23

Анонимен

преди 5 години

По Конституция Радев е централен едноличен орган на изпълнителната власт с обща компетентност! Именно Радев е човекът, отговорен за случващото се в разпадаща се България! Червените *** заработват копейки чрез манипулации и бълване на НЕВЯРНА информация!

22

месара

преди 5 години

айде отново лоши пътища,...... нали другари! ама стига с тия катастрофи, другарката "истина" нинова е на СПА семинар, кой ще организира протеста!

21

от КАТ в ДАЙ

преди 5 години

Питайте КАТ да ви кажат ,че трябва да се кара със съобразена скорост .... какво е това с 90 км по бългърски път....................................................................................................................... искам оставка на новия шеф на кат и тои екато стария --направете го даяджия..

20

Анонимен

преди 5 години

Герберските тр.олове, налазили форума, упорито внушават опорката- "за всичко е виновен Радев". Жестока пропагандна машина, пуснала пипалата си навред.

19

Гешо

преди 5 години

Къде е Курнелчето ?

18

До до 9 и 14

преди 5 години

Не манипулирай хората с невярна информация и грешни твърдения! Радев обеща нещо и разгроми държавата, той е главата на държавата, той коли и беси, той взема най -важните решения! Той е първият отговорен човек в държавата! Човекът, чийто баща сгази като куче инвалид с триколка чрез мощния си Мерцедес E55 AMG!

17

Hefes

преди 5 години

Vai, vai....kolko pari za telefonirane samo sled katastrofata...ami za benzin?! Za nosni karpichki...na zastrahovatelite...

16

Ванката

преди 5 години

До Анонимен 9Неграмотен герберски ***, какво общо има президента, бе тъпчо!? На теб изобщо ясно ли ти е кой каква власт и правомощия има в държавата?

15

до 9 и 14

преди 5 години

Невежата си ти, човекът ти е казал да отвориш Конституцията, за да се увериш, че представа си нямаш какви са правомощията на Президента, когото ти намесваш напълно неадекватно. Президентът има само представителни функции, той не е част от изпълнителната власт, която управлява, нито е част от съдебната и законодателната власт. От всички политици, той е последният, който има отношение към случващото се в управлението и така е по закон, понеже сме парламентарна република.

14

до Дубси

преди 5 години

Раде обеща Промяна, никой не е предполагал, че това е имал предвид! ОСТАВКА! А ти си невежа и говориш пълни небивалици, нямащи нищо общо с реалността!

13

до 9

преди 5 години

Какво общо има Президента със състоянието на пътищата и управлението. В България президентът не е част от трите власти и не носи отговорност за управлението. Това се учи в 10-и клас, но явно платените герберски *** или не са завършили средно образование, или разчитат да сме прекалено ***. Уточнявам, че не бих гласувал за нито една от партиите в Парламента които са сега нито ГЕРБ, нито БСП, нито за останалите тутманици. Дано хората не са пострадали тежко. Останалото не е толкова важно.

12

Дубси

преди 5 години

До 9Абе, *** прочети конституцията на България, за да научиш какви са правомощията на президента. Той има само.представителна власт. Нито прави.търгове, нито може да възлага ппоръчки на фирми. Какво общо има с скапаните шосета. Още повече те са строени в друго време.Затова има изпълнителна власт и ресорни министри

11

кире

преди 5 години

БОЙКО И БАНДАТА МУ СА НАМАЗАЛИ ПЪТИ С ГРЕС ЗА ДА ЗАМАЖАТ СВОГЕ -ГАДОВЕ ОСТАВКА И СЪД И ТО НАРОДЕН

10

Гражданин

преди 5 години

Пътищата на ГЕРБ носят смърт.

9

Анонимен

преди 5 години

ИСкахте Промяна, избрахте си Радев, харесва ли ви реалността под патронажа на ***?Всеки ден катастрофи, преобърнати микробуси, автобуси с пенсионери, коли се врязват в търговски обекти, батки бият мъже с инсулт, пожарникари разстрелват жени с децата им, президентският бащица гази с мерцедес AMG инвалид, измами, кражби, грабежи, зулуми, глад, страх, мизерия, нищета, недоимък, недохранване, безпътица, без перспективи, без надежди, беззаконност, престъпност, морален падеж, колапс на България!

8

e

преди 5 години

O, bg economica, proizvodstvo raste...

7

Изнервен

преди 5 години

До 3 червен анонимник. Ай стига бе, глуппак, преди ГЕРБ какво беше - нямаше бедност ли, нямаше разруха ли или беше още по-зле? Ай сикктир от тъппи плюнки.

6

Анонимен

преди 5 години

Веднага проби от асфалта да се вземат, пълно разследване на фирмата, ремонтирала пътя, оставки на шефа на АПИ, на кмета на Разград, оставка на Бойко и съд за Иван Костов + затвор за отговорните лица, довели до мазутния разлив по черноморието, който се е изпарил и е паднал под формата на мазутна мъгла върху пътя! Шофьорите са невинни, много добри хора, болни от диабет, със слаби сърца, да се иницира веднага подписка в тяхна защита и да не им се търси отговорност!

5

Мяу

преди 5 години

Ти се замисли защо в Швейцария не става така. Ти се замисли как се формира моралът на едно общество. Ако още можеш да мислиш.

4

Бау

преди 5 години

Замислял ли си се, че може .. сам да си си виновен. Не си учил това онова :D Не всички са бедни и нещастни. Някои печелят добре, защото са можещи ... Държавата не ти е майка ...