15

Анонимен

преди 5 години

Пуснете човека, мръсни заптиета!Всички мафиоти се разкарват като генерали, само тоя човечец и Иванчева овързани като зверове с вериги!

14

Анонимен

преди 5 години

Хора от независима лаборатория доказаха че асвалтовата смес не е това което пише в книги. Професионален водач доказа нагледно че да вземе завоя с 40 км трябваше да навлезне в насрещното щото в противен случаи задницата на автобуса се качва на тротоара. От КАТ Своге са подавали не един и двапъти сигнали до АПИ че на това място стават много произшествия. Всичко е оставало глас в пустиня. Явно и АПИ и фирмата изпълнител тези сигнали са си ги качвали на оная работа без да им дреме на дедовия

13

Българин

преди 5 години

Че Герберастите са ай дуци,ай дуци са и със сигурност са"изяли"асфалта на по ловина,но че че айдукатите учат бай Гришо как да шмекерува и да се прави на улав-това също е безспорно.Един съ вет към Гришо:Не си харчи парите по уртаци на дявола,а се вземи в ръце.Ако имаш чест и достийнство,просто разка жи цялата истина:как сте пяли по пътя, как си бръмчал в големия дъжд със скорост над максимално допустимата и ще ти олекне.Ще ти дадат 15 г.,ще из лежиш7и толкозНе храни хиени, пар- дон -адвокати

12

Анонимен

преди 5 години

Никаква жал за този от снимката. Каквото предвижда законът- това му се полага. И има наглостта да говори, че не си бил простил. Все едно някой си мисли, че до края на живота си ще си прости. Наглец. Има ограничение 40, влиза в завоя с над 50, кой знае с колко е карал преди ДА ВЛЕЗЕ В ЗАВОЯ с 50... Гуми- на 10 години, за ***. МПС- неизправно. Пътят и варовикът са виновни- вярвайте си... Не казвам, че пътят е кой знае с какво качество, ама шофьорът е нахакан наглец, който си го е намерил.

11

Анонимен

преди 5 години

До 10Пътят не е добър?Да, не е.В такъв смисъл, че не е прав, а е завой.Не е хоризонтален, а е спускане.А иначе като настилка, маркировка и пътни знаци е ИДЕАЛЕН. И плюс това, шофьорът не минава оттам за сефте и много добре знае къде трябва да внимава. Нали имал 40 години стаж.

10

Анонимен

преди 5 години

Ако шофьорът поеме вината, Цветанов ли ще му е платил ?

9

Анонимен

преди 5 години

Брей, мало умника колко добре си спомня, че са го прегръщали пенсионерките, а не помни как е обърнал каруцата. Гнус ме е от такива, тоя не е никакъв шофьор, а един чорбаджия-самозванец.

8

Анонимен

преди 5 години

Шофьорът вина няма. Не е като да е карал с превишена скорост неизправен автобус. Не, той е карал по правилата една изправна машина. Разбира се, че трябва да си прости. А сега малко реализъм- това е един престъпник. Убийство по непредпазливост в утежняващо вината обстоятелсто- превишена скорост. Особено тежък случай. Стига простотии и необективни глупости. Пътят не е добър. Затова има ограничение 40, а не- 60 или 80. От там дневно минават десетки автобуси.

7

Анонимен

преди 5 години

До 5: Дано поне Цветанов ти плаща добре. Анан от *** вр

6

Ben Sherman

преди 5 години

Авторката на това заглавие - Камелия, Цялото семейство в Автобус - ковчег да си изпратиш. Срам нямате. Мерзавци.Продължавайте да правите сензации от трагедиите на хората.

5

Анонимен

преди 5 години

Човека съзнава, че най-голямата вина е в него, но клакьорите на червените престъпници носят от девет бунара лъжи за до го изкарат невинен - завоя бил наопаки, асфалта не можел да се яде, дъжда бил мокар, мантинелата ударила автобуса...!Сега ако каже, че вината си е изцяло негова, ще изкарат, че ГЕРБ го е тровил с "Новичок" !

4

Анонимен

преди 5 години

Този човек в случая също е жертва.

3

Анонимен

преди 5 години

Сто на сто ГЕРБ-ерастите ще го притиснат да се признае за виновен.Иначе ако откаже могат освен него да ликвидират и семейството му.Тези не се спират пред нищо за да запазят властта си.

2

Пламен Василев

преди 5 години

Да почиват в , мир и спокойствие 17 души. Но според мен Шовьора няма вина . Най вероятно нещо е станало от пътя . Да няма човека нарочно да го е направил.

1

Анонимен

преди 5 години

Горкия човек, в тази голяма трагедия сигурно вината му е най малка , а живота му и този на близките е обречен... Крадливите политици ще им се размине с някоя бушонна оставка която я приемат я не