18

Додо

преди 5 години

До Радичков: Разлика между СССР и ЕС почти няма! И двете формирования са създадени и управлявани от евреи и еврейски интереси. В СССР словото е било контролирано с ГУЛАГ, сега в ЕС чрез Интернет, забрани, банове и кибертормоз. И двете формирования се контролират от неизбрани, а назначени органи - за СССР Върховния Съвет, за ЕС - Европейската Комисия. И двете формирования са силно антихристиянски. Разликата - петолъчките на СССР бяха на червен фон, а сега, на ЕС са на син.

17

Радичков

преди 5 години

И какво от това като има евроизбори, и какво от това като има ЕП ? Ми то цялата власт е в ЦК на ЕК и каквото те кажат това става ЕП само за парлама и за гласуване ! Е, защо ги ручахме тогава жабетатат и скачахме по площадите и викахме-Кой не скача е червен , след като от ЦК на КПСС и ЦК на БКП отидохме при друго ЦК на ЕК ? При първите поне страната ни имаше някаква независимост за разлика от сега !!!!

16

Додо

преди 5 години

До Паметлив: И Хелмут Кол и Митеран си бяха марионетки на Синдериона. И Германия, и Франция бяха победени държави във ВСВ и до ден днешен са във владението на онези, за които вожда ни се бие по темето и гърдите, че сме били спасили много повече от 50 хиляди!

15

Анонимен

преди 5 години

МАКРОН ИМА ПОДКРЕПАТА НА БАБИТЕ, ПРА БАБИТЕ И ПРА ПРА БАБИТЕ!

14

Паметлив

преди 5 години

Някога Р.Рейгън,М.Тачър,Х.Кол,Ф.Митеран-все авторитетни хора,държаха страните си в кондиция и даже успяха да убедят СССР да се предаде.Какво имаме сега?Тръмп,Мей,Меркел и Макрон.Айде Тръмп горе-долу става,ама останалите????Велики дела от тия не могат да се очакват,а само велики излагации.

13

Анонимен

преди 5 години

До КортезМного е трудно човек да се изрази във времена на демокрация и свобода на словото!

12

Киро Х

преди 5 години

Представям си, как Бойко М. Борисов му се мазно мазни и му се обяснява, как "България е спасила много повече от 50 хиляди" от господарите на Макрон- Рокшийлдовци, Рокфелери и Соросoиди. Идилия! Целта на този посветен сатанист, Макрон, е да източват кръвта на децата ви в техни си, илюминатско- рептилски ритуали, докато земите ви бъдат заселени с *** от Северна Африка, Афганистан и Близкия Изток.

11

Анонимен

преди 5 години

СЕГА ЩЕ СЕ ВИДИ КОЛКО Е СИЛНА ОПОЗИЦИЯТА ДЕТО *** ТУК Я СПРЯГАТ А БЕШЕ ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ ПРИ ИЗБОРИТЕ ПОСЛЕДНИ!НИЩО ХУБАВО НЕ ВИ ЧАКА РУСКИ *** И СИ ГО ЗНАЕТЕ!

10

евро измама

преди 5 години

до 8 Това че харесва винтидж мадамите е прикритие ,колкото да не кажат че не прави секс с женски пол .Само на мен ли ми се струва че този си пада по децата в оня Уди Алънов смисъл ... Братята с брадите яко го държат и той милия изпълнява заповедите.По съвместната миграция е пране на пари чрез социални помощи- милиарди евра се печатът или направо се издават на карти за да се надуе стойността на еврото .

9

Майтапчия

преди 5 години

Геронтофили от цял свят-съединявайте се!

8

Крюшо

преди 5 години

Като го гледам ми напомня за френските полицейски комедии с Луи дьо Фюнес. И тази карикатура и гротеска е президент на Франция. Същински Плевнелиев, но с уклон към винтидж мадами. Пълна смешка демек.

7

2

преди 5 години

Градски, членска карта номер 7 много обичаше некои мюслета от Балканите. Защо този и баба германска да не ги обичат?

6

Др.Врабчев, сексолог

преди 5 години

Един луд човек може да стяга само усмирителната си риза. Толкова за оцъкления перко и ротшилдски лакей от снимката.

5

грубиян

преди 5 години

Ако символ на прогреса е човек да се жени за баба си, мерси!

4

Анонимен

преди 5 години

Френски управленец, а бял!? Неква грешка

3

Анонимен

преди 5 години

А кой ще спре тези които поканиха имигрантите и след като е за тях да влизат, да бъде така добър да си ги храни, а не да задължават и другите от ЕС да ги приемат.

2

Членска карта №7

преди 5 години

Това, за прогресивните сили, го е заимствал от идеологията на СССР.... Ще свършите, като СССР! Няма как чиновници да създават и осъществяват големи идеи...

1

Анонимен

преди 5 години

Пазете бабите!!!