26

Питам

преди 5 години

До Анонимен 25 Шегуваш се нали ?

25

Врачанин

преди 5 години

Проблема с подаване на документи е на всякъде. Като инвалид с ТЕЛК до живот отново ми поискаха решение на ТЕЛК и банкова сметка за продължение на социалните добавки.Всички тези данни ги има в компютера. Служителите в социалното във Враца имат инструкции да не се изискват нови документи. Сигурно ги мързи да погледнат в компютъра.И никай не ги наказва.

24

Анонимен

преди 5 години

Трябва като в останалите европейски университети - кампуси, всичко е тип, топ, има си кредит за който не може да си позволи таксата за стая, която ти се дава с мястото в университета. Не е 30 лева, но не е и ***. Тишина. Който крещи и не чупи, ще закупи плюс глоби. Проблемът не е от сега. Без радикални мерки няма да има промяна. Дават се пари за саниране, а за реални проблеми и качество на образованието няма.

23

Бирено мече

преди 5 години

Мале, мале.... То е голямо шоу вечер в 100дентски, то е викане, чупене, момичета викат сякаш ги изнасилват.... На манджите е мазаляк страшен, просто невероятна *** е хахахаха... Това е от 100дентите, не е от нас... :)

22

Анонимен

преди 5 години

Инструктор радев наздраве обедното парти започна почерпи аудиторията началника и всички останали може би искаш да си само ти на работа в даи друже наздраве приятно оправяне на следващата пратка

21

69

преди 5 години

До КОСНай-точно казано!

20

Факултета

преди 5 години

Да го прекръстят на квартал Младост 13 ти с манджа стриит и червената лампа бизнес дистрикт .....

19

Анонимен

преди 5 години

Радев аз зимам три назад си

18

Анонимен

преди 5 години

2 стека бира браво радев добра визия

17

annybody

преди 5 години

До Анонимен 11Като виден "сИместриален" едва ли си давършил някога второ отделение, не изказвай компетентно мнение без елементарна подготовка за контакт с цивилизовано общество.

16

Чича Ви Митко

преди 5 години

До Анонимен 11Явно си доста далече още от онлайн плащанията през банка без такса. Няма такъв филм :)просто е 1/2 по-евтино, но без пари е само.........сиренето капана.

15

Стефан

преди 5 години

До Анонимен: Не знам къде си бил студент, но се пише сЕместър. И да знаеш, че доста университети имат онлайн плащане на семестриални такси. Не стои така въпросът с наемите на общежитията.

14

student

преди 5 години

аз пък си харесвам годините прекарани като студент.. по добре по купони в мизерия от колкото при мама и тате в София.Не е ли да се напиеш, забравиш кой си, забравиш с кой си спал, после легнеш в уютното легло при ***, ядеш в стол за 1.50 с ***..не е ясно колко килограма сол са сипали в шницела ти.. но какво яко беше:) къде другаде да усетиш простотията.е изключваме че няколко пъти ми крадят бронята на M-kata.. ама карай

13

Рентиер

преди 5 години

Със студенти категорично НЕ работя. Не си струва риска.

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен12Кой го казва? Позитански *** ли?

11

Анонимен

преди 5 години

Какви критерии може да има нация избрала Б.БОРИСОВ ЗА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ??

10

Анонимен

преди 5 години

Аз като бях студент в сайта на университета нямаше бутон за онлайн плащане на симестриалната такса. Исакаха да отида на банково гише и там да платя и банката да ми вземе такса от 2 лева. Аз съм за онлайн плащането на симестриални такси и на такси за общежития. Може би наромно не се въвежда защото като се плаща на гише банката взема такса 2 лева а като се плаща онлайн банката не взема такава такса.

9

Анонимен

преди 5 години

Главния проблем там са обитателите, който си носят манталитетчето от немай къде с тях, а то е именно всички са йм длъжни, те нямат задължения, правят си каквото искат и не са отговорни за нищо. Питайте да видите 90% от студентите там не са напускали студ.гр. точно както до вчера не са напускали селото от което са. Учил съм в Свищов преди години, имах една колежка дето рева като заклана че за първи път е толкова далече от Мама и гаджето й, който бяха в Плевен. От селяци по страшно няма!

8

Анонимен

преди 5 години

Проблемите в Студентски град: Хигиената, мизерията и плащането кеш....'Е що да е проблем плащането кеш? Нали така работят студентките там/

7

а

преди 5 години

Общежитията са държавни. А се знае, че в България държавното кучета го яли.След мен и потоп, така разсъждават студентите настанени в държавно общежитие.