22

NoName

преди 5 години

Аз вярвам че съм безсмъртен, вярвам че Батман ни пази и че известния Маг Динамо ходи по вода и че след 2000 години ще го мислят за син на бог... Ама кой съм аз, поредния *** вярващ в небивалици хахахаха

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Ужас! Психичните заболявания са прогресивни като диабета и рака! Колкото по-рано се лекува толкова по-успешно! Ако се интересуваш разбира се можеш да научиш много от библията на психиатрите ДСМ - 5! Дано я има преведена на български език! Ще ти отвори очите и ще разбереш как точно се получават подобни изкривявания.

20

ПсихоGlock

преди 5 години

Някои дори вярват на глупостите, които говорят путиливизора, гледат новини и реклами ?!?

19

Анонимен

преди 5 години

Опитвах се по какви ли не начини да и обясня ечемика под окото и или главоболието и с научни доказателства, а не с бабините деветини или леенето на куршуми, но когато мисленето ти е закърняло и се осланя на такива дивашки езически практики то няма дългосрочно какво да направиш. Такива хора си принадлежат на други хора и това е, животът продължава. А същевременно тя е човек, завършил висше образование и то магистратура в биологично и химично направление, смятай ....

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17Тя не е виновна за това че не е сама! Много българи са така и съвсем не се усещат че подобно ислене е определено диагноза! На всичкото отгоре, ако анализираме това което ни се случва като самоизбиване по пътищата ни, природни бедствия, болести, бедност, престъпления, мошенничество, масова завист/злоба, лицемерие и смърт, ще видим че някъде в нещо бъркаме жестоко. Това в никакъв случай не е "богопомазание" а обратното - наказание!

17

Анонимен

преди 5 години

Скъсах една приятелка, защото вярваше във врачки, бабини деветини и уруки. Караше ме да не простирам прането с лицето на дрехата навън, да не я целувам на входната врата, да не съм бил премествал така леглото, че да е с краката в посоката на вратата на стаята защото знаеш ли кои само "изнасяли така" ... отделно си палеше клечки във вода когато я боляло главата защото хващала очи от завистливи хора ... Ненужно е да казвам, че е била отгледана на село от бабите и ... Тъжно, а беше добро момиче.

16

Анонимен

преди 5 години

На този свят на никой вяра да нямаш.

15

Анонимен

преди 5 години

Българина е комунист ама е много набожен след като стана модерно покрай православния фундаментализъм в Русия.Хем комунист, хем набожен, хем и във Ванга вярва.няма такова побъркано същество като ***.

14

Анонимен

преди 5 години

В България вярвам само на Бойко Борисов и Герб!

13

80 %

преди 5 години

Не стигат!Венсеремос!

12

Анонимен

преди 5 години

Ве4ер по две програми съм заси4ал вра4ки и бая4ки. Къде спи оня с къдравия пер4ем от СЕМ. Защо се позволява на някакви вам.пири да опроста4ват и без това опроста4е.ния народ. Защо спи закона за медиите.

11

До МЕСАРА

преди 5 години

Тази АЛЕНА,заслужава един пердах или съд ,заради безумните творения с които залива сума ти медии.Не може с измислици да трупаш капитал.Ама нали всички вестници и телевизии залитат по жълтото и и дават терен да си пише измишльотините и да се изявява като ВИП

10

Анонимен

преди 5 години

Докато има ,,абдали" ще има и гадатели,астролози,врачки и т.н.Има една Алена на която е дадена възможност да се вихри по медиите с хороскопи, предвиждания и най различни волни съчинения измислени в кухнята И това и е ,,професията"И по примитивните вярват,а тя пълни гушката.Хороскопа е средство за забавление,а не сериозна ,,епикриза"А за оня ТВ канал с екстрасенсите нямам думи-нивото е като гадаене на ръка или хвърляне на боб от дърта ц.. пардон ромка.

9

Анонимен

преди 5 години

До анониmno 6Как ще докажеш че Ванга е от Бог? При Бог недъзи няма и всичко е перфектно! Айде пак лумпеноидите прописаха! Не си ли задаваш въпроса защо сме толкова назад във всичко и от всички? Не мислиш ли че всичко това което се случва с повечето българи в България и самата България е някакъв тип наказание? Щом нещата не вървят значи нещо трябва да се промени особено дивашкото ни тесногръдие!

8

месара

преди 5 години

а вярвате ли на алена и всички други звездобройци (астролози), дето ви казват - любов ***, работа *,................., и че овен не е подходящ за...... дева?!

7

Анонимен

преди 5 години

Лъжата е част от човешките отношения и повечто потребители едва ли са взели насериозно т.нар. гадателка Бими. Лъжата е като кафето което пием сутрин, точно затова лесно се разпространява масово. Рационализмът е присъщ на малцина, които могат да си дадат ясна сметка как функционира дадена система.

6

анониmno

преди 5 години

Освен аналитично мислене на атеисти,има и други-на вярващи в Бог.Той,Бог е дал на малцина дарбата да помагат и лекуват хората.Като Едгар Кейси,Ванга,дядо Влайчо,Пр.Стойна,Сл.Севрюкова и други.Те си имат водач,който им казва всичко.Дали името е Бог,Създател,Сила,Учител,Пророк-няма значение..

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3А вярата в глупостта до къде води? Вместо да създадете фейсбук страница където да обедините хората с проблеми и да се борите за една истинска и ефикасна здравна система както тази на запад вие си пилеете крайно ограниченото време за да чакате на едни елементарни лъжци, деца "индиго" и врачки нагаждачки! Ами за това у нас процъфтяват дейности като ало-измамници! Защото народ'ът е крайно *** и бомбастично ограничен.

4

.

преди 5 години

Писах на мечето Бамзи, това брои ли се?

3

Анонимен

преди 5 години

Нормално в България хората които се ползват с най-голямо доверие са врачки, шамани, вождове и кухи *** с големи усти. Разум няма, мисълта е спряла, но пък за сметка на това всички разбират от всичко и дават щедро съвети, макар и смехотворни.