139

Анонимен

преди 5 години

Георги Марков е ликвидиран от колегите на убийците, на Скрипал.Действали съвместно с нашите идиотиотДС.За тях трябваше лустрация в държавата.Царят обаче си назначи Бригадир Аспарухов за съветник?!Останалатаменажерия също зае важни постове.

138

Анонимен

преди 5 години

И и да видиш българския *** . Калибър 12.7 .българския чадър е само 4 .5.

137

Ъперкът!!!

преди 5 години

Тука пишат некакви си очукани и пребити от живота същества бре!Средно на 45-48 поста има един писан от човек роден след 1981 година бре!Хора-същества дето са капсулирани в далечното и НЕВЪЗВРАТИМО минало!Повечето диви вулгари от затихващата провинция!Красивото е че абсолютно нищо не зависи от вас и само търсите отдушник на терзанията си!Ега гръмне тоя интернет-преди осем години пенсиите не знаеха да боравят и да се изказват бря!Най-красивото е че изчезвате диваци-дето се домъкнахте в Европа бре!

136

Юрофайтър17

преди 5 години

Само след седмица ще се чества официално разгрома на дивите вулгари при Добро поле!Сто години срам позор и резил!Те се гордеят с победа при третостепенна битка при Дойран а само 8 дена по-късно капитулират-ха ха ха!Един френски генерал ви УНИЩОЖИ при Добро поле!И до ден днешен германските военни и историците също не могат да ви простят че заради вас нещастници рухна целия фронт от Македония до Атлантика и бе загубена Европейската война!А сега се сетете за ония диваци от коиловци-ха ха ха!Позор!

135

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Ауу какви долари бе с твеойте долари е свършено .Ти май че не четеш че половината свят се отказва да търгуват с долари .Смятай Китай ,Иран , Турция , Русия ,Сирия ,Куба , Венесуела .Та в скоро време с доларът ще си трием само гъзовете брато .

134

Контратеза!!!

преди 5 години

Да да и пак да!Че вулгарите сте невинни е известно на цялата Галактика бре!Не вие скимирате карти и не вие се гърмите в Амстердам!Не вие подпалихте Тесалоники и Райхстага!Не вие организирахте чрез ПГУ атентата и не съпругата на оня *** се разведе с него заради това че изнасили дъщеря им!Казва се Росица и е жива!Не вие изкопахте от гроба чарли и искахте откуп от Уна бре!Не вие убихте краля през 1934 г!Не вие убихте чрез генномодифициран СПИН цели 459 деца бре!Невинни с мръсни ръце сте!

133

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Ти за твоите родители пишеш че са предатели ? Защото вярвам че и те са били партийни членове и са крали яко от лошият социализъм .Пък сега станали либерали и защитници на свободата да бъдеш или да не бъдеш *** или обратен .

132

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Кръстьо Костов Даа цялото писмо го има публикувано в сайтът Епицентър Писмоото до неговият приятел Димитър Бочев .Та много истини за западната демокрация и атлантическите ценности е разбрал човекът ,ама много ,много късно и път назад не е имал въобще .Тук предател там предател и ние всички знаем как завършва животът на предателите .

131

Мислещ

преди 5 години

Защо трябва да бъде просто, като може да бъде сложно? Ами да има интрига, да се разчуе, да се запомни! Уж чадър, пък после може да не е чадър! Рицин? Абе погледнете в Merck - има heavy chain (m.w.120000) light chain (m.w.60000). Бая големи молекули! Коя от двете? Какъв е механизмът на отравяне и защо толкова се отличава от клиничната картина? И колко е голяма "сачмата" - 0.3 или 2 мм, защото имаше и двете цифри, даже показаха някаква сфера с дупки на растров микроскоп.Ама без калибровки!Съчинен

130

обонго

преди 5 години

тоя Марков също беше агент на ДС...ако не знаете...

129

Анонимен

преди 5 години

Още чакаме молекулна динамика на въглехидтатна част в рицина и взаимодействието й с клетъчната мембрана. Също така фармакодинамика на количеството съдържащо се е една съчма и вероятността да бъде активно до прицелните органели. По възможност цялата серия от опити с подробно описание на статистическите отклонения въз основа на заложените модели.

128

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са си убийци, такива бяха и родителите им. Това се предава по наследство. Извратеняци.

127

До 134

преди 5 години

Абе няма да се наведеш ли... Ако другаря Путин си изпусне 20 копейки ще се наведеш чинно, ще ги избършеш от московската улична мръсотия и без да се изпряваш, ще му ги подадеш. Защото си роб и слуга.

126

До пиддера с №137

преди 5 години

До До 136Грубостта и простотията ти минаха всякакви граници! Ти какво, мислиш се за анонимен, неоткриваем? Не си, както и аз! Ще те намеря и ще вляза до живот, не за дълго! Ще станеш прочут, без да знаеш това...Паметта на родителите е свята! Но това откъде да го знае едно бастардче?

125

Анонимен

преди 5 години

Не е указ, а ЗАКОН. БКП Е ПРИЗНАТА СЪС ЗАКОН ЗА ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ, А РЪКОВОДСТВОТО И ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ! Отделно Живков беше осъден и за финансови престъпления. Да се прокламира Живков и БКП е НЕЗАКОННО, но тоя сайт не зачита законите.

124

до 138

преди 5 години

Обнародвано в Д.Вестник на 05 05 2000 г. Закон за обявяване на комунистическия режим от 09 09 1944 г до 10 11 1989 г. за престъпен.

123

Анонимен

преди 5 години

Цялата партия БКП е с ПРИЕТ указ на РБ ЗА ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ 2000Г ИЛИ 2002Г.

122

Анонимен

преди 5 години

Не знам случай, когато на двоен агент да му се е разминало.

121

Анонимен

преди 5 години

До 132. Разбирам, че твоята родина е Русия. Но защо не обичаш България. Все пак тук живеш, дишаш, храниш се. Всичко е българско е има и нещо от изток и нещо от запад. Но ако си в Русия ще се включиш по жизнено в живота там. Ще си по полезен за благоденствието на руснаците.

120

Анонимен

преди 5 години

До 126. Нищо не ти е ясно за Г. Марков. И за отношението на Т. Живков към писателя - журналист.Г. Марков е от сем. на не комунисти. И никога не е имал симпатии към власта или политиката на БКП.Тава, кой и кои са го бутали в ДС. Са си понесли отговорноста в БКП.86688