87

М, да ...

преди 5 години

До АнонименИма време и за теб да остарееш, ама едва ли пенсия ще видиш! Така, че тогава дори ще завиждаш на "благополучието" на днешните пенсионери , ако не си като мутрата де да приватизираш цяла държава!!

86

Ф.С.В

преди 5 години

Която държава отвори консулство в Ерусалим - признава заграбването на Ерусалим от евреите-- В Лоша игра навлиза Борисов с еврейските си "приятели" - За евреите приятели няма - има само интереси в полза на тях !!

85

Анонимен

преди 5 години

Калпавите пенсионери толкова постигнаха. За един живот - кисело мляко. За жалост толкова им е бил капацитета.

84

Casino royal

преди 5 години

Nepremenno pochitno bg konsulstvo v israel .... za bg alkohol, bg petrol, bg gaz, za bg droga, bg orajia, bg hazart, bg offshorni firmi...bg monarhicheski offshorni koncessioneri pod zlatnite ortodoksalni pokrivi....

83

Анонимен

преди 5 години

Израел ви виновни , че комунистическата *** е бедна. Да не сте спали 60 гпдини. Хората бачкат, градят и напредват. Това е положението. То само с мързеливи мрънкачи държава не се прави.

82

М, да ...

преди 5 години

До 80 АнонименСтрува ми се че всите сме богоизбрани зда сме на тази Земя! Никой последващ Пророк не е отрекъл писаното от Мойсей!

81

Факт!

преди 5 години

Борисов е и.иот хем търси пари от Израел хем не си мeсти посолството там.

80

злобари

преди 5 години

третият райх е сс секта секти аман

79

Анонимен

преди 5 години

До 77 Ми не, не мога да завиждам на някакви дето бият глави в некакъв зид/дувар в Ерусалим....ако ще и всички пари на този свят да са техни! Ясно ли е! Хаха! А на мен религия не ми трябва.... Богоизбрани няма, всички сме хора на тази земя и парите и имането нищо не струват на два метра под земята, а това очаква и богоизбрани и не дотам избрани...мхах!

78

М, да ...

преди 5 години

До ,,завет,,Неволята! БГ приказката за неволята!пп. със сигурност ББ не е месията!

77

Ел шадай Ел шадай

преди 5 години

чакайте Господа и това правим нема лошо оставете евреите на мира те са добри Бог да ви благослови

76

,,завет,,

преди 5 години

и ние Го чакаме да дойде Месията Исус Христос всеки ден Го чакаме нали е Възкръснал хахахах

75

:))

преди 5 години

До bluesky1Интересно е, че евреите се смятат за богоизбран народ----------------Завиждаш ли им! Смени си религията/вярата, учението което следваш/ в която си роден, тогава! Няма да си ни първият, ни последният!

74

Лъвът от Юда

преди 5 години

имат си Стар Завет а вие никакъв ,,завет,, християните чрез Новият Завет чрез Исус Христос ставаме юдеи по сърце от Божият народ за всички които любят Бог Отец но не всички призвани а избраните Римляни

73

Зозо

преди 5 години

Хахахааха, ревете от глад пощурели ***. Започва процедура по предоговаряне на цената на газа от Русия по Европейските правила. Ще си останете и без последната държавна хранилка. Пощръклялата Нинова вече не може място да си намери от безсилие! Двамата с ортакът й Р.Овч. сигурно и пари трябва да връщат в Масква :))))))))))))))))))

72

bluesky1

преди 5 години

Какво значи "благословена"??? ...или искаш да кажеш, че са повече от другите хора по земята, което си е директен расизъм, нали така? Интересно е, че евреите се смятат за богоизбран народ, което е абсолютно расистка идеология, а пък от друга страна непрекъснато се оплакват от антисемитизъм...нещо не им харесва да ги мерят с техня им аршин, а? Евреите не са пазители на християнството....те още го чакат Исус да даойде!! Сещаш ли се?!!!

71

М, да ...

преди 5 години

Оново ли ще вадим от джоба си да платим частното такси на ББ?

70

не ме интересува

преди 5 години

Коренът свят клоните святи еврейската вяра към Бог християнството е клон от завет към Бог четете Библия не цензура и лъжи

69

Анонимен

преди 5 години

Защо евреите не спазват християнските празници?Защото не са християни.Защо евреите не признават Новия Завет - където е историята на разпъването на Христос?Защото не са християни.

68

М, да ...

преди 5 години

Страх ли го е ББ е от старичките ни самолети? Кой открадна парите за ремонта им?