29

Анонимен

преди 5 години

До леля ПенаЛельо Пено, че то гербавите са по-червени и от комунистите. Дето се вика виж кои са им вождовете и не ги коментирай повече.

28

Анонимен

преди 5 години

Ще се помъчим да се размотаваме докато всичко утихне от само себе си. Заочнало е утихването. Почти никой вече не помни катастрофата.

27

леля Пена

преди 5 години

Проблемът е,тези,които точат зъби,комунистите ,са още по-зле и са мнооого огладнели.Представяте ли си какво лапане ще настане под прикритие,че правим нещо за хората.Тя /К..рка/ мисли много за хората.

26

Анонимен

преди 5 години

От 2009 до днес дългът нараства от 13% от БВП до 29% от БВП. За какво са използвани тези пари?

25

Анонимен

преди 5 години

Въпросът не е до трагедията в Своге.Много ни дойде напоследък. Непрекъснато провали накъдето и да се обърнеш. Хайде да не ги изреждам, че списъкът е дълъг.Просто се вижда с просто око, че не ги бива тия хора. Като пък три мандата опитваш и непрекъснато не се получава, какъв трябва да си да продължаваш да опитваш?Няма да го напиша, че ще ме изтрият.

24

СатаНАТО

преди 5 години

Ми аз не казвам да не си отива.Казвам, че е нормално някой да не се справи на поста, на който е назначен. Но в случая с катастрофата, вината е изключително на шофьора. По-точно на психолога, който му е дал разрешение да се бори с тежки машини. Освен това, като шеф на фирмата, този човек се качва на волана на автобус веднъж в месеца или по-рядко.

23

Анонимен

преди 5 години

Вътрешният от доста време не се държи адекватно, Московски вече е уморен кон. Всеки човек се износва. В конкретния случай пътят и асфалта станаха жертва на простия народ, който мисли, че щом на знака пише 40, ти минаваш с 50 в дъжд и се обръщаш, значи в асфалта има варовик.

22

Анонимен

преди 5 години

До СатаНАТО 21Като не се справя на министерския пост, си отива.Няма причина да го държат.

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Никой НЕ иска да управлява след тях. Никой не иска да носи последствията от тяхното управление.

20

СатаНАТО

преди 5 години

Никога не може да си сигурен дали един човек ще се справи като министър. Особено след като никога преди това не е бил министър. Този социолог кога е назначавал някого на работа и е носил отговорност?

19

Анонимен

преди 5 години

Борисов не се интересува от мнението на обществото. Баламосва народа, както си пожелае.

18

Анонимен

преди 5 години

То цялото управление на ГЕРБ е един огромен автогол.Жалко за следващите, които ще дойдат след тях. Забатачиха всичко тотално, как ще се измъкваме не знам.

17

смехрко

преди 5 години

Тролчета псевдо червени от забаненото БКП платени.Факти покажете и спрете да ревете.С зелените чорапки Ниско той наведен :))))))))))))))) метан е сторил той на руският геноциден строй.Малко почетете 21 век сме вече.66 години вече само убивате и крадете.Забранени сте със закон .Но липсва Гл прокурор че ниско се е навел и той.Къде ви е морала за избитите войници и рейсовете с деца и учиници .Мълчахте до един .Обрахте таз държава с геноцид и към народа.Радев кри за баща си ,Кеда прокуратура и съда

16

Анонимен

преди 5 години

18млрд окрадени пари.невиждани кражби за 30г .номер 1са санирванията над 3 млрд.

15

Анонимен

преди 5 години

И какво като не им ги приеме ,оставка? Кучето със салам плашите. Истината е и при една оставка на правителството те пак ще се върнат защото бизнеса е с тях ,ГЕРБ носят далавери .ГЕРБ е управляваща сила в общините в цялата страна и да подадат оставка ,далаверите продължават на местно ниво. Първо ги махнете от общините накрая не гласувайте за тях на парламентарните - и кой от къде е.Оставката на Борисов НЕ ВАЖИ ,ЩОМ КМЕТОВЕТЕ В ГРАДОВЕТЕ СА ОТ ГЕРБ !

14

Анонимен

преди 5 години

Проблем е, че с 30%, от които 20 купени, останалите корпоративни и гламави, Тиквич завзема 100% власт! Клизмите неизбежни!

13

Анонимен

преди 5 години

В момента се играе един голям цирк,целта е да се замажат големите далавери на управляващите.

12

Анонимен

преди 5 години

Борисов си вкарва автоголове редовно. Така, че нищо ново.То целият им министерски съвет начело с Премиера е за оставка, ама нейсе.Как не се научи тоя човек да си избира по-качествени кадри? Ама откъде да се научи. Толкова му е умствения капацитет.

11

Анонимен

преди 5 години

На това му се вика, тиквен цугцванг.

10

Анонимен

преди 5 години

И какво делят Бойко и Цецо? Малко ли им е безконтролното царуване в обрулената държава България? Правят каквото искат, крадат колкото могат. Лошото е само в това, че ако тук си цар, там където са парите ти си никой!!! Правилно е казал народа: ояла се въшката и излязла на челото!