31

Анонимен

преди 5 години

До АнтонТоньо.Децата не са виновни.Тук никой не е казал обратното.Виновни са родителите им, които ги водят на неподходящи места.

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен30Стига плюхте по България бе.За БЕЛГИЯ става въпрос.БЕЛГИЯ.3000км от България.Едва ли БЕЛГИЙЦИТЕ търсят хотели за възрастни заради чудовищните български деца.Засрами се.

29

Анонимен

преди 5 години

по скоро в България се отглеждат чудовища,но за това са виновни родителите.Преди време все пак знаехме някакви граници на поведение.

28

Антон

преди 5 години

Всичките лузъри тука които плюете по децата , може би сте родили директно в зряла възраст.Вие лузурчета не сте били деца, не сте вдигали шум, не сте се радвали по детски. Някак си много бързо сте забравили когато на вас са сменяли памерсите. Жалки хора водещи безсмислен живот, нямаща обичана жена или мъж до вас, нямаща деца, единствения ви смисъл е да си качите селфито във фейса.Стари моми и стари ергени, аман от вас. Да ви направят затворени курорти или да ви раздават тапи за ушите.Айде у лево

27

Анонимен

преди 5 години

В този форум е пълно с озлобени бездетни стари моми,които ненавиждат децата.----------------Т.е. ти отказваш да възпитаваш и контролираш детето си, а понеже си снесла "златното яйце" всички са ти длъжни. Не не сме, за твоя изненада. Работили сме достатъчно, отгледали сме си децата, наслушали сме се на всичко, сега търсим тишина и спокойствие. Без деца, без пияни руснаци, немци и англичани и имами право та почивка.

26

Анонимен

преди 5 години

Вижте сега и аз съм майка, но просто знам къде мога и къде не мога да заведа детето си. В крайна сметка никой не е длъжен да гледа циркове и разправии. Така, че съм напълно съгласна да има хотели, заведения и т.н. места в които не се допускат деца. Моето дете си е моя отговорност и не е ок да пречи на всички останали. За това изобщо не разбирам какъв е проблемът?

25

Анонимен

преди 5 години

В този форум е пълно с озлобени бездетни стари моми,които ненавиждат децата.Голям проблем станал,че някое дете вдигало шум.При тая ниска раждаемост след време децата ще са рядкост.Никой не ви е виновен,че сте лузъри и нямате деца.

24

Анонимен

преди 5 години

Например преди около месец, летяхме със самолета от Германия. При кацането, детето си започна програмата. Много е гласовито и вдига големи децибели. В самолет съм, нямаше къде да го извадя, наложи се да се извиня на другите пътници, 15 минути им крещяхме на главите.

23

Анонимен

преди 5 години

Ей откога почивката без деца стана търсен продукт :) Не можели да си изпият кафето хората на спокойствие - цъ, цъ , било търсено от изтрещели родители - ха, ха точно те ще ходят в подобни хотели, да не са луди да си съсипят малкото свободно време в подбни претенциозни местенца :))

22

Анонимен

преди 5 години

Аз съм баща на дете в такава възраст.И съм напълно наясно, че аз съм ДЛЪЖЕН, но другите НЕ СА ДЛЪЖНИ да слушат крясъците на детето.Затова при първи признаци на лигавене и тръшкане у детето, хващам го за въшкарника и го изнасям навън. Навън, на тротоара то се тръшва на земята и 15-20 минути си изнася програмата. Пробвал съм да го ошамаря, не помага и няма подобрение.Търпеливо изчаквам 15-20 мин да си изнесе програмата и тогава вече всичко е наред.Но... Не всякога е възможно да гоизнеса навън.

21

Анонимен

преди 5 години

Децката ви глъч си я слушайте в къщи на затворени прозорциии, останалите ни оставете на мира, писна ми да ви слушам децата как се дерат като някакви зверове, само в България се напъват и врещят така, другаде не съм чула нищо подобно.

20

Анонимен

преди 5 години

Това било дискриминация, така ли? А фактът, че не се допускат деца в нощните барове и стриптийз клубовете що не е дискриминация? Има си достатъчно много места на които да заведете децата си, така че не знам за какво ревете. И ние останалите сме хора и имаме право да си прекараме отпуската спокойно, а не да сме свидетели на викове, тръшкане и разправии от типа "Иванееееее!!! Стига си скубал сестра сииии!!!!" Последвани от рев, шамари и драми! Е, не благодаря!

19

Сотир

преди 5 години

За 15 години в Англия нито един път не видях деца в Бар или ресторант.В България пък нито един път не видях да няма деца ,че и бебета на по няколко седмици....Незнам ква е тая мания да водят децата по питейни заведения .....

18

фортекс

преди 5 години

+18 са ми любимите хотели.В Анталя бях това лято в хотел Адам и ***,е няма такива яки аниматорки -модели от Украйна ,Русия и Молдова.Всяка вечер мръсни танци....

17

Продължение -

преди 5 години

При най-малкия повод Катето се разпищяваше и хукваше из ресторанта. Някоя от дамите се спускаше след детето да го моли да се върне на масата, то писваше още по-пронизително. Два или три пъти дори се тръшна на пода. Поводите бяха, че не му дават да пие вода по време на хранене, че взимат от ръката му ножа или че не му дават да бърка в чинията с ръка. Някои от клиентите правеха забележки,но без резултатВече си бяхме дали поръчката, затова не си тръгнахме, но празникът ни пропадна заради това Кате

16

Анонимен

преди 5 години

До АнтонКакво по-хубаво от това да има детска глъч,игри ,викове, смях на деца.няма лошо. Но на хората им е писнало от кресливите потомци на разни чалгари

15

Преди време разказах

преди 5 години

тук нещо, беше пак материал на подобна тема, но свързан с ресторантите и посещаването им от семейства с деца.Разказах ви как с моя приятел обядвахме в хубав ресторант, в делничен ден.Бяхме си освободили деня от служебни ангажименти, защото имахме важна за нас годишнина. Ресторантът беше полупразен, но някакво 5-6-годишно Кате ни подлуди с истеричните си писъци. Беше в компанията на три много елегантни, претенциозни дами - две възрастни и една сравнително млада. - Продължавам

14

Анонимен

преди 5 години

До АнтонКой ти е казал, че са водили безсмислен живот?Не всеки възрастен човек влиза в сладкарница само когато е с внуците си. Може да са искали да се видят няколко приятелки или няколко възрастни семейства и да изпият по едно кафе. Ако твоите деца са им пречили да си чуят приказката, кой тогава е виновен? Има заведения със специални детски кътове, а също и с детски площадки до тях. Заведи там децата си, след като искаш те и в заведение да търчат, скачат, цвърчат и реват на воля.

13

Анонимен

преди 5 години

Пълно е с такива невъзпитани и вресливи уродчета.Но основният проблем са родителите-***,които не са положили и грам усилие да ги възпитат.Има и много възпитани малчугани,но за това се изисква да израстнат в културна и спокойна среда.Браво за наличието на такива туристически комплекси -естествено,че никой не иска крясъци и изперкали *** тичащи и дивеещи сред почиващи! А родителите им са *** по дифолт,то е ясно!

12

Анонимен

преди 5 години

До АнтонАнтончо, като не искаш да те ледат накриво, възпитай си децата да не се държат като диваци на обществени места. Защото никой не е длъжен да ви търпи наглото и първобитно поведение на теб и мъpлявите ти деца.