13

Анонимен

преди 5 години

А шофьорът на моторната шейна дето пиян уби дете, следствен ли е или е министър?

12

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitТерзанията на Московски нямат значение закона би трябвало да се прилага еднакво за всички, нали или имаш нещо напротив.

11

Etien

преди 5 години

Хайде разнообразете малко бе. Автобуса-гробище, автобус-функа и т.н. също добре звучат.... Не мега зле, а направо сте си болни драги ***..

10

Анонимен

преди 5 години

Естествено че шофьорът ще го отнесе.Да не би някой да се заблуждава че Герберастките крадци мафиотие ще влязат в затвора. И Тетка Цецка и Риба Цаца са си техни.

9

Анонемен Алкохолик

преди 5 години

Hafen сещаш ли се за една жена от Момчилград мисля , която намери заклана дъщеричката си? Нима тя не тъжеше , когато я обвиниха и арестуваха. А убитото от куче дете, също арестуваха веднага родителите.Каква е разликата с Моаковеца, освен че е от герб?Как сега казваш със сигурност, че този е виновен , а московски е сълза?

8

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Аз пък се сещам, за един черничък министър, сега в оставка , който уби детето сиНе ти пожелавам да убиеш детето си!Самата злополука е най - голямото му наказание! Вие смучите със сламка кръвта на хората!

7

Анонимен

преди 5 години

Двойния аршин при гербавите е очеваден. Оня дето уби детето си е невинен, а в случая като нищо единствения виновен ще се окаже шофьора.

6

Анонимен

преди 5 години

Тоя човек ще лежи и това е, няма как да му се рзмине заради голямата шумотевица покрай случая пък и защото той носи отговорност за живота и здравето на пътниците. Отделен е въпроса че това може да се случи на всеки а когато са на лице и нарушшения при пътното строителсво тогава скандала е пълен

5

Анонемен Алкохолик

преди 5 години

Аз пък се сещам, за един черничък министър, сега в оставка , който уби детето си.Нямаше белезници, нямаше арест.Богопомазаните никога не са виновни.

4

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

То туй е най - лесното:"Не помня нищо!".Как след това е изваждал ранени и убити!? За това се иска самообладание! Да си понесе отговорността - по не предпазливост! Карал е със СКОРОСТ, непозволяваща предотвратяване на ПТП!Автобуса да не би да го е карал Борисов, а?

3

Анонимен

преди 5 години

Нормално е вече да не помни, но и свидетелите в автобуса ако престанат да си спомнят, цял живот ще им тежи на съвестта (ама Съвест на днешно време се измерва с пари)

2

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

45 000 000 лева и 17 човешки живота ...

1

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Всеки шофьор знае, че има ситуации, в които почти нищо не зависи от него ..Ако е виновен шофьорът защо ремонтират пътя ?Подавайте оставки вкупом, че този път се омазахте до ушите !