иначе по чалготеките.....Пък убития - балетист. БЛЯ! Щом не е кючек - не струва.

74

Анонимен

преди 5 години

Правителствата няма пари за инвалидите , но има пари за увеличение на заплати212те на полицията, два пъти оставила на пътя шофор без книжка.

73

SP

преди 5 години

Пуснете снимка на УБЕЦА защо го криете?