233

Хан Крум

преди 5 години

Това не са престъпници - това са зъболекар и ядрен физик от Афганистан. Спорили са за теорията за относителноста и просто са били на различни позиции. Това са "гостите" поканени от Шмеркел да влеят нова кръв във германската икономика.Трабва да дойте отново оня мустакат чичко и да вкара ред в ***.

232

имигрант

преди 5 години

много правилно са постъпили.кой е немецът да ги напада???И Я покажете по медиите филми от 01.01.когато българия и румъния Влезнаха в ЕС,И когато 2014 поканиха и приеха кюрдите.оооооууу шваба каквото повикало това ви е дошло.НЕ забравяйте с МЕД и ПИТКА ги приехте.

231

Gost74

преди 5 години

Хайде Frau Мерки, Честито нови граждани.....прибирай бързо още , че не останаха ...

230

Анонимен

преди 5 години

Дебелото пихтиесто животно Мурксул око няма да му мигне.

229

Анонимен

преди 5 години

Юпи , съвсем очаквано. Германците какво си мислят , че в спор с талибани вишата математика ще им помогне ли , или нежните приказки. Започнал е битка , която неможе да спечели , трима срещу един. Срещу тия се излиза с оръжие , не с нож , с оръжие , ако нямаш носиш мечета и вазелин.

228

ТHE Патриот

преди 5 години

Един обикновен и скучен Германски ден!Нямам нищо против да вадат *** униформи,стига тоя път пак да не сглупяват да потеглят на изток :)

227

Анонимен

преди 5 години

Само искам да ви кажа, че България в миналото дълго време не я искаха по Европа, заради същите неща. После Европата стана някак по-модерна и по-отворена и ни приеха и нас и започнаха да ги приемат и тях (чеpните). Преди години търгувах с автомобили. Ходих в Германия и внасях по 2 коли на платформа. Правих се, че все едно съм сърбин защото ако чуеха, че си българин, повече не искаха да разговарят с теб. И така беше в цяла Германия. И в Холандия също.

226

Анонимен

преди 5 години

След като загиналото момче има брат десен екстремист, тогава може и да се стигне до справедливо правосъдие, макар и неофициално.Иначе Меркелисткото официално правосъдие ще намери начин да посочи смекчаващи вината обстоятелства, с които да оправдаят "горките бежанци"!

225

Анонимен

преди 5 години

До МитетоИзлиза, че Германия и България са едни много нормални държави.

224

де Кемниц де е Рияд

преди 5 години

и немое са разбра защо Буда оди да га пипата арбаски мъже дорде га учът къ да врътка седалката измежду батковците със сабите.ей го де е Кемниц. да иде там ем че да га еВнът и ме че да га научът къ да ножари хора с които спорят

223

ФАКТ!

преди 5 години

Каква прекрасна новина.Дано ги привършат тия немски бо.луци де.а гнусната държавичка!

222

Анонимен

преди 5 години

Е, в Германия от време на време убиват по някой заблуден... Тоя път бил някъв на който брат му бил фашиcт. Най-вероятно германчето се е заяждало с афганците и си е изпросило да яде бой. И се е заяждало чисто и просто от расизъм.И веднага "аааууу, станала е Германия като планетата на мaймyните" и т.н. разни само глупости. Много са си добре!А в разни други държави се убиват сам самички всеки ден и/или умират от препиване с перилни препарати, Боярщник и тем подобни, обаче никой нищо не казва.

221

Makedon

преди 5 години

Aferim na Bojko Boriso..... pravilno postapi STOP za MIGRANTITE

220

Анонимен

преди 5 години

Единственият шанс германците да се събудят от либералната наркоза е да започнат да ги избиват по улиците.

219

Анонимен

преди 5 години

НЯКОГА ИМАЛО ЕДНА КРИСТАЛНА НОЩ.

218

Анонимен

преди 5 години

БАВно и полека Германия се превръща в планетата на муймуните.

217

Ели

преди 5 години

До: Митето,Мите,гена ли да те уча къде се носят пари?Там където никой мъж не пипа, само се моли да не са ... мъже с преобладаващ естроген!То и в САЩ има гета, където като сбъркаш спирката на метрото и те грабят посред бял ден.Избягвайте гари и автогари!

216

Една добра идея

преди 5 години

До АнонименНали знаеш,че безплатното излиза най-скъпо накрая?Оплодените яйцеклетки ще се произвеждат и поселват в сурогатните майки в промишлени мащаби и цената ще падне,но няма да е без пари.Може би аутосорсингът е добро решение-в България има подходящи условия и евтин ресурс,дори за отглеждане.Може би ще има само проблем с възпитанието-да не се зарази продукцията с ганювски номера,ха-ха.

215

Анонимен

преди 5 години

Преди 7 години в Марсилия вечерта 22.30часа на гарата аз и мой братовчед бяхме нападнати от четирима негрu за да ни оберат! .Тези не са били мигранти, а французи. Преди 7 години нямаше толкова навлеци.

214

ognyanz

преди 5 години

Ако това продължава, и правителството в Германия не започне да действа по-твърдо, мнозинството от германците ще започне да харесва "десния екстремизъм". А по-възрастните може вече с умиление да си спомнят за един водач с къси мустачки.