89

Фактолог

преди 5 години

Радва ме страшно много това, че президента ни Радев може да уреди полети за Индия, директно от България! Винаги съм мечтал да летя до Индия от България, директно! Интересувам се още, дали могат да бъдат уредени от президента ни и други директни полети за страни от третия свят или подобни изостанали и слабо развити държави?

88

До Нинова

преди 5 години

Точно така другарко Нинова-удари часът да си ходите с президента Радев!Той ще ви уреди билет до Индия-няма нужда от вас тук,г-жо Техноимпексова!

87

Ицо

преди 5 години

Нинова я е ударила критическата и пак говори тъпотии! Не ме занимайте с тази изкуфела лелка! Отивам да ям асфалт и да се кефя на новите пътища!

86

Янко

преди 5 години

Оставка за Нинова и разпускане на червената *** заедно с Радев марионетката да стават и да се махат!

85

Анонимен

преди 5 години

До Ташко Ерменко***дето ги изброи, всичките са от бсп! "Прасенце касичка, куче касичка, коте касичка"! това са все касички на бсп, гърмят, пък идват избори..! затова и нинова е в тотална истерия!още от сега заяви, че в парламента вероятно ще останат само двадесетина депутати! нема пари за повече!

84

анонимен

преди 5 години

Засега си подават оставките некадърните министри на ГЕРБ

83

хубави думи

преди 5 години

На мен ми хареса речта й. Това дето е написал уж Бойко, по-скоро накарал друг да му го напише не звучеше така добре.

82

Гражданин

преди 5 години

Нинова, отвратително едноклетъчно си, подай си оставката и заедно с Радев марионетката да се махате, ще се направим, че никога не сте съществували!

81

по въпроса

преди 5 години

Шесте апратамента на цветан Цватанов откъде са, ако не от черната каса на ГЕРБ?

80

анонимен

преди 5 години

Кой подари Македония на Сърбия? Фердинанд я подари с безумните си заповеди по време на Балканската война.

79

Анонимен

преди 5 години

На другарката от ци га нския етнос откраднала доста от нас ще кажа само:ние в източна румелия румелия не правим сделки със сръбската част на запад от пазарджик марш от пловдив .не ви искаме нито корумпираните тикви от софия нито сръбската чалга с напудрени про с т итутки и гей ове.рано или късно ще се отървем от вас.да живее пловдив столица на южна б...я

78

Анонимен

преди 5 години

БСП /БКП/ са майстори на изтърканите пропагандни лозунги.

77

хейтър

преди 5 години

Ами те и другите партии са наследници на ***, най-вече от държавна сигурност, даже ГЕРБ са почти точно копие на БКП, начело с бащицата.

76

Ани

преди 5 години

Ако питате мен, трябва да я затрупаме с камъни.Но на този ден, когато може би наистина лицемерно, се е сетила за България - трябва да я поощрим. Спомнете си Исус пред своите ученици:Те му докладвали че някакъв лекувал хора като се позовавал на него.Тогава Исус казал: Не го гонете! Защото истина ви казвам, не може човек който е лекувал хора в моето име, после да се обърне срещу мене.Така че, на този велик ден нека простим на госпожата и да я поощрим да мисли за България и за единението на бъл

75

Олекна, Корнелке!

преди 5 години

Олекна, както всеки друг, който се стреми да бъде на всяка манджа мерудия!

74

факт

преди 5 години

Разделяй и владей - политика на Русия към българите.Най-големия успех на Русия над България е че рездаде исконно български територии на съседите и при това положение, всички те заедно имат какво да губят. Това ги прави задружни по въпросите срещу България.Това се вижда ясно от коментарите дирижирани от Москва, но дописвани и от Сърби, Гърци и Турци. Тез дето се турчеят в България отделно.

73

баста

преди 5 години

Червената Корнелка може да се съединява само с ДПС и Евророма.Естествените партньори на БСП създадени от тях самите.Да си имат дружки в ограбването на народа български.

72

не и е лесно

преди 5 години

Тя не е искрена защото е под влияние на Решетников и е затънала до шия в далавери.Ако не и се позволи да осъществи мръсните си задачи, те руснаците сами ще и видят сметката.Четете Фауст на Гьоте. Тя се гърчи в страши мъки. Затова е толкова истерична.

71

Анонимен

преди 5 години

Добре че се освободихме от руско подтисничество сега лека полека ще се съвземеме

70

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Единство с комунисти-Никога!